hubungan jeung batur, yén manéhna paduli ngeunaan, anjeun bisa ngarti. Anjeun bisa nunda diri dina platter pérak jeung tawaran pikeun manéhna sarta manéhna komo teu flinch.

Kuring pribadi teu kungsi dua-timed awewe jeung kungsi dipikaharti kumaha sababaraha lalaki anu sanggup ngalakonan ieu. Oge, euweuh babaturan mah geus kituna tapi ieu kudu teu bisa dibawa salaku turki lalaki nu fools jeung kuring bisa bungkus eta kira-kira ramo mah jeung muter eta salaku loba salaku mah hayang. Lamun maranehna meunang rarasaan yen aranjeunna keur dicokot kauntungannana, maranéhanana indit jauh, anjeun tanpa merealisasikan naon anu lumangsung. Kasatiaan naon nu geus mikir pikeun urang ku urang jeung kolot, utamana ibu ibu, saