Kuring kakara bakal disebut kami normal jalma anu geus boh alus jeung goréng qualities, kelemahan jeung kaunggulan. rék jadi jalma leuwih alus unggal poé, ngaliwatan timer réfléksi pikeun ngahontal nu leuwih luhur hikmah nu nyadiakeun kabagjaan bener. Kuring hayang papanggih babaturan anyar, diajar sababaraha budaya jeung lolobana sadaya pikeun minuhan batur sacara husus. Kuring percaya yen someday kuring bisa manggihan hiji jalma anu pohara bener jeung jalma anu sabenerna bisa jadi milik urang.

Kuring percaya yen, hiji manggih cinta teu ku nu keur dipikacinta, tapi ku asih. urang kungsi bisa nyaho sunda lamun urang teu nyoba narik batur pikeun diri urang sorangan atawa urang bisa manggihan eta ku centering urang sunda di antarana. pikeun asih taya wates eta kungsi ours nyieun. urang bisa ngan channel ti éta sumber dina watesna ka sadaya saha urang papanggih. hayu urang ngobrol ngeunaan sorangan, kami reueus ngomong yén kami murni Filipino, pohara berorientasi kulawarga. Kuring ngadopsi budaya keur Filipino anu pohara jenis jeung marahmay. Kami gemar ningali DVD film, maca buku, majalah jeung novel. Abdi bogoh ka nyanyi teuing tapi sora mah teu bener alus. Abdi bogoh musik dina cara nu kuring bisa poho sadaya masalah mah jeung ngalawan sadaya mah tantangan dina kahirupan. make asih kids jeung abdi bogoh nyokot care hade kids. I m looking for a serious lalaki anu geus siap ka sunda jeung jadi dipikacinta. Kuring kudu miara jeung jenis manusa, jeung rasa alus humor. Kuring ngimpi mah lalaki pikeun jadi satia, jujur tur rido. Kuring hayang manusa mah jadi percaya diri jeung dipercaya. Mangga, nengetan, kuring teu ngulinkeun kaulinan, jeung kuring teu kudu ngan hiji manusa jeung karsa serius. Meureun kuring nanyakeun keur loba, tapi kuring yakin yén real gentlemen masih aya. Komo lamun manéhna teu mibanda sagala qualities ieu, tapi kuring bakal nempo yén manéhna téh jalma anu alus mah bakal mantuan manéhna pikeun jadi leuwih alus sarta tangtu kuring bakal hayang manéhna nyieun kuring leuwih alus jalma ogé.

Sunda anu maha kawasa

Kuring asa ka ngadangu ti anjeun geura-giru

About