Manéhna geus datang ka correspondents TV channel ti Méksiko salila siaran live di jalan of Kazan. Wartawan teu ragu, nu sisi disilihtukeurkeun friendly salam jeung disebut silih kabangsaan anjeun.

Ngarah terus karya anak. Jadi, eta jigana nu nuluykeun ieu carita romantis geus teu narima. Mastikeun akun anjeun ku ngaklik dina link di surelek nu Anjeun tampa salila ngadaptar. Upami ieu teu sumping mangga pariksa kotak surat anjeun dina profil anjeun atawa milih setélan pikeun ngirim email deui

About