gedé layeut ‘datang jeung kuring’ gesture. Pikeun ampir satengah tina awewe anu geus pindah pikeun asih, eta teu jadi gede, nurutkeun survey anyar. Imah surveyed, urang manggihan kumaha loba geus pindah pikeun hubungan maranéhanana jeung naon anu lumangsung sanggeus. Tétéla, pindah ka jadi jeung anjeun lain signifikan leuwih umum ti anjeun bisa mikir. Ampir hiji di lima responden ngalaporkeun hubungan relokasi jeung nu katilu jalma geus dipigawé leuwih ti sakali. Awewe ngalaporkeun keur rada leuwih gampang pikeun pindah ti lalaki. sanggeus pindah, dalapan belas persén ceuk relocating gagal pikeun nyalametkeun maranéhanana rocky hubungan, tujuh belas persén disliked maranéhanana lokasi anyar, jeung sabelas persén komo murag asih jeung batur nu sejenna. Pamustunganana, éta ngeunaan mana anjeun nilai bohong. ‘Hijina hal nu bakal nyieun kuring pindah asih,’ Peril nyebutkeun. ‘Dina kahirupan mah, kuring teu mikir nu hiji pakasaban anu cukup alesan pikeun pindah di mana waé hubungan naon nangtukeun di mana kami. Dina basa sejen, teu éra mun anjeun teu hayang move pikeun sunda naha eta karya kaluar atawa teu. Kuring pindah sakuliah nagara pikeun hubungan hiji. Urang curhat loba saméméh, salila, jeung sanggeus nyieun yakin mah move ieu salaku loba ngeunaan lokasi nu anyar saperti ieu ngeunaan manéhna. Nu ieu alus, sabab urang dibeulah amicably sababaraha taun ka hareup. Tapi aku masih sirah leuwih heels asih nu Pasifik Kaler, babaturan, jsb, pikeun mindahkeun sakuliah dunya. Manéhna poho pikeun nyebutkeun manéhna kukituna geus ningali batur nu sejenna.

Butuh bari ka cakar mah jalan deui ti nu hiji. Mah hiji sapotong saran: Ulah pindah pikeun pasangan. ‘Salaki kuring sarta kuring anu nikah tapi hirup di beda kota American lamun manéhna meunang ditawarkeun pakasaban di Rwanda. Manéhna pindah jeung kuring dituturkeun hiji bulan saterusna, ninggalkeun balik mah ngimpi pakasaban. Pindah kadorong kuring kana jalan poto mah bisnis filmmaking full-waktu, jeung sanajan ieu pisan rusuh ngeunaan teu meunang digawe, sagala tétéla leuwih hadé batan I dipiharep. Lima taun saterusna jeung aku masih jalan mah bisnis full-time.

