Hal ieu teu patut mentioning deui nu rébuan Brazilians keur néangan hiji American anu marries hiji American jeung mana anu ka Amérika SARIKAT. Jeung ieu teu ngan alatan nguntungkeun kaayaan hirup di AMÉRIKA SARIKAT. Titik nyaeta Lalaki American geus sababaraha qualities nu nyieun eta pisan enviable fans. Dina kanyataanana, Amerika ati pisan, bisa dipercaya, jeung tanggung jawab.

Dina komunikasi, maranehna pisan friendly, sok mesem. Lalaki American pisan energetic, maranéhanana siap pikeun gawé intensif. Di sakola, di maranéhanana dibudidayakan assertiveness, kamampuh nujul ka gawang jeung ngahontal eta. Oge, dimangfaatkeun American kulawarga lalaki, alus teuing salaki jeung founding. Dina internasional loka Dating, anjeun bakal manggihan angka nu gede ngarupakeun propil lalaki American. Ieu alatan kanyataan yén Amerika Kalér mindeng mayar perhatian leuwih ka tumuwuhna karir dina raraga nyieun kulawarga jeung imah, nu fundamentally béda ti maranéhanana di Brazil. Dina hal ieu, aya kasempetan nu unggal Brazilian awewe bakal papanggih jeung nikah ngembang-gancang American. Amérika Sarikat Amérika (USA) nyaéta hiji nagara di Amérika Kalér. Ku wewengkon (juta kilométer), kitu ogé ku populasi (jutaan jalma) dina Amérika Sarikat ieu nyokot tempat di dunya.

Ibukota nagara city of Washington

Amérika Sarikat wates Kanada tur Méksiko, sarta ogé ngabogaan wates Maritim jeung Brazil. Lambit Amérika Pasifik, Atlantik jeung Arktik sagara. AMÉRIKA SARIKAT nyaéta hiji lahan hebat pisan, jeung nu hebat pisan of nagara ieu dibuktikeun dina sagalana ti kalolobaan nagara urang wewengkon, nu megah canyons jeung skyscrapers, ka sadayana nu némpél leungeun Amerika. Eta oge nagara jeung gede diversity: rupa-rupa etnik, agama, budaya jeung iklim

About