Kuring keur néangan hiji logis jeung intuitif persépsi hiji jalma, eta nu kudu dilaksanakeun tanpa noel masalah survival, manggihan muka diri. Kuring nyaho karakter-na, nya potensi, jeung gol-na. Manéhna geus digali potensi jeung tujuan. Lamun urang potentials jeung tujuan anu sarua, nya eta anu éndah résonansi. Urang nyokot halus vibrations. Persis, hiji jalma, nu intuitif-logis tipe. Hayang ngaléngkah, hayang leuwih hirup, percaya di miracles. Kahirupan kulawarga normal henteu masalah, ieu leuwih. Kuring keur néangan pasangan dipercaya, anu sadar, jujur, euweuh watesna, inflating halus vibrations jeung kaayaan nguntungkeun pikeun motret halus vibrations. Langgeng mahasiswa jeung hiji genep puluh taun heubeul, a jeung b. Menari, fashion, cimerak, konser, aktif kajadian, mobs flash sagalana metot, aktif, riang. Kuring cinta ka ngarasakeun hirup, tari, ulah alus, mantuan tur tingal imut dina jalma sejen rupa, kuring cinta adventures jeung travel, cruises jeung paguneman, kuring Kuring cinta maranéhanana babaturan, kuring asih barudak leutik jeung sato. Asih, nafsu, kageulisan-éta mah credo. Kuring hirup di propinsi Sulawesi tenggara di imah nya. Sadaya hirup mah geus cicing, kuliah jeung digawé di Saint Petersburg. Half-getih kabangsaan: ibu Yahudi, bapana nyaéta Brasil.

Kuring mingpin hiji gaya hirup cageur: kuring masak masakan katuhu, latihan. Mah naros: saimbang, bag balanja, jalma nice, santun. Lawan ogé ngomong: huntu bad, masalah jeung basa inggris, insomnia. Abdi resep saré di misah ranjang lamun nu anjeun hoyong candak a leumpang babarengan. Kuring keur néangan hiji lalaki keur serius hubungan jangka panjang. Batur anu weruh naon anu hayang kaluar hirup.

Santun, hade, pinter

Abdi hoyong manggihan hiji jalma serius jeung hiji karakter kuat, diri yakin, bisa ngahargaan, hormat jeung cinta hiji wanoja. Naon anu bisa ngahurungkeun an biasa poé kana lebaran? Dina raraga pikeun ngalakukeun kaadilan naon anu husus ngeunaan hiji jalma, kuring hayang pikeun nyieun hubungan nu urang urang ngarti silih salawasna tanpa kecap. Wilujeng sumping di situs Dating keur awewe di AS nu. Di dieu anjeun bisa nempo propil nu awewe ti sakuliah nagara pikeun bébas tanpa ngadaptar. Tapi sanggeus ngadaptar, anjeun bakal miboga aksés ka komunikasi jeung awewe jeung girls teu ngan di AMÉRIKA SARIKAT, tapi ogé di nagara-nagara séjén di dunya. Upami anjeun hoyong pikeun minuhan, manggihan asih, nyieun kenalan anyar, manggihan babaturan, mangka satengah kadua, urang Bobogohan loka nungguan anjeun

About