Naon di Mexico awewe. Jeung lalaki.

Patarosan ieu, salaku tétéla, loba jalma anu kabetot dina. Lamun kaula bade di ieu atawa nu nagara, utamana keur panjang waktu, kami oge panasaran jeung saha kuring bakal nyanghareupan jeung kuring bakal hirup. Kanyataan yén Mexicans kasampak pohara jauh beda ti urang, nu hiji kanyataan. Nyaeta irung, panon, jeung bagian séjén awak anatomically nu sarupa. Tapi. Maranehna nu beda. Meureun, ku kituna di urang jeung Androsik terus kasampak kawas mahluk luar angkasa. Bonus pikeun pamiarsa urang. kado dua puluh of perumahan rental online diskon sapuluh pikeun asuransi dina munggaran anjeun booking jeung jumlah total leuwih instruksi di gawe bareng jeung jasa jeung urang resensi maca di dieu mah, ieu sababaraha kali di Asia jeung sok urang lokal nu aya di kuring jeung gede ngarasa panasaran diawaskeun. Sedengkeun di Filipina, sadaya tin). Kuring kungsi kasus di Filipina lamun kuring, Puerto Putri mini bass indit ka pulo Il’ino, ka jalan genep jam. Kuring meunang knocked kaluar lamun kuring bangun, Filipino — mantuan supir, diuk gigireun kuring, leungeun kuring terus stroking jeung kuring reuwas. Tuluy deukeut Kalibo bandara linggih di cafe dahar lalaunan, sabab pesawat ieu ngan genep jam ngalayang. Ti deukeutna tabel fits Filipino, sits turun di tabel mah jeung nanyakeun mol — ‘anu Bisa kuring diuk jeung anjeun, pikeun nempo anjeun, kuring moal ngaganggu.’ Jeung sagala jam bari dahar, ngobrol dina Skype, flipping ngaliwatan koran, manéhna diuk cicingeun staring. Wanoja nu bakal datang, touch mah rambut, telepon nyokot gambar jeung ngabejaan anjeun sabaraha lila hayang a teukteukan buuk jeung teu bisa direngsekeun. Masih loba lucu kasus. Filipinos, kawas nu Thais, manéh rusia jeung murah, kadang lucu kadang, jeung kadang teu asup sorangan jadi. Kuring teu apal yén Méksiko urang ngaharepkeun) Olga, ngeunaan Mexicans teu bisa salamet, maranéhanana, kawas, teu jadi liar salaku Filipinos ku anjeun déskripsi). Leungeun teu toél, braids teu ditarik). Ngan bisa mertimbangkeun atawa datang ka nu nanya di mana anjeun geus ti naon, jeung kumaha. Enya, ngeunaan rambut, panon ogé bisa nyebut kumaha éndah maranéhanana, tapi teu Intrusive. Leuwih ti éta, komo leuwih gede patarosan awewe, lalaki ngan glancing). Mexicans, bodas Amerika saterusna, kontras jeung Filipinos, ka hiji wanoja bodas meta jadi kaget). Irina, ieu di Cancun loba Amerika) Jeung jadi mungkin di ieu leuweung pikeun meunangkeun mana spawn urang asing nu mana wae nu teu ningali. Paporit Méksiko jalma. Sakabéh anjeun observasi jeung conclusions pisan jiga tambang. Ogé datang ka kacindekan yen Mexicans lolobana teu nyaho kumaha pakéan, jeung éndah lalaki jeung awewe aya gedé galur, tapi maranéhanana geus jadi imut nu, dumasar kana waktu, senjata pikeun mayar perhatian ka penampilan.) Meureun, maranéhanana di anjeun pisan mindeng mayar perhatian. Anjeun geus saperti beureum-haired, jeung ramping jeung bodas warna kulit).Terus creams nyalametkeun anjeun ti sunburn. Kate, aranjeunna teu saukur keur kuring, maranéhna aya jeung Andrew ogé ningali) ka Maranehna sagala anu béda ti eta, panasaran. Urang nu masih beureum sajaba ti éta — kuring teu sababaraha aneh). Utamana lucu kadang-kadang réaksi barudak: jalma persis lamun mahluk luar angkasa ningali, ningali intently jeung tanpa blinking, sungut muka. Anjeun dianggap. Sanajan, kuring noticed nu dina Yucatan téh loba aman ka wisatawan nu, anjeun nempo, dipaké boga. Creams nu terus smeared, sanajan kulit mah, cukup oddly, teu loba kurban, tapi ti sadaya UV eta leuwih hade masih nangtayungan. Oge, kuring manggihan pamakéan poto jeung tulisan ka blog. Lamun teu keur dirina, jeung bakal bohong gunana. Mexicans, Enya, pisan warni kadang. Sorry, teu dulur bisa jadi luar biasa moto. Kuring lahiriah Mexicans teu resep. Anjeun noticed, katresna ngora masih ngalakukeun, jeung geus aya di sakola dimimitian mangtaun beurat, terus ngan dina Umum dina STO bbw, jeung jeung gambar ‘Apal’ — full awak luhur. Nah, maranéhanana umumna teu menarik, sanajan ieu téh pisan nu jarang dipake nempo a nice girl. Oge, ngeunaan lalaki, kuring umumna tetep tenang. Sababaraha sagala. Teu burdened ku akal jalmi. Jeung teuing meunangkeun lemak gancang. Urang boga gambar ieu ti Mexico city brewing) Andrei lover jalma nyokot gambar. Jadi kuring megatkeun pikeun meunangkeun sagala kartu kaluar tina leungeun baju. Enya, kuring teu bakal nyebutkeun yén maranehna ‘dahar beungeut anjeun’. Meureun eta kakara kuring, kuring mikir, tapi pangeusi of Mexico jeung nu séjénna nagara Amérika Latin nyaéta sarupa pisan. Méksiko Salvadoran teu bisa dibédakeun. Meureun Pauline, anjeun geus bener. Aku di El Salvador ieu teu, kuring boga no pamanggih kumaha maranéhanana kasampak), kuring teu nyangka yén anu sarua awon. Ieu mah ngabandingkeun Mexicans jeung urang, contona. Nyaeta, dina riungan, contona, Amerika teu langsung noticed, jeung Méksiko-atawa rada, Latin American-honors. Paling éndah Méksiko awewe ieu di Los Angeles. Anu bakal boga pikiran. Inget pool pihak dina hateup jangkung jeung teu apal, naon ieu konsentrasi Méksiko beauties per méter pasagi. Nah, Lily, jadi kabeh nu geulis Méksiko awewe ngan saukur kenca. Sanajan, ditilik ku sababaraha Mexicans di California, awon, loba teuing kudu hijrah ka maranéhanana wewengkon. Nu mana wae nu scorching ladies anjeun geus dikumpulkeun pikeun topik ‘awewe) Jeanne, ngaku eta, anjeun geus paling awon dipilih husus ka nu jelas jeung pamungkas gambar salaku loba nu jéntré.) Sabenerna, bisa jadi teu coba jadi teuas, sarta jadi jelas yen rusia beureum-haired beauties sadaya di antarana jauh) Alex, tangtu, sacara husus. Tapi naon pangaruh, bener. Kasampak, kasampak, kawas, nanaon anu teu kaduga, jeung saterusna ‘duanana.’) Hatur nuhun compliment. Sacara Umum, mayoritas urang sadaya katresna (jeung bodas saeutik jeung saeutik poék, jeung redhead) leuwih hade tinimbang nu Mexicans. Oge, teu wawuh. Nah, nu ngeunaan biasa nu tos anjeun pulih). Sabab nu mana wae nu kuat teuing generalisasi, jeung pasti di antara nu Mexicans, teuing, geus geulis. Anjeun nyaho, urang spent jadi saeutik waktu di Mexico jeung ieu lalampahan urang, panengah antara biasa libur jeung hirup di perjalanan. Jadi mangka kuring kungsi loba nu melong nu locals. Tapi, sahenteuna upami istilah anu padet, kasep jeung geulis, kuring tangtu kudu inget yen, tapi kuring teu boga kenangan) Alex, tangtu, antara Mexicans aya nu palinter jeung beauties, tapi maranéhanana persentase tina total beurat nyaéta loba kurang ti antara compatriots urang. Urang dina metro bakal datang ka handap kawas dina catwalk datang, jeung saterusna deukeut ieu jeung teu. Oke kasampak, hiji Méksiko jeung pakéan hiji hal nice ulah nyaho. ‘Padet, kasep jeung nu geulis’ — teu saukur ngeunaan Mexico. Tapi anjeun nyaho, sakapeung kaayaan hiji jalma disagreeable, tapi pohara menawan jeung charismatic, jeung komo beungeutna jadi prettier jeung prettier. Jeung saterusna jeung Mexicans), Maranéhanana ngan umumna nice jeung pisan likable. Oge, awewe geulis jeung katresna aya. Ngan anjeun kudu Éropa rasa, jeung ieu katresna ngan di kota gedé. Nya eta bener aya moal nempo eta di jalan. Perlu di klub peuting atawa toko buka, maranéhanana henteu deui hirup aya. Jadi taya sahijieun boga pamadegan yén nu awon aya, ngan mayoritas katresna jeung awewe anu jauh ti ideal jeung teu ngan di Éropa urang pamahaman. Éropa rasa geus nganggur teu, contona, loba mulattoes, jsb, Kuring manggihan pisan éndah. Anjeun ngan dina Yucatan, di mana nu paling teu komo mestizos, jeung urang pribumi, leutik jeung square. Nu deukeut ka puseur, nu kurang pribumi populasi (maranéhanana ngan ditelasan Spaniards) jeung leuwih Éropa jalma jeung mestizos. Wah, kuring bisa leuwih lucu ti geulis, mestizo, biasana supermarket jeung sieun leumpang (sabab sosial rasisme di Mexico nyaéta badag). Ku jalan kitu, ieu artikel ieu ditulis lila saméméh urang netep di jeung gambar ampir sagalana jauh ti edges ieu.) Loka pisan metot. Alus catetan, poto. Jeung teu anjeun, katingalina, ieu guys nu positif). Hayu salah merhatikeun soal: ulah anjeun boga anak. Salah sahiji urang relatif sababaraha taun ka tukang, kuring indit ka hirup jeung karya di Houston, USA. Dua taun saterusna manéhna pindah ka Mexico. Nyimpen SOC. jaringan gambar éndah jeung carita seru ngumbara di Mexico. Persistently nelepon urang nganjang. Jeung urang sadaya bisa balik ka Mexico: krisis finansial di kulawarga, barudak indit ka sakola, tuluy eta sacara salah waktu keur libur. Eta tetep ngan neuteup di gambar jeung harepan) Baranahan material ti website ieu diijinkeun lamun cara nempatkeun hiji link aktif ka sumber informasi

About