Saprak jaman baheula, masarakat geus disarankan lalaki teu ka ngahurungkeun kira-kira saterusna maranéhanana tatangga urang rok. Teu perlu ka ngolo-ngolo wanoja nikah. Tapi sakali anjeun bener hayang ka, euweuh anu mustahil, jeung seducing wanoja nikah teu jadi gampang. Patarosan ieu, kumaha saur anjeun eta ngajadikeun rasa ka milarian anyar sababaraha loka Dating lawang nepi kawas ieu — Jawaban téh Samemeh anjeun minuhan wanoja nikah, anjeun kudu ngarti naon anjeun kudu nya keur. Kanyataanna, dunya téh pinuh ku katresna éndah anu bakal happily indit ka bed jeung anjeun dina teater film. Tapi lamun anjeun katarik nya salaku wanoja sacara master, anjeun kudu hormat aturan nu teu dikecapkeun. Anjeun bisa jadi teu kagoda ku hiji menak jeung pamajikan lalaki anu kuat. Sabalikna, nya eta mungkin lamun anjeun keur teu patut anjeun kaséhatan sarta hirup. Hal ieu dianggap yen lamun panyingkepan tina kanyataan zinah lumangsung, mangka kabogoh anjeun bakal di imah, jeung maranehna bakal tarung furiously. Jeung newlyweds, anjeun teu bisa nyaho. Oge, mangka maranéhanana baris ngarasakeun ngora kabagjaan, anu, terus terang, bakal sakedapan salaku bulan balik ku. Kahiji, komo lamun indit ka bed geura-giru, manéhna moal mere nyaho. Sadaya pikiran tina wanoja ngora aktipitas jeung salaki ngora. Tah eta anu patut nungguan sababaraha taun, lamun markisa bakal discharged, jeung ngan dissatisfaction bakal tetep. Eta teu mungkin keur nyaho bagja awéwé di nikah. Aya ogé nu henteu loba losers.

