Antara connoisseurs alkohol Mexico nyaéta dipikawanoh pikeun anak saayana, tapi ngan sababaraha nyaho yén manéhna geus a»adi gedé»- mezcal, nu mucunghul loba saméméhna. Kanyataanna, saayana nyaéta salah sahiji loba rupa mezcal. Nawarkeun anjeun ka diajar ngeunaan ieu endah pisan nginum jeung budaya dipake anak. Mezcal (nyaeta spanyol pikeun»inuman») nyaéta hiji tradisional Méksiko alkohol benteng — tingkat, dicandak ku fermentasi jeung saterusna distilasi nu jus tina sababaraha variétas tina agave (tutuwuhan tina Asparagus) ditambah gula jeung bahan séjén. Dina distilasi (distilasi) ti Méksiko suku diajar ti spanyol conquistadors anu datang ka wewengkon maranéhanana dina abad. Saméméh ieu, India nginum murky cairan bodas»pulque»- a low inuman alkohol (darajat) ti ferméntasi jus tina agave, reminiscent of Braga. Spanyol teu wareg, maranéhanana mimiti ékspérimén jeung lokal bahan baku pikeun ménta real»seuneu-cai». Geura-giru usaha conquerors anu crowned jeung sukses. Kahiji nyebut kaping ti taun mescale.»Bapa baptis»tina inuman anu disebut don Pedro Sanchez, anu diadegkeun kahiji pabrik pikeun ngahasilkeun anak. Alkohol nu conquerors spanyol, mezcal jadi inuman nasional Mexico. Téknologi produksi mezcal basajan pisan. Kahiji bungbuahan agave, yuswa — taun, motong saméméh kembangan. Dina mangsa ieu sabab ngandung jumlah greatest tina aci diperlukeun pikeun fermentasi. Saterusna, agave dirawat, ninggalkeun nginum ngan inti tina buah. Cleaned ieu disimpen dina hiji husus batu oven bentuk conical jeung dipanggang pikeun poé. Mangka bungbuahan crushed pindang dina PPN nepi homogen napel massa. Sanggeus fermentasi panyulingan. Pikeun taun mezcal ieu sulingan ngan hiji waktu. Dihasilkeun inuman ku tingkat greatly inferior dina kualitas ka saayana, distillable dua kali. Tapi sanggeus ngaganti ganda suling kualitas boh inuman ieu sarua. Sanggeus ulang distilasi, eusi alkohol mescale, mangka diluted jeung cai pikeun kakuatan nu dipikahoyong. Bahan baku. Pikeun produksi mezcal nu opat dasar variétas agave jeung Saayana dijieun ngan ti nu jus tina blue agave core.

Dina kalolobaan tipe mezcal nambah gula, podslushat saayana teu ditarima. Dina sesa modern masak téhnik boh inuman nu sarua.