hayang

Manéhna miboga kulawarga di dieu jeung kuring teu. Kabeneran, kuring sorangan endah faraway kulawarga mantuan kuring meunang kana hiji apartemen di dieu lamun urang peupeus up. Takeaway mah ieu kasaimbangan daya anu bener skewed ka arah pasangan jeung kaamanan finansial leuwih gede jeung sambungan di kota (duh, kuring nebak). Tapi kuring teu kaduhung move, nu sabenerna. Kuring kungsi ngokolakeun loba kamerdikaan jeung kematangan sanggeus kuring single deui. ‘Ku naon ieu lamun ieu mah. Kuring shudder mikir putri mah cara ieu. Kuring pindah ti Boston ka Los Angeles jeung mangka-kabogoh. Teu hirup happily ever after jeung manéhna, tapi kuring teu papanggih mah salaki di Los Angeles lima taun sanggeus kuring pindah aya. ‘Kuring pindah jeung kabogoh kuliah di sakuliah nagara, ti Pittsburgh ka Philadelphia. Kuring teu nyaho jiwa di Philadelphia, kungsi cicing aya, atawa komo dilongok leuwih ti dua kali. Kuring teu boga pakasaban nungguan kuring, boh. Ningali deui ayeuna, jigana kawas sakabeh lotta belet. Sababaraha taun kahiji anu kasar. Kuring hayang meunang kawin jeung manéhna teu, jadi we anu di limbo. Kuring teu komo hoyong mikir deui ka waktu éta, tapi éta a risiko nu digawé kaluar di ahir. Urang nikah dua puluh taun ayeuna jeung dua budak. ‘Kuring lulus ti kuliah jeung genep poé saterusna pindah ti Iowa ka Colorado jadi deukeut hiji budak kuring papanggih di Mexico dina spring break. Kuring ka dulur anu bakal ngadangukeun nu pindah mah geus nganggur teu jeung budak (kaasup manéhna). Kuring kungsi no pakasaban, no prospek, aya tempat cicing, jeung ngeunaan rebu genep ratus bucks dina kantong mah. Urang meunang kawin jeung boga geulis-putri taun heubeul. ‘Kuring papanggih hiji guy online on Yahoo Personals deui lamun aya hiji dipaké dating online jeung pindah ti Florida ka Raleigh. Urang geus nikah salapan belas taun ayeuna jeung geus dua kids. Alim nu eta sia nyokot kasempetan dina hiji hal anu jigana gila ka dulur sejenna. Sagedengeun ti eta, anjeun bisa sok pindah deui. ‘Kuring pindah sakuliah nagara jeung ninggalkeun karir kuring dicinta salaki kuring sacara karir militer, ngan bulan sanggeus urang meunang nikah. Ayeuna teh geus a taun ayeuna jeung kaula masih nyoba angka hal kaluar, tapi kuring geus diajar loba ngeunaan sorangan jeung ngeunaan hubungan dina mangsa éta. Ayeuna teh geus a taun of understanding, coping, narima, learning, jeung ngembang. jeung kuring sababaraha bulan saterusna alatan manéhna tétéla kuring liked leuwih alus lamun kuring teu teuing jauh pikeun nempo rutin. Tapi manéhna pindah jauh lila ka tukang, sedengkeun kuring masih cicing di dieu jeung cinta eta. Jigana mah meunang leuwih alus ahir deal. ‘Kuring pindah ti Pennsylvania ka California. Urang geus babarengan lima belas taun, nikah salapan, jeung sapuluh taun ka tukang kuring nyeret manehna balik deui ka Pennsylvania. Hirup risiko jeung nyokot chances kuring bagja jeung no regrets. ‘Kuring pindah ka Norfolk, Virginia, mana kuring geus kungsi geus, pikeun hiji hubungan nu ieu masih pohara anyar, tapi pohara sengit sarta serius. Urang peupeus nepi sapuluh bulan saterusna, jeung kuring terus imah. Kaula dina prosés jual ayeuna, tilu taun sanggeus urang meuli eta, dina leungitna asupan. ‘Kuring liquidated hirup mah pikeun pindah ka Kosta Rika bisa jeung kabogoh mah dua taun. I kapanggih kaluar manéhna NIKAH dua minggu sanggeus anjog. ‘Kuring hirup di Taman Kota, Utah jeung ngajemput wisata di hiji bar. Manéhna hirup di Cleveland, tapi urang kapanggih kaluar urang boh tumuwuh nepi di Indiana. Urang ditutup turun bar jeung spent dua taun ka hareup Skyping, Beungeut Timing, jeung ngalayang deui jeung mudik sakuliah nagara nepi ka urang meunang kedul pindah ka Cleveland. Urang meunang nikah, kuring geus tumuwuh ka sunda Ohio, jeung urang boga orok dina jalan. Manéhna greatest manusa keur kuring geus kungsi dipikawanoh. Micaela Mackenzie téh hiji wartawan leupas specializing dina kaséhatan, budaya, jeung tech, jeung manéhna rutin nyumbang ka toko kawas Pencegahan, Kaséhatan Awewe, Bentuk, Mikat, Kaséhatan Lalaki, John Hopkins Review Kaséhatan, jeung leuwih. Kaséhatan awewe ngiring dina rupa-rupa pamasaran affiliate program, nu hartina urang bisa meunangkeun komisi dibayar dina editorially dipilih produk dibeuli ngaliwatan urang tumbu ka pangecér loka

About