Teu meunangkeun jadi ahli di dieu, kuring geus tanggal ngan hiji Méksiko awewe bener, tapi geus digawé kaluar.

Naon kuring geus kapanggih di Mexico (urang cicing nya di imah kota pikeun dua puluh hiji taun) nyaéta yén salila bobogohan periode, ngobrol loba ngeunaan kulawarga. Jeung kulawarga hartina biasana ngalegaan kulawarga. Lamun hiji jalma ti Méksiko ngabejaan anjeun ngeunaan kulawarga maranéhanana jeung nanya ngeunaan hormat, anjeun bisa nganggap yen aya sababaraha seriousness aya. Leuwih anjeun manggihan ngeunaan kumaha kulawargana ticks, leuwih clues anjeun meunang ngeunaan naon anu maranéhanana — jeung kabogoh anjeun — bisa nyangka ti anjeun. Lamun kabogoh anjeun ujang anjeun nampilkeun anjeun ka indungna, manéhna téh paling dipikaresep geulis serius ngeunaan hubungan. Malah leuwih ti kitu lamun anjeun meunang dahar aya. Dahareun anu diputer peran penting dina kahirupan kulawarga jeung anjeun aya oge disarankan pikeun mawa hearty napsu babarengan, komo lamun nu goodies anjeun bakal meunang teu nyarupaan nanaon dina Taco Bell sacara menu. Kudu disarankan nu a ibu di hukum mangrupakeun inohong penting dina kahirupan pamajikan Méksiko manusa. Kuring masih inget mah pamajikan ngora nyiapkeun pikeun tugas daunting papanggih ibu mah pikeun kahiji kalina. Keur»novias»di Mexico nyaéta bit leuwih ti saukur ngabogaan a pacar atawa kabogoh, jeung kolot geura-giru baris mariksa lamun séjén signifikan tina putra maranéhanana bakal nyieun alus cocog pikeun manéhna jeung kulawarga.

Mexico pisan gedé jeung rupa-rupa nagara

Di kidul, maranehna sigana bit a leuwih kolot ti nepi kalér, di mana urang ogé ngomong jadi leuwih langsung jeung lugas. Sababaraha kulawarga turutan ketat, ampir upacara aturan, batur nu jauh leuwih easygoing lamun datang ka dating. Ieu geus teu jadi loba ngalakonan jeung kelas tapi jeung upbringing maranéhanana. Jelema ti kota gede di Mexico aya teu nu beda ti jelema ti kota gede nguap. Kulawarga jeung propinsi tukang mindeng jauh leuwih kolot. Méksiko lalaki mindeng teu mawa maranéhanana»novias»sareng maranehna lamun nongkrong jeung buddies maranéhanana. Sagampil eta geus cukup mahiwal pikeun jalu ngagabung dina keur»Gadis kaluar peuting». Jadi, anjeun bisa jadi teu bener meunangkeun diwanohkeun ka babaturanana pikeun cukup sababaraha waktu. Jealousy di Mexico ieu oge dimekarkeun jeung kadang ditempo salaku tanda cinta sajati (sanajan naon hubungan nu tangtu ahli di dieu dina Quora nyebutkeun) Jeung teu ngan ku lalaki, awewe nu alus di dinya, teuing (Ditangtoskeun pangalaman.). Jadi, kabogoh anjeun bisa jadi teu sagala rupa nu dipikaresep nampilkeun anjeun ka na buddies. Teu loba lalaki di Mexico nyokot pamanggih girlfriends maranéhanana ngabogaan babaturan jalu ogé. Komo ukur Méksiko awewe bakal sabar bikang babaturan boyfriends maranéhanana atawa salaki. Pasti, dina leuwih kabuka-dipikiran séktor masarakat ieu téh teu masalah, tapi masalah masih rising kontrovérsi. Salaku kabogoh, Mexicans anu mindeng tegas, yakin, rawan dosis sehat chivalry jeung mindeng pisan sadar ngeunaan nuhun maranéhanana jeung penampilan. Beca ganti gaya biasana ditempo salaku faux-pas, pasti lamun keur bobogohan. Anjeun bisa jadi teu hayang nu kabogoh anjeun nyimpen leuwih usaha kana ieu ti anjeun. Biasana, eta ogé diharepkeun yén manéhna footing ruu. Jalma di Mexico biasana leuwih agama ti paling Éropa, tapi teu leuwih ti kitu ti Alkitab-beubeur Amerika. Sanajan leuwih ti masih ngaidentipikasi salaku Katolik, nu teu mean nu sadaya aktip hirup iman maranéhanana atawa nuturkeun sagala ajaran Garéja. Mindeng, agama ngajadikeun ayana anak dipikawanoh di jalan hubungan tumuwuh, nu bisa jadi teu maju salaku gancang dina level fisik salaku teu di ilaharna kulon masyarakat. Ahirna, kulawarga jeung kulawarga extended bakal sok maénkeun peran utama dina kabogoh anjeun hirup. Anu bisa mean sering kunjungan sadaya jalan ka finansial ngarojong.

Nyiapkeun pikeun a lengthy tour

Hiji hal nu telltale tanda yén manéhna téh serius nyaéta lamun manéhna bakal obrolan ngeunaan leuwih intim wincikan ngeunaan folks jeung anjeun, lamun manéhna kasampak keur anjeun nyokot, meureun komo saran.

Ngan ati-ati jeung kasar oge a judgment

Dina raraga pikeun anjeun pinuh ngarasakeun encounters ieu, anjeun bisa jadi hoyong diajar basa spanyol ogé

About