Wewengkon

Mezcal dihasilkeun di sakuliah Mexico, jeung saayana lokal nginum tina kaayaan Jalisco, eta dijieun di wewengkon kawates. Ayana caterpillars. Sababaraha pabrik nambahkeun dina botol mezcal hileud, parasit dina daun jeung bungbuahan nu agave. Tujuan ieu serangga ieu kami gé kasampak di hareup, dina samentara éta, kuring dicatet yén shot jeung hileud teu lumangsung. Di handap sababaraha botol mezcal anjeun bisa nempo aneh bodas cacing. Ieu hileud a kukupu — parasit nu hirup dina agave. Serangga téh dua rupa: beureum jeung bodas (Emas). Paling bergengsi inuman ngan ditambahkeun nu beureum hileud nu hirup di jantung agave. Bodas»kunang»kahirupan dina daun tumuwuh jeung nyekel manéhna gampang, jadi eta teu jadi berharga salaku beureum nya tara. Tapi pikeun nangtukeun spésiés hileud dina botol jeung réngsé mezcal hésé. Kanyataan yén dina pangaruh alkohol nu mana wae nu serangga jadi teu warnaan. Licik ieu pindah, sungut nu drew perhatian ka produk anak. Sanggeus sababaraha waktu, merek séjén geus injeuman pangalaman suksés. Kahiji, ayana kunang ieu alatan kahayang pikeun demonstrate kualitas luhur (dina alus alkohol serangga teu decompose) jeung pikeun ngaronjatkeun panangtayungan ngalawan counterfeiting. Saterusna maranéhanana dimimitian pikeun atribut penyembuhan sipat nu nambahan virility komo komunikasi jeung sumanget dunya. Manéh kasuksésan pesaing, produser saayana mimiti sumebarna mitos sejen -«kunang»ngabalukarkeun halusinasi. Kanyataanna, ieu caterpillars nu bahya. Maranéhanana geus husus tumuwuh ngora agaves anu henteu diatur jeung pestisida. Tuluy taun sejen diteundeun dina alkohol murni pikeun maéhan baktéri pathogenic. Botol mezcal jeung hileud ditandaan ku string atawa. Ieu inuman anu aman jeung rasa nu teu beda ti jalma-jalma di mana teu aya»kunang». Dahar hileud pilihan. Lamun serangga ieu disgusting, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nimba ti botol jeung ngan maledog eta jauh. Dina bentuk anak purest. Inuman geus dilayanan dina suhu kamar. Budaya dipake anak nyarupaan nginum liquors. Mezcal ieu dituang kana shot gelas jeung nginum dina SIPS leutik, nyoba nyekel sagala catetan rasa. Unggal artis nu ngajadikeun produk maranéhanana unik ku nambahan dina komposisi mezcal bungbuahan, madu jeung bahan séjén. Salaku hasilna, mucunghul leuwih ti saratus variétas jeung lengkep beda rasa. Contona, di Rusia popular saayana jeung pir, buah ieu disimpen dina sakabeh botol. Mezcal dahar masakan seasoned jeung lada sauces jeung rempah. Eta mana ogé jeung grilled sapi, daging babi, hayam, kacang, kentang, cheeses jeung komo lauk. Nurutkeun Méksiko tradisi sanggeus nginum mezcal manéhna dahar nu hileud ti botol. Carcass teh dibagi saimbang antara sadaya pamilon a salametan, éta téh tanda hormat ka panongton. Hileud daging beunghar protéin jeung protéin. Kawas saayana. Fans saayana nyaho manéhna mana oge jeung jeruk nipis sarta uyah. Metoda ieu disebut»Ngaletak. Leupaskeun tumpukan.

Kusni.»

Lolobana produser mezcal nyokot anu ngurus na konsumén. Dina botol necks dihijikeun kantong beureum powder, nu ngandung uyah, cabe jeung lada jeung grind nu garing carcass tina hileud. Dina tonggong leungeun anjeun di antara jempol jeung forefinger sprinkle sababaraha uyah. Mangka sarua ramo dicokot hiji nyiksikan tina jeruk (jeruk). Kahiji anjeun kudu ngaletak leungeun jeung uyah, mangka inuman dina hiji gulp a shot of mezcal jeung dahar nyiksikan tina jeruk nipis. Di imah urang bisa ngawatesan jus tomat, flavored jeung rempah. Mabok dina hiji gulp shot mezcal nginum. Tétéla campuran lada, ngaduruk genggerong. Aral — rasa asli mezcal leungit lengkep. Di nu kahiji kenalan jeung ieu endah alkohol inuman kuring mamatahan anjeun pikeun coba sadaya tilu métode. Salah sahijina anjeun bakal kawas. Dear pamaké, nanya pertanyaan atawa ninggalkeun comment a, eta bakal mungkin senén. Master Ngungkulan, nu saméméhna koméntar sarta forum (operasi normal) mutuskeun isu. Have a nice weekend

About