Mindeng katresna kasampak leuwih kolot ti maranéhanana taun (utamana Schoolgirls). Contona, kuring heran lamun ngobrol jeung gadis, seemed kuring geus pohara sawawa, alim yén manéhna téh a sababaraha poe katukang ieu ngan lima belas taun heubeul Dina watesan pakéan, prinsip nu sarua: nu ngora gadis, leuwih manéhna ningali manéhna, sanajan, nyaeta bener fashionable jeung well-diasah jalmi teu leuwih iwal pikeun Mexico, teu aturan. Jeung baju aya teu loba nyusahkeun. Paling fashionistas kuring nempo, sugan, dina Queretaro Katresna, di mana anjeun bisa neuteup jeung kacilakaan kana rukun, papanggih, sabenerna, teu salaku mindeng salaku mah hoyong ngora datang) Makeup Méksiko katresna mindeng teuing husus: eta boh teu aya atawa ieu tatto, nu bakal envied ku nu mana wae karuhun India Dina watesan hairstyles Mexicans anu teu gedé widesize: mindeng maké buuk ngalir, buntut, jeung ampir henteu kungsi ngalakonan braids (iwal barudak jeung kolot awéwé). Keur trendi haircuts teu gede hunters, kitu ogé lukisan Panon pisan poék, rambut hideung sacara éksklusif. Ngan papanggih sababaraha kali katresna jeung abu panon lolobana katresna geus sarupa jeung fitur raray, tapi aya kalana aya individu, anu pohara béda ti batur. Atoh, nu stunning beauties tina Mexicans teu nelepon, teu Salma Hayek jeung Penelope nyawa, tapi lucu jeung teu devoid tina karisma Paling geus cukup poék kulit tapi kadang aya pisan bulak. Salaku sajauh kuring teu apal, éta dianggap gede tuah jadi lahir jeung cahaya kulit Tato, piercing, torowongan di ceuli mah, fenomena ieu cukup jarang. Lolobana, ieu ladies ngora bisa kapanggih dina resort wewengkon, nu condong atmosfir santai. Dina watesan pakéan, katresna teu béda kaéra: pondok kolor, kaos, hal anu ketang sadaya ieu loba, jeung mandang ieu disimpen di eta atawa teu Dystrophic jeung anorexia di Mexico jelas teu dilaksanakeun di harga luhur. Curvy nyaéta norma) ngan gangguan téh nu tetep dina hiji nice cara katresna ngatur dina kasus pangalusna, taun saméméh. Maranéhanana teu sigana teuing sedih ngeunaan hal éta. Sacara Umum, paling aneh cara jeung paripolah veselchak-flirtatious Dina watesan completeness, nu Cavaliers ngurus sorangan, jigana, komo kurang ti ladies: Coca-Cola inuman paporit, sandwiches, tacos jeung chip paporit dahareun Tapi, aya pisan nice salinan, tapi nu nicest guys dina Mexico, hanjakalna, komo kurang ti katresna, jeung stylish jeung sagala gangguan Manéhna iwal, teu aturan. Jadi guys, bade travel jeung girlfriends jeung istri bisa jadi teu salempang loba ngeunaan nu satengah kadua bakal neuteup di guys. Fashionistas lumangsung, tapi jarang. Utamana di kota, di mana loba siswa jeung nu séjénna nonoman, kawas Guanajuato Chubby pisan, teu heran Mexicans anu salah sahiji anu pang pelindung bangsa-Bangsa di dunya. Eta kudu dicatet, dahareun Méksiko, jeung kabiasaan dahar peuting ieu pitur sababaraha Taun sanggeus dua puluh tilu puluh lima (kadang saméméhna), utamana sanggeus ngabogaan anak, nu katresna mimiti sumebar di impressive awewe, Asak athletic wanoja fenomena di Mexico nyaéta ampir teu mungkin. Maranéhanana dahar, dahar terus jeung jasmani, katingalina, teu maranéhanana titik kuat. Tapi. Anjeun kudu ngarti yén di Mexico aya saperti kultus of thinness, saperti, contona, us. Maranéhanana komo dina majalah ampir sakabéh ladies tina bentuk megah, teu aya nu urang herring. Pikeun entirety nyokot eta gampang jeung nganggap hal éta normal, salaku awéwé jeung lalaki. Maranehna dipaké pikeun, maranéhanana kawas éta. Geulis jeung well-katahan awewe jeung glittering panon ogé sato langka. Biasana maranehna teu teuing rapih diasah, rada disheveled jeung depresi jeung hirup jeung hardships. Mayoritas Méksiko jalma nu miskin jeung loba barudak, jeung worries, masalah jeung pleasures séjén hirup, Tapi, sanajan kasusah, manula bisa poho ngeunaan eta jeung genuinely boga fun jeung seuri lamun aya alesan, jeung kadang tanpa eta, lolobana awewe teu resort ka sarana pikeun nyumputkeun umur. Ngalelep buuk, kosmétik, jeung komo leuwih Botox jeung nu séjénna hikmah naha éta diperlukeun. Naon anu alami teu awon. Lalaki sigana, sabalikna, jeung umur, jadi leuwih toned, teu jadi jarang di jalan téh gambar lamun pinuh-pinuh jeung ipis, ipis salaki Lalaki lucu. Jeung naon anu maranehna hanjelu. Ieu teu for eta pikeun diuk jeung tilu barudak, pikeun nyokot kaluar spines ti kaktus jeung nyieun tortillas sadaya waktu Fashionistas teu pira. Set standar pakean basajan blue jeans, tapi t-shirt. ‘ve noticed a trend ti manula kolot, leuwih mindeng maké kaos, tapi teu maranéhanana dina-na dasi, informal, sederhana kolot Lalaki sunda maké topi jeung kuring geus ngomong, maranéhanana anu pohara pikeun nyanghareupan. Aya hiji husus hat kota. Seller of Souvenir. Ku jalan kitu, seller umum pisan aktivitas di Mexico.

