Maranéhanana bisa nunda dina mascara bari nyetir, sarta maranéhanana bisa make sendok ka curl maranéhanana bulu mata. Anjeun bisa jadi heran pikeun nempo Eva Longoria sacara poto tanpa makeup — manéhna teu bener nu anca lamun manéhna geus teu kosmetik dina beungeut nya. Kanyataanna, Eva Longoria kasampak kawas Cristiano Ronaldo lamun manéhna teu maké makeup. Jadi, anjeun bakal well-disarankan pikeun nyokot katingal di anjeun Méksiko beungeut gadis lamun manéhna wakes nepi di isuk-isuk, sabab éta naon manéhna bener teu kasampak kawas. Lamun anjeun minuhan hiji Méksiko gadis dina pub, manéhna bisa kasampak kawas hiji dalapan atawa, sanajan manéhna ngan lima atawa. Kulon lalaki anu pohara diteundeun-deui. Loba Kulon lalaki aya kana pizza jeung chip, jeung maranehna tetep watek ieu bari bobogohan Méksiko katresna. Tapi, maranehna aya gairah ngeunaan herbal tea, madu jeung diet. Nu hurung saeutik Umur Anyar, tapi katresna di Mexico anu ngabogaan fun jeung éta. Upami anjeun hoyong pikeun dahar junk dahareun bari anjeun Méksiko kabogoh hayang dahar sayuran, hubungan anu meureun teu sustainable dina ngajalankeun lila. Dina Mexico, awewe nu sakuduna jadi pohara hormat di hareup lalaki. Tapi, lamun anjeun aya pisan patuh, eta lain hartosna anjeun diidinan ka premanisme nya. Ulah nganggap anjeun bisa ngalakukeun naon bae anjeun hoyong lamun kabogoh anjeun anu Méksiko, sabab sanajan manéhna bisa jadi ngadangukeun ka anjeun jeung nuturkeun hidayah anjeun, manéhna ieu meureun pamikiran ngeunaan kumaha pikeun kaluar hubungan nu geus aya. Mun anjeun geus premanisme bari cukup, anjeun bakal jadi kaget lamun anjeun Méksiko kabogoh ngabejaan anjeun yen manéhna ninggalkeun. Jadi, saran mah anjeun kudu ogé jeung teu nyokot nya for teu dibales, sarta ulah premanisme nya saukur sabab manéhna leuwih patuh ti anjeun urut girlfriends. Méksiko ladies pisan flirtatious jeung playful, memang. Can maranéhanana ogé tradisional di waktu nu sami. Sacara tradisional, lalaki nu sakuduna dituju, jadi anjeun kudu sagemblengna nyieun move kahiji.

Kungsi nganggap yén manéhna kudu ngudag anjeun sabab manehna teh, sarta saterusna maranéhanana bakal mertimbangkeun ngabogaan kelamin jeung pasangan anyar. Jadi, lamun hayang boga sex teuing geura-giru, eta bisa jadi shock budaya, sabab anjeun Lamun loba Kulon lalaki keur bobogohan awewe Méksiko, eta bakal berharga pikeun point kaluar rupa-rupa kasalahan umum dilakukeun ku lalaki ieu, jadi anjeun bisa nyingkahan nyieun ieu kasalahan gedé. Di nagara maju, loba lalaki nu teu bener berpungsi jadi teuas salaku lalaki anu hirup di nagara berkembang, sabab jalma anu hirup di jegud nagara teu boga gawe teuas teuing dina raraga pikeun hirup hirup alus.

Tapi nu ngancik dina ku lalaki ambisius

Salaku hiji perkara kanyataan, kabeh awewe jiga lalaki anu nyaho ti mana maranéhanana hayang jadi dua puluh taun ti ayeuna — ieu téh utamana bener jeung awewe ti nagara berkembang kawas Mexico.

mun anjeun geus papanggih online nya

Tapi nu hiji kasalahan gede, sabab anjeun kudu mintonkeun kajembaran ku ngadatangan kota nya kahiji, jeung saterusna manéhna bisa nganjang ka anjeun saterusna dina dumasar kana prinsip timbal balik. Lamun anjeun ménta nya pikeun anjeun nganjang kahiji, manéhna teu tangtu ngarasa dimangfaatkeun ku anjeun. Mayoritas Kulon lalaki nyaho nanaon ngeunaan fashion. Sabab Kulon lalaki pisan rileks, maranéhanana condong malire sorangan kasampak. Tapi lamun anjeun aya, anjeun kukituna leuwih alus mayar leuwih perhatian ka anjeun sigana, salaku manehna bakal mariksa anjeun kaluar ti sirah ka toe. Méksiko awewe hayang lalaki maranéhanana kudu apik jeung santun, jadi punten ulah ngalalaworakeun fashion anjeun. Oge, Méksiko katresna anu pohara fashion-sadar sorangan, jadi anjeun kudu pakéan ogé, teuing, jadi lamun anjeun aya dina cinta jeung Méksiko gadis, anjeun meureun kudu mere pangaruh nya ku nyebut sababaraha spanyol. Mun anjeun teu hayang nyarita spanyol di sadaya, manéhna bisa ngarasa rada gelo sabab manéhna hayang ngarasa penting (identitas nasional jeung identitas budaya anu pohara penting pikeun nya). Can loba Kulon lalaki ngan hayang boga sederhana hubungan jeung, nu kasalahan gedé — awewe ti Méksiko biasana teu museurkeun sederhana hubungan sabab hayang jadi cherished jeung dipikacinta ku cara sustainable. — maranehna kaluar, fun, tradisional, well-mannered sarta seksi. Ayeuna anjeun geus dipikaharti nu kasalahan ilahar dijieun ku kulon lalaki bobogohan Méksiko awewe, jadi mugia anjeun bakal tetep eusi artikel ieu jeung ningali ka eta lamun perlu

About