Kuring maca ieu statistic wae a bari tukang, jeung ceuk eta nu dua cara utama dimana mayoritas urang papanggih batur pikeun hubungan dina sakola jeung gaw maranéhanana. Ceuk anjeun sorangan restoran, jadi anjeun kudu gaduh kavling tina jalma ngora ngalamar jobs jeung gawe di ngadegna. Ayeuna kuring nyaho ieu téh teu persis hade ka tanggal pagawé anjeun, tapi naon kaula nyebutkeun nyaeta yen anjeun geus di tempat katuhu pikeun naon anu anjeun hayang. Kuring teu nyaho kumaha heubeul anjeun, atawa lamun eta komo patut waktos anjeun lamun anjeun geus meureun mawa sababaraha kelas di masarakat satempat anjeun kuliah.

Kuring teu apal jalma anu teu persis sosial, anjeun moal manggihan eta bar hopping dina saptu peuting atawa nanaon, komo maranéhanana geus sadaya nomer telepon sakabéh jalma maranehna diuk gigireun di kelas maranéhanana.

Atawa kawas jalma séjén anu ceuk anjeun bisa coba dating online

Kuring teu apal sababaraha urang teu nyaman jeung sakabeh dating pamandangan online, maranéhanana ngarasa embarrassed boga maranéhanana gambar di internet dimana, saha nu sejenna bisa nempo jeung maca ngeunaan eta. Tapi saterusna mah ngadéngé pernyataan yen sakur anu mana dina eta loka dating ka kasampak di profil anjeun, maranehna nu di parahu sarua anjeun atawa maranehna teu bakal jadi dina nu website, jadi eta nempo profil anjeun ngan nganiaya bal deui. Maranehna teu mikir nu mana wae nu kurang anjeun jeung anjeun teu kudu jadi embarrassed ngeunaan eta alatan dina dasarna, maranehna nu ngalakonan hal anu sarua ku cara ngotektak ngaliwatan bangsa séjén’ propil. Ulah coba pikeun papanggih katresna di mall, di Victoria sacara Rusiah, di Starbucks, atawa di mana waé nu sejenna di masarakat. Maranehna aya pikeun toko jeung toko kopi, anjeun ngan bakal freak eta kaluar ku nyoba pikeun ngamimitian nepi paguneman. Bar jeung klub umumna teu hiji tempat nu hadé pikeun nepungan batur anyar. Urang biasana indit ka bar jeung klub dina gugus maranéhanana jeung babaturan, maranéhanana rampak jeung awak maranéhanana jeung nu biasana eta. Kuring bakal nyebutkeun salapan kaluar ti sapuluh kali lamun gadis ceramah ka anjeun jeung ngajaga paguneman bade, manéhna téh kakara néangan anjeun meuli nya inuman hiji sanggeus séjén

About