Tadi peuting kuring papanggih geulis nona ngora. Allah mah manéhna sampurna Jangkung, langsing, anca beungeut, sampurna seuri. Manéhna pinter jeung classy. Ngomong sampurna inggris teuing. Jeung kuring teu meunang jumlah nya.

Kuring blew eta. Kuring bakal méré anjeun sababaraha pointers, jadi anjeun teu nyieun kasalahan sarua. Kahiji sakabeh, anjeun kudu ngawangun sababaraha jenis sambungan jeung gadis saméméh nanyakeun keur jumlah nya. Kungsi ngan hiji titik gadis imut ti sakuliah kamar, pendekatan nya tiis jeung ménta jumlah nya. Ieu datang off salaku aneh, creepy jeung nekat. Komo lamun manéhna katarik anjeun, manehna bakal hayang nyaho saméméh anjeun ngarasa cukup teu nyaman pikeun tukeur nomer. Sobat mah dipaké ieu»pendekatan shotgun»hiji peuting nu geulis hilarious. Lamun klub ditutup, manéhna walked ngaliwatan riungan di luar nyekel iPhone nya di leungeun-na. Manéhna ngan ménta nu mana wae nu gadis imut manéhna nempo keur dirina jumlah. Ieu ngan drunken percobaan jeung urang sadaya geus alus seuri ningali pintonan. Manéhna sabenerna TEU meunangkeun sababaraha nomer cara ieu, tapi kuring kungsi bakal nyarankeun nyoba eta. Alesan nyaéta, nu mana wae nu gadis anu leungeun kaluar jumlah nya nu gancang bakal a-kualitas low prospek. Hartina, manéhna meureun méré nya sababaraha kaluar jadi loba guys, manéhna teu komo inget saha wae nu lamun anjeun téks nya. Lamun anjeun ngawangun sambungan jeung gadis saméméh meunang jumlah nya, manéhna téh loba nu leuwih gampang pikeun inget anjeun jeung ngabales ka anjeun téks. Anjeun kudu inget hiji hal ngeunaan katresna. Mayoritas flaky mahluk. Gadis seksi geus NYATU pilihan jeung guys pencét dina eta terus. Aranjeunna jarang paduli ngarespon kana sababaraha muhrim sacara teks talatah lamun manéhna geus puluhan guys nyoba amis obrolan sapopoé nya. Anjeun kudu nyetel sorangan da eta riungan. Lamun kuring ngomong»nyieun connection»jeung gadis kahiji, kuring teu mean bursa carita hirup jeung impian pikeun mangsa nu bakal datang Ngan light-hearted paguneman téh rupa. Tujuan anjeun dieu pikeun nyieun kanyamanan jeung nya jeung datang off salaku rileks, fun guy yén manéhna bakal ngarasakeun belanja waktu jeung. Anjeun teu kudu balik sadaya jalan kana seduction fase di dieu atawa komo ménta nya kaluar dina titimangsa. Kuring moal indit teuing dina jero ngeunaan mimiti pendekatan jeung nyokot jalur di handap Ieu tulisan téh kakara kira meunang nomor télépon nya tapi ngalanggan pikeun leuwih nasihat dating alatan kuring geus loba barang gede di sisi jalan. Coba pikeun beungkeut jeung nya leuwih ti kapentingan umum. Upami anjeun keur clubbing, anjeun bisa nyaritakeun nya ngeunaan hiji heboh pihak anjeun di tadi peuting. Atawa nanya lamun manéhna indit ka nu gedé konser minggu kamari. Lamun anjeun aya di gim, nanya nya lamun manéhna ngajalankeun dina lokal marathon bulan saterusna. Upami anjeun keur aya di hiji restoran, nanya nya lamun manéhna bisa masak. Nyaritakeun nya anjeun nyandak Thailand kelas masak lamun anjeun iinditan di Chiang Mai. Anjeun keur ngalakonan hiji metot paguneman ngeunaan nya kapentingan, tapi ogé mintonkeun kumaha fun jeung metot hirup