Di dieu kuring papanggih satengah séjén-na. Kuring hatur nuhun hatur nuhun pikeun pelesir gede. Kuring geus papanggih lalaki mah geus hayang sadaya nu hirup mah, sarta manéhna nyebutkeun manéhna karasaeun cara nu sarua. Eta karasaeun kawas urang geus dipikawanoh silih pikeun lila, jeung unggal poé urang hirup ayeuna pinuh ku kabagjaan. Tulus, Nadia Guys, hatur nuhun jadi loba for jeung naon maneh boga jeung anu ngalakonan pakasaban gede nulungan urang manggihan diri di ieu dunya badag.

Sagalana sejenna nyaeta di leungeun mah Nadia (Brazil) Lamun batur geus ka kuring beforehand nu ieu bener pikeun manggihan sunda di Internét, jeung kuring bakal ngan boga seuri. Tapi ayeuna kuring nyaho yen miracles lumangsung, alatan kuring dipaké website anjeun pikeun manggihan hiji lalaki, Simon. Urang papanggih di jalma jeung ngarasa yén urang geus dipikawanoh silih sadaya kahirupan urang. Urang ngan diperlukeun pikeun manggihan silih babaturan, jeung urang teu. Dinten ieu, urang boh dihapus urang propil minangka tanda hormat keur unggal séjén. Hatur nuhun pikeun mintonkeun urang jalan. Kahayang mah kabéh lalaki jeung awewe lain pikeun manggihan asih maranéhanana di dieu. Enya-Enya, Daria.

Wilujeung, Daria

Kuring bakal kawas pikeun Nganyatakeun pribadi mah sukur ka sakabeh jalma anu dijieun ieu éndah loka. Kuring percaya yen sunda mah, jeung ayeuna mah tercinta salaki, bakal ngagabung kuring di naon mah kudu ngomong. Urang papanggih di dieu jeung dimimitian berkomunikasi. Urang geus dipaké di sagala rupa cara modern komunikasi. Jeung ahirna, sanggeus loba taun silaturahim urang jeung rapat, urang meunang nikah dina bulan nopémber, sarta kami bagja pisan. Ieu hésé pikeun kuring pikeun ngarti jeung percaya international online Dating bener hade. Keur sakabeh jalma anu keur néangan asih, abdi hoyong nyarankeun yen anjeun sign up tanpa ragu. Kuring geus disarankan sadaya babaturan mah.

Tulus, Irina

About