Mexico panas Cerah jeung Amérika Kidul nagara jeung pisan riang jeung resep gaul urang jeung kuat kultus kulawarga. Mexicans aya nanaon, riang, cinta ka obrolan jeung ngadéngékeun gosip. Maranéhanana marahmay ka asing, sanajan waspada of American gaya komunikasi jeung pikeun Spaniards. Ardent patriots, I love libur jeung ngatur eta dina rupa kali. Komunikasi alus dibuktikeun sahenteuna yén pangeusi of Mexico dipaké pikeun marengan ampir mana wae paguneman jeung seuri gedé. Ogé kudu (utamana di propinsi wewengkon) pikeun nyapa dulur, komo strangers, contona, bade kana angkutan umum. Di Mexico bener kabebasan biantara. Jeung warga saling komunikasi tanpa watesan husus. Tapi, jeung strangers atawa ngadatangan Mexicans anu sopan pisan jeung nuturkeun sagala aturan tata titi. Mayoritas nagara téh kacida beresih. Hal ieu dipercaya yén baju kudu beberes, anyar jeung beresih. Dina rapat bisnis geus adat maké dasi. Dilarang atawa teu disatujuan aborsi. Jadi loba kulawarga tilu atawa leuwih barudak pakewuh. Barudak meunang perlakuan husus kira-kira dieu, maranéhanana ngogokeun jeung ngidinan pisan. Sajaba ti éta, dina Mexico aya hiji kultus tina keibuan, ibu anu suci konsép pikeun Méksiko. Sohor hari ibu on bisa jadi sapuluh. Sacara Umum, Méksiko awewe anu teu sarua jeung manusa dina status. Jadi, dina bisnis aya sababaraha awewe, sanajan aya kecenderungan pikeun ngaronjatkeun pangaruh maranéhanana.

Dina waktu luang-na, Mexicans indit ka pilem, drive kids maranéhna pikeun sirkus, atawa ngalakukeun Golf, maén bal, jeung kuda tunggang, moro, grogol, jsb. Seru nightlife ngan kawentar pikeun wisata puseur. Ngabohong ngeunaan maranéhanana material kabeungharan umumna teu ditarima, tapi Mexicans geus jadi mahal. Dina Urusan jalma Mexico ngahargaan punctuality, tapi dina komunikasi informal anu pentingna gede. Total jumlah warga Mexico kira, juta. Sedengkeun pikeun modern komposisi étnis, nya éta ngawengku nu bodas turunan imigran ti Éropa (kira-kira lima), mestizos, anu nyebut dirina»Mexicans,»India, kitu ogé dua wawakil gugus séjén (Asians, mulattoes jeung blacks). pangeusi of Mexico hirup di kota, sorangan sorangan hirup rohangan. Susun ieu pisan leutik, leuwih loba wewengkon diwangun sagemblengna imah swasta. Basa resmi nagara ieu speaks spanyol (Mexico panggedena spanyol-diomongkeun nagara di dunya), tapi, nu nyebar ngagunakeun basa inggris. Toko jeung restoran of resort wewengkon ogé mindeng ngadangu Perancis jeung jerman ucapan. Loba kurang remen dipaké dialek lokal grup étnis. Nu lain kudu nyaho, spanyol, utamana lamun manéhna bade ngalakukeun usaha di Mexico. Jadi manéhna nu keur jalan pikeun meunangkeun jeung Méksiko mitra, leuwih sukses. Tapi, jeung sababaraha spanyol frasa atawa curses kudu ati-ati, nu locals bisa ngarasa ieu salaku cucungah sikep urang asing. Utama agama di Mexico Kristen, ngeunaan populasi taat ka Catholicism. Sajaba ti éta, di antara Méksiko pangeusi aya wawakil Protestantism, kaasup jeung Pentecostals Jehovah sacara saksi, jeung ngeunaan populasi professes agama séjén. tilu Mexicans mertimbangkeun diri jadi ateis, jeung kira-kira sejen, undecided jeung agama. Di antara pangeusi nagara dimimitian ngadatangan Gereja dina Sundays. Najan pangaruh agama, megat, sipil pertikahan jeung haram barudak nu teu ilahar, sanajan teu teuing disatujuan ku masarakat. Lamun nohonan mindeng make perantara dina wangun silih babaturan. Jadi tuntas dibere, tuluy nunda leungeun.

Loba sebaran kartu bisnis

Lamun anjeun nelepon remen dipaké judul (señor) jeung sopan santun kecap sulur»anjeun». Lamun komunikasi antara satelit kajadian»anjeun»salaku ngobrol nepi ka silih jeung nu dibéré bareng jeung. Kanggo awewe aya dua jenis banding: a Senhora»nikah wanoja»jeung nya»gadis». Lamun status kakawinan teu dipikanyaho ka awewe, sopan nujul ka nya salaku miss. A awéwé ngabogaan hak pikeun nyangka saméméh muka panto, lampu roko, jsb, ieu téh cukup alami. Salam nyaeta dina bentuk sasalaman atawa nyium dina macana. Welcoming wanoja dina hiji paguneman kasual, ngalakonan duanana dina waktu nu sarua. Komunikasi kabuka jeung sering Pat dina taktak, jsb. pikeun Exude copious compliments di Mexico dianggap biasa upeti lemesna, jeung uncivil paripolah bisa ngabalukarkeun ambek-ambekan kuat. Biasana ditembongkeun sukur jeung overly lengthy. Seukeut denials atawa refusals Mexicans teu resep. Mexicans, kudu dina paguneman (langsung jeung telepon) for lila ngabahas extraneous jejer saméméh neruskeun utama. Inuman alkohol warga meakeun pisan moderately, utamana di kota. Ka nembongan dina kaayaan kaayaan mabok di tempat umum teu desirable. Tapi, Roko téh biasana teu diwatesan. Sémah kudu inget yen di imah Méksiko bakal teu bisa dihasilkeun, mandang cuaca luar. Sering hadiah, jeung cukup beunghar, tapi teu lamun urang mimiti papanggih. Kembang salaku kado sok wilujeng sumping, tapi bouquet kudu badag, sahenteuna belasan kembang. Di meja, Mexicans kalakuanana pisan beradab, sasuai jeung syarat tata titi. Katuhu tasting anggur anu dibikeun ka sémah. Roti bakar anu leuwih alus pikeun ngucapkeun nu aya dina basa spanyol, eta tangtu kudu tamu sarwa. Kadaharan saperti tortillas atawa tortillas dahar jeung leungeun anjeun, usaha maké Cutlery dina hal ieu dianggap salaku nu snobbery

About