Sakapeung, komo saukur dibawa kaluar ti imah tabel, nunda eta deukeut pager jeung calana diuk deukeutna dina korsi sadaya poé, ngajual sagala sorts barang. Nurun of homegrown pangusaha Sejen Hatter. Kuring bener kawas karakter ieu seemed bisagno pamandangan ti American westerns) maranéhanana Nyebutkeun Mexicans anu pohara kulawarga. Cerai téh langka, sabar silih ka tukang. Lalaki dijieun pikeun nangtayungan imah urang. Jadi, anu ka anjeunna jeung pedang asalna. Jujur, ti murni manifestasi luar saperti hiji tipe salaku yuswa womanizer atawa narcissist womanizer, kuring teu aya bewara. Lalaki kulawarga jarang méré katresna hiji unequivocal pamadegan, teu nyebut leuwih Beards jeung mustaches mawa kurang wawakil niatna bandung, preferring hiji lancar shaven beungeut. Tilu-poé tunggul teu jauh di Vogue. Urang bakal meunangkeun ka nu poto pikeun sababaraha alesan, sakabeh nu kumisna baplang, bearded) Drunken, inappropriate Mexicans di jalan ampir moal papanggih. Ieu téh hiji kingkilaban. Teu dijieun eta mabok leumpang, isin, katingalina. Kuring kasampak kawas diuk di cafe jeung pubs, sipping bir, tapi teu pisan intoxicating, atawa maranehna imperceptibly poék jalur tuluy meunangkeun deui ka imah. Wobbly jeung ribut manula jeung faltering ibu geus teu papanggih Pasangan misah jeung paporit mah matuh. Mexicans anu pohara harmonis kasampak di pasangan. Maranéhanana anu teu biasa ka nyumputkeun parasaan maranéhanana, ku kituna lamun anjeun bogoh, sadaya kira-kira nyaho ngeunaan eta. Hehehehe, bener, éta nganggur jadi isin of. Jalma ngora anu biasana leuwih asih. Hubungan Mexicans pisan leupas. Aya hiji (atawa ngan) pikeun hirup. Brides jeung grooms bisa ngarobah loba hugging jeung manifestasi séjén kaasih nu teu disumputkeun ti prying panon jeung ditarima. Teu aya hiji bakal kasampak askance jeung nyebutkeun teu euleum-euleum. Mun jujur, kuring salila genep bulan teu ngarti, naha aya di Méksiko kota klub jeung kumaha maranéhanana popular. Bioskop, contona, teu jadi loba salaku puseur hiburan salaku sakabeh. Ngan panasaran, naon Dating. Budak sigana ngan roam jalan, diuk di taman atawa di mana waé di cafe pikeun Wisatawan ngabogaan bener teu boga waktu pikeun meunangkeun acquainted jeung pangeusi, Mexicans katémbong lolobana kawas nu man heubeul di Mexico ogé pohara nice. Kuring mikir pikeun bagian paling, Mexicans teu nyaho kumaha tumuwuh heubeul tanpa ngarobah kana grumbling, querulous kahirupan kolot kuring mikir, teu sadaya jalma kolot hirup gampang, tapi maranéhanana henteu kungsi mintonkeun. Papanggih silih jeung seuri, jeung nya jeung nyebutkeun wilujeung, jeung asih silih nepi ka umurna kolot. Sering pisan di kota, di Tengah alun, anjeun bisa lalajo salaku pasangan manula datang ngan tari ka musik orchestra nu. Aya teu nya nu layeut

About