Dina jaringan sosial aya hiji video, nu depicts kumaha, salila siaran live ti Kazan lokal gadis nyoba papanggih jeung Méksiko wartawan anu datang ka nutupan confederations Cup.

Salaku bisa ditempo, salila hirup siaran dina Bauman jalan dina shot jeung correspondents ningali gadis jeung dua lalaki.

Ensued pondok paguneman dina basa inggris

Nyaho kabangsaan of wartawan, nu gadis teu eta compliment a, mangka manéhna ditinggalkeun jeung hiji lalaki.

Nu kadua manusa usaha deui pikeun nyarita jeung Mexicans, tapi ieu dicegah ku halangan basa

Nu wartawan datang kaluar tina kaayaan jeung guyonan jeung terus siaran. Urang bakal ngingetkeun, patandingan kahiji confederations Cup di»Kazan-bohay»bakal dilaksanakeun isukan, tanggal dalapan belas, antara Portugal jeung Mexico

About