Dina hiji populér salon kageulisan»Angelica»anu mindeng didatangan ku awewe anu masih geus teu papanggih santun manusa.

Éta téh di dieu cukup béda, strangers ka silih awewe nembongkeun rahasia maranéhanana, nyaritakeun carita ti hirupna. Dina kali, maranéhanana geus lengkep sabalikna pamadegan dina kahirupan, cinta, hubungan.

Owns a salon Angelica, dina panon batur suksés jeung happily nikah awéwé

Sadaya anggota jeung klien ngahurungkeun nya pikeun nasihat.

For lila jeung Angelica tulus percaya dina kabagjaan-na

Manéhna teu komo sadar yen dirina tercinta salaki ditipu dina dirina jeung salah sahiji klien tina salon. Insidious nyonya anu intriguing, jeung siap pikeun nu mana wae nu meanness ngancurkeun nikah maranéhanana. Posting website bahan dina situs séjénna anu mungkin ngan jeung idin administrasi website jeung lamun cara nempatkeun hiji link aktif pikeun nu website

About