Serius Bobogohan loka nyaeta kamampuh pikeun manggihan pasangan hirup, hiji mate jiwa di Mexico. Papanggih jalma anyar, ngobrol jeung Bobogohan jeung katresna. Saeutik positif Minggu. Surat hatur nuhun ka eupan balik: Dear Ngarojong. Kuring papanggih V. eta Tetep ngan nempo mana eta masih ngasuh, ieu salah sahiji rébuan. Jeung kumaha cara hirupna tos kaluar tanpa kuring. Jeung pikeun hirupna ngobrol. Jeung jadi tenang. naha di website nu. Kuring teu nyaho. Sedengkeun aya, anjeun nyaho. Kuring hayang papanggih batur jeung saha anjeun ngan bisa diajak ngobrol, share mood anjeun, warta I. dua puluh tujuh bulan januari taun salamet tina Leningrad rejoiced jeung duka di panon nu ngangkat tina blokade jeung remembering maranéhanana anu teu hirup pikeun ngarengsekeun ngabebaskeun kota. Isuk alus pikeun all my dear babaturan. Aya ayeuna sahanteuna — karya leuwih dina usum panas jeung ayeuna dina sorangan teuing. Awak mah diperlukeun dina bentuk srimanganti, Ya Randa. Aya sok nanya kumaha urang manggihan kakuatan dina kaayaan kitu. Ayeuna patarosan nu aya, anjeun cicing dina mesin.

Tapi hirup nu leuwih.

baraya sadaya

Di dieu ayeuna datang di dieu jeung mutuskeun pikeun meunangkeun acquainted jeung dulur jeung pikeun manggihan babaturan, mudahan aya jeung manteng leungeun mah pitulung pikeun nyieun eta. Kuring wilujeng sumping sadaya katresna anu percaya cinta keur sakabeh umur. Pikeun nyieun kulawarga dumasar kana silih bakti jeung asih pikeun lahir. Serius Bobogohan loka nyaeta kamampuh pikeun manggihan pasangan hirup, hiji mate jiwa di Mexico. Papanggih jalma anyar, ngobrol jeung Bobogohan jeung katresna

About