Kungsi hayang nyaho persis mana nu disembodied sirit anjeun ngan papanggih dina Chatroulette aya.

Ayeuna anjeun bisa.

Chatroulette geulis slapdash aplikasi

Hal ieu diwangun ku rusia rumaja, sanggeus kabéh. Jadi, eta ngan nyambungkeun anjeun sareng muhrim langsung tinimbang routing anjeun boh ngaliwatan server sejen, ngamungkinkeun anjeun pikeun nempo alamat IP dulur anjeun nyambung ka. Jeung hiji alamat IP bisa nujul ka mana jalma nu dina peta. ChatRoulette teu mungkinkeun anjeun pinpoint dulur anjeun nyambung jeung dina Chatroulette, hanjakalna. Gantina eta ngan ngidinan anjeun toké kira-kira global Google Map pikeun potret layar jalma nu IP anak direbut. Jeung kalawan nyata hiji alamat IP teu kawas GPS hal ieu teu bade jadi teu sagemblengna akurat ka tingkat jalan. Tapi lamun anjeun geus panasaran ngeunaan nagara nu geus nu paling perverts, nyebutkeun pantun ka anjeun panalungtikan anyar alat

About