Wisata ka Mexico nyadiakeun kenalan jeung serba anyar budaya, adat jeung atraksi.

Nu wawatesan jeung laut Karibia Wétan, jeung samudra Pasifik Kulon. Wisata ka Mexico kaasup ngadatangan Pulo, nu mangrupakeun bagian ti Mexico. Mexico city nyaéta ibukota, pisan geulis centre budaya jeung atraksi nu kawentar. Meuli murah tiket maskapai, anjeun bisa mastikeun yén ieu metropolis bakal méré anjeun pelesir gede. Jeung dina datangna di Mexico di tempat kahiji, ieu téh sasaena pikeun nempo ieu kota. Populasi lokal speaks teu ngan spanyol, tapi komo dialek kuna suku Mayas jeung sajabana. Ieu téh kacida reminiscent ngeunaan nu baheula ayana suku Indian di ieu wewengkon. Teu heran, Mexico city nyaéta kota panggedéna di saluruh dunya, jadi éta téh mangrupakeun imah pikeun kira-kira dua puluh juta urang. Méksiko ngandung tilu puluh hiji nagara jeung hiji Federal wewengkon ibukota. Resmi basa sunda — spanyol tukeur — peso Méksiko.

Kapala nagara nyaéta Présidén

Taun di nagara ieu forbade re-pamilihan kapala pamarentahan. Mexico — sampurna pakansi titik pikeun pencinta panonpoé, basisir jeung iklim tropis. Suhu hawa, boh dina usum panas jeung usum tiis, teu ngahontal di handap sapuluh derajat.

Nagara x zona waktu

Méksiko waktu geus ampir jam sapuluh balik Moscow. Wisata di Mexico nyaéta hiji kasempetan unik pikeun meunangkeun acquainted jeung budaya kuna Mayans. Méksiko ngandung beungkeut antara budaya Éropa jeung budaya India. Ieu nagara téh kawentar henteu ngan cacti jeung sawarga iklim, tapi ogé pikeun anak piramida, nu nyarupaan bukit héjo ditutupan ku vegetasi. Dina pakansi di Mexico, anjeun bisa nempo ruruntuhan kuna kota. Sadaya wisatawan boga kasempetan badag pikeun nempo beda dunya nu asalna sampurna, jeung nu ka waktu hadir kujang. Iklim of Mexico di basisir subtropis, jeung lolobana tropis.

Ti méi nepi ka oktober usum hujan

Suhu jeung curah hujan rupa-rupa jeung lokasi. Meunang acquainted jeung sakabeh atraksi Méksiko kudu saeutik demi saeutik ngumpulkeun sababaraha duit, meuli sababaraha tiket murah, jeung pamustunganana minuhan ngimpi-na — pikeun nganjang jeung ngarasa kaéndahan budaya Méksiko. Piramida nyaéta bener monumen ti jaman baheula di Mexico. Aya loba, tapi sadia pikeun nempo ngan sababaraha. Deukeut Mexico city nu paling kawentar jeung kuna piramida tina Teotihuacan

About