Eta leuwih hade teu ngagabung kulawarga, eta kacida inhumane. Komo lamun éta teu aya, nu promotion mungkin lamun anjeun meunang nikah saterusna. Nu lover leungiteun, jeung babaturan mundut. Enya, ogé di luhur friendly sanggeus katilu pamajikanana ka kuring ngeunaan, ieu ilangna prosés anjeun widang kaahlian eta lumaku pikeun sakabeh bagja kulawarga nu boga geus aya salila sababaraha taun, preferably jeung barudak. Anjeun teu bisa meunang leupas tina saperti bagja awewe ti na cozy, asih sayang. Manéhna nu keur teu nyaman aya, tapi bosen. Di dieu anjeun, jeung anjeun bisa ngitung dina eta. Saeutik ngalalana teu ngalakukeun nu mana wae cilaka, tapi kabebasan anjeun teu aya dina bahaya. Pangaweruh jadi nu hiji awewe bisa jadi madhab — di Taman, di hiji Museum, di hiji pameran, di toko, di karya, jeung ngan dina jalan. Ku jalan kitu, dina gaw eta leuwih hade teu boga hubungan a, sabab nya kolega jeung lemah eyesight meureun bakal aya bewara yen aya anu hiji hal antara anjeun. Jeung gadis kungsi misses kasempetan jeung ieu salaki. Di bar, anjeun bisa diuk di Meja jeung tugas jeung saran»Naon saperti kageulisan teu nyorangan». Di hiji pameran atawa Museum, anjeun bisa nempo paméran jeung ngabahas eta jeung nya. Dina jalan, ménta waktu atawa arah. Ngalaman seducers anu komo ménta arah ka bar saterusna bisa langsung ngajak manéhna salaku hiji nona. Lamun manehna geus boga niat, manéhna bakal, tangtu, manéhna bakal satuju jeung mintonkeun anjeun jalan, kitu ogé ngidinan anjeun pikeun bursa kopi. Di Taman ieu, anjeun bisa ménta pikeun nelepon hiji telepon sélulér nu meureun leungit dina jukut. Jeung anjeun ngan bisa menta telepon anjeun»nelepon hiji babaturan pas anjeun ngabongkar momotanana telepon». Sarta manéhna nyaéta panggero dirina. Jadi meunangkeun nomer telepon-na. Kaayaanana téh teu éra di momen, jeung awewe»dina awak»nu hargana ku boh lalaki jeung halus saingan. Methodical rapat jeung awewe geus peculiarities sorangan. Milih tempat nu merenah pikeun leumpang. Upami anjeun leuwih resep komunikasi dina hawa kabuka, eta leuwih hade pikeun pendekatan mesin vending jeung hiji awewe di hiji tenang jeung damai tempat. Cara anu pangalusna pikeun ngalakonan ieu nyaéta pikeun pindah ka Park city, square, embankment, jsb.candak waktos anjeun, balik for keur leumpang atawa diuk dina wanoja sacara bangku, sarta anjeun bakal kudu nanya nya sababaraha patarosan anu ngabutuhkeun wajib jawaban. Contona, nanya kumaha carana bisa nepi ka tempat mana wae, kitu ogé ngaran hiji tempat nu anjeun apal ka diri jeung nu aya di deukeutna. Nanya ka awéwé nuturkeun anjeun sarta, lamun teu kapikiran, ngamimitian paguneman jeung meunang nyaho nya. Papanggih hiji wanoja ukuran katuhu dina salah sahiji lounge kamar. Awewe mindeng nganjang rupa-rupa cafe, sabab biasana kawas dahar hiji hal lezat. Pindah ka tabel mana nona ieu diuk jeung nanya lamun manéhna diuk gigireun manéhna atawa teu. Tawaran harga tawaran pikeun akun anjeun sarta manggihan kaluar jeung nya antara jobs yén anjeun hoyong pikeun ngaronjatkeun bentuk. Aya loba métode Dating ka dieu. Contona, ngan méré hiji nona a nice compliment nya gambar, atawa mantuan nya ngalakukeun hal eta bener, atawa ngalakukeun sababaraha latihan séjén pikeun dibere nyaho nya jeung ngobrol jeung nya. Bayar perhatian pikeun kolega anjeun di karya atawa di Universitas. Meureun aya hiji gadis pinuh ku complexion di antarana, jeung nunjukkeun yen maranehna nu kuliah jeung digawé jeung anjeun, eta gampang pikeun manggihan hiji basa umum jeung eta jeung ngabalukarkeun simpati pikeun anjeun. fisik katerangan jeung poto nu anjeun bisa kalayan gampang milih hiji satelit ukuran merenah. Sajaba ti éta, awéwé nu ayeuna hargana di cukup leutik bunderan lalaki, jadi maranehna biasana pisan daék diajar jeung sok siap pikeun komunikasi. Ieu téh cukup gampang papanggih awewe anu ngajual mesin vending ngaliwatan jaringan sosial. Ngan ngirim talatah nanyakeun anjeun pikeun meunangkeun acquainted jeung ngadegkeun kontak. Sababaraha urang leuwih milih pikeun nelepon hiji kabetot ku pasangan posting lucu intim talatah jeung barudak babaturan atawa baraya dina website maranéhanana — ieu téh henteu salawasna hiji prosés gampang. Barudak mikir béda ti sawawa, jadi di pasamoan ieu anjeun kudu nyiapkeun oge pikeun mangsa nu bakal datang, dina raraga neangan hiji basa umum jeung anak. Mangga kontak kolotna anak, nyaritakeun eta kumaha heubeul maranéhanana, naon anu maranehna kawas ka ngalakukeun di maranéhanana free waktu, jeung kumaha maranéhanana meta ka pasamoan strangers. Ieu baris mantuan anjeun leuwih alus nyiapkeun pikeun rapat mimiti anjeun, mikir ngeunaan kumaha kalakuanana salila ieu, jeung kumaha pikeun ngamimitian hiji paguneman jeung anak anjeun. Coba pikeun ngagabung sauyunan jeung sababaraha distractions nu anak anjeun bisa nyokot bagian dina. Contona, anjeun bisa papanggih di hiji kebon binatang atawa sirkus, indit ka hiji film babarengan, atawa nganjang bar. Dina hal ieu, anak anjeun bakal salawasna dina hiji wanda alus, jeung anjeun bakal bisa ngarasa freer salila paguneman. Anjeun oge bisa manggihan hiji topik ngobrol ngeunaan, saperti nyawalakeun tokoh kartun, milih nikmat ngaruwat babarengan, jeung saterusna. Ulah poho pikeun nyieun saeutik kado orok. Eta bisa jadi hiji kaulinan atawa sapotong permen. Lamun nyaho persis naon manéhna nyaéta gairah ngeunaan, manéhna bisa méré anjeun anyar catur nu ngatur, an buku metot, jsb. Lamun anjeun aya di bar a, ngarasa bébas pikeun ménta saurang anak anu diaku dahar jeung hayang kana tatanan. Nanya kumaha nuju anjeun ngalakonan jeung kabogoh anyar, naon hal metot kajadian ka manéhna ka tukang waktu. Hirup anak mindeng pisan aktif sarta bisa nyaritakeun guyonan ti kahirupan sakola, ngobrol jeung peers, jsb. Inget, na-anak kawas éta pisan. Ngabejaan anak anjeun hiji hal metot ngeunaan kuring. Contona, ngagambarkeun mobil anjeun, nagara anjeun dilongok, jeung karya anjeun. Ngabejaan anak naon anu paling metot pikeun manéhna. Manéhna ogé bisa mawa sababaraha Souvenir, saperti cangkang, kumpulan pebbles, talismans, jeung nu séjénna barang leutik. Méré eta nepi ka anjeun anyar companion. Teu nangtung gigireun manéhna atawa coba pikeun ilubiung dina sagala kagiatan anak salila rapat jeung manéhna. Lamun manéhna dimimitian maen jeung mobil kaulinan, nyokot bagian dina kaulinan. Pindah ka carousel babarengan, moto di dasbor, jsb. Inget yén éta téh penting pikeun anak anjeun ngarasa yen anjeun»dina s.

haté»sareng maranehna

Dina hal ieu, manéhna baris eureun rarasaan tertindas jeung rada sieun, sarta anjeun baris sanggup pikeun meunangkeun nyaho manéhna leuwih alus sarta leuwih alus ngarti kumaha pikeun ngawangun masarakat. Jeung inget yén éta téh teu patut nyokot lila teuing pikeun nyokot anak jauh ti kolotna atawa peers pikeun kahiji kalina, disebutkeun manéhna masih bakal bosen jeung bisa mimitian salempang

About