anjeun. Diajar kumaha carana maca basa awak. Lamun manéhna kasampak kawas manéhna teu ngabogaan fun, atawa manéhna hayang ninggalkeun tuluy balik deui off. Inget, anjeun teu bisa meunang unggal waktu. Tapi lamun manéhna geus mesem jeung ngarasakeun paguneman, mangka casually tarik kaluar telepon anjeun jeung nyebutkeun, naon anjeun nomer telepon, abdi hoyong téks anjeun sometime. Pastikeun pikeun nyieun ieu alam bagian tina paguneman. Ulah eureun di hiji kagok pause jeung ngomong. SOOO bisa kuring boga nomer telepon anjeun. Gumantung kana naon nagara anjeun aya di, urang make beda chat aplikasi jeung cara of tinggal disambungkeun. Gantina nya nomer telepon, kuring biasana nanyakeun pikeun Garis nya ID, Viber, Email, jsb. Kuring greatly milih pikeun make aplikasi chat over nomer telepon atawa Facebook, Tapi kuring bakal balik kana wincikan ngeunaan nu dina tanggal saterusna. OKE ieu téh mana mah x_x nepi ka tadi peuting, kuring teu nuturkeun sorangan aturan. Pastikeun pikeun ménta mojang keur nomor télépon nya pas mungkin. Lamun anjeun nempo hiji lawang pikeun ménta eta, tuluy NANYA. Ieu geus mah downfall loba kali jeung kamari peuting ieu conto perdana. Kuring geus ningali gadis ieu kira-kira pikeun sababaraha minggu. Manéhna sok hangs jeung group sarua jelema jeung manéhna ngabogaan kabogoh Lamun kuring nempo nya di bar sorangan, mah dimimitian pikeun ngobrol sareng nya. Tétéla manéhna bener-bener amis jeung urang pencét eta off. Manehna ngomong manéhna ngan ayeuna peupeus nepi ka nya manusa jeung manéhna nu ayeuna tunggal. Kami sorangan jeung ngabogaan hiji paguneman gede pikeun sababaraha menit jeung kuring teu ménta jumlah nya dina sirah mah kuring mikir. OK I ll nanya saterusna, naon gawena. Oge, sakabéh dadakan nya pak sapuluh babaturan némbongkeun nepi jeung diuk di bar jeung urang. Babaturan nya dimimitian ngawangkong nya ceuli off. Mangka urang dimimitian ngawangkong jeung kuring. Sababaraha guys aya nya URUT boyfriends’ friends’ carita Panjang pondok, mah kasempetan sampurna pikeun ménta ieu leuwih. Manéhna ieu dikurilingan ku babaturan ayeuna. Urang éta sadaya dina hiji grup gedé jeung kuring teu hayang ka awkwardly eureun paguneman pikeun ménta nomor télépon nya. Atuh hayu eta balik Ieu nyaeta palajaran utama di dieu. Kungsi mikir ka sorangan, OK kuring gé ménta jumlah nya saterusna. Saterusna bisa mean kungsi. Nanaon bisa lumangsung jeung lamun anjeun nempo hiji kasempetan mangka anjeun kudu META AYEUNA. Nu mana pikeun nanaon dina kahirupan. Nanyakeun keur gadis sacara nomer telepon di hareup babaturan nya OK. Tapi, lamun anjeun keur kaayaan jeung konservatif katresna di luar nagri budaya maranéhanana mindeng patali jeung image maranéhanana. Dina conto ieu urang sadaya anu Vietnam, jeung ieu teu a bar gadis Komo lamun manéhna diaku kuring, manéhna bisa ngarasa aneh ngeunaan méré sababaraha urang asing jumlah nya jeung dulur néangan. Anjeun ngan kudu indit jeung gut anjeun dina skenario ieu. Kuring megatkeun waktu ieu teu katuhu. Lamun anjeun teu bisa meunangkeun jumlah awal, ulah salempang. Kuring mindeng ménta pikeun gadis sacara jumlah salaku deukeut ka hiji paguneman. Lolobana kaluar ti