Kumaha carana abdi tiasa nyaho lamun hiji Méksiko guy anu genuinely kabetot dina kuring jeung teu saukur sabab kami bodas. Manéhna ti Méksiko tapi pindah ka Amérika sababaraha taun ka tukang pikeun karya.

Babaturan manéhna kahiji. Dina jaman baheula mah pangalaman dating mah s, kuring teu tanggal lalaki kuring papanggih di karya saprak karya jigana jadi sababaraha nurun tina kahirupan sosial keur kalolobaan urang. Kuring papanggih hiji di mana urang tanggal sababaraha, Steve, jeung urang jadi babaturan gede, tapi teu ngahurungkeun layeut sanajan manéhna guy gede. Tuluy aya hiji jeung nu séjénna, Keith, anu kuring manggihan fisik menarik jeung urang geus hubungan a. Manéhna ngahurungkeun kaluar jadi hiji tukang bohong, kuring manggihan kaluar jeung nu kasusun loba di manéhna tanpa nétélakeun manéhna naha. Ngan teu balik jeung lamun anjeun manggihan manéhna menarik tapi balik jeung karakter-na sakali manéhna ngungkabkeun ka anjeun jeung lamun manéhna anu cocog jeung aqidah jeung nilai, balik pikeun eta.

Kituna butuh waktu pikeun manggihan

Inget lamun hal ngahurungkeun haseum, salah sahiji nu anjeun bakal hayang kaluar pakasaban anu. Ayeuna kami leuwih kolot, kuring teu ningal urang nu kuring gawe jeung babaturan baheula. Kuring rada kukituna ngajaga eta professional tinimbang meunang teuing pribadi sareng maranehna. Manéhna museurkeun tapi isin, atawa manéhna ngan teu museurkeun di sadaya. Manéhna jam tangan kuring di kelas, pokes kuring teasingly, tindakan malu jeung embarrassed kira-kira. Manéhna museurkeun tapi isin, atawa manéhna ngan teu museurkeun di sadaya. Manéhna jam tangan kuring di kelas, pokes kuring teasingly, tindakan malu jeung embarrassed kira-kira

About