kabutuhan alatan kuring kudu indit. Sanggeus gancang chat kuring bakal nyebutkeun,»hey hapunten kuring geus indit. Abdi hoyong neruskeun paguneman ieu waktu nu sejen. Naon jumlah anjeun jadi kuring bisa teks nu anjeun saterusna.»Mindeng keur riweuh nyaéta hiji hal anu alus. Komo lamun aku tinggal di hiji bar kuring bakal nyebutkeun,»OK nice ngobrol jeung anjeun, tapi kuring kudu neangan deui leuwih ti ka babaturan mah ayeuna. Kahiji hayu urang tukeur nomer bener gancang.»Eta ngan gumantung kana naon anjeun hoyong ngalakukeun. Meureun nyaritakeun nya,»Oh punten abdi cinta ka cicing jeung ngobrol, tapi kami bade maca buku ka buta kids di hiji panti asuhan. Hayu urang ngobrol dina Facebook saterusna.»Ngan meunangkeun kreatif jeung éta. Nu bit ahir nasehat ka euy jadi kandel. Bener, lamun anjeun resep ngalamun ngan nanya nya kaluar. Naon nu awon anu bisa lumangsung. Manéhna bakal nyebutkeun NO Jeung, anu paduli. Anjeun bakal manggihan hiji jeung nu séjénna. Aya NYATU seksi ngora burit ngajalankeun kira-kira dina ieu planet. Teu meunang sagala ngagantung nepi dina hiji chick. Kuring teu apal kumaha eta Deui lamun kuring hirup di Amérika, kuring dipaké pikeun ngajalankeun kaulinan dina hiji chick jeung meunangkeun emotionally invested. Kuring sok hayang meunangkeun sagalana katuhu jeung lamun hal teu digawe kaluar, kuring bakal meunangkeun pohara kuciwa. Kuring sok digawé teuas sarta nyandak eta pribadi basa kuring gagal. Ayeuna mah geus di Asia pikeun leuwih taun hirup mah geus robah, kuring bener teu mere a bangsat naon nu kajadian. Lamun mah kawas ngalamun, kuring leumpang ka katuhu nepi ka nya jeung ngamimitian hiji paguneman. Lamun manéhna teu jadi kuring mah leumpang jauh jeung manggihan hiji jeung nu séjénna. Kuring henteu kungsi méré eta a kadua pamikiran. Diving kana kaayaan ieu tanpa miara ngeunaan hasil geus mantuan game mah tremendously. Gantina psyching sorangan nepi jeung approaching sababaraha hot chick kawas sieun kelenci, kuring kakara kalem leumpang nepi ka mana wae grup katresna jeung ngamimitian hiji paguneman. Kuring biasana meunang welcoming imut jeung dipikaresep ti grup. Lamun anjeun eureun miara jadi loba ngeunaan hasil anjeun bisa bersantai jeung ngarasakeun interaksi tinimbang contemplating anjeun move saterusna atawa»game.»Lamun anjeun aya saraf nu hartina anjeun anu pamikiran ngeunaan diri anjeun Ngeureunkeun nu sial. Bersantai pikiran anjeun jeung muka jeung aliran. Ieu teu hirup atawa maot kaayaan di dieu. Asa info ieu mantuan. Sadaya mindeng teuing guys ninggalkeun bandung jeung nu najong diri di burit nu keur teu nanyakeun for nu panas gadis sacara nomer telepon. Anjeun ngan perlu boga bal ka pendekatan jeung nangkep kasempetan lamun éta aya. Mindeng guys gagal pikeun nuturkeun ngaliwatan jeung sabenerna MÉNTA nomer. Nu nu awon rasa Trust kuring mah nyaho, kajadian tadi peuting. Hal éta bade gede jeung gadis ieu jeung kaula ratus yakin mah tangtu geus meunang jumlah nya lamun kuring nanya saméméhna. Oh well, kuring teu nyaho ti mana manéhna hangs kaluar. Kaula bade deui peuting, jeung kuring bakal meunang jumlah nya. Hayu urang teu leuwih nepi ka kuring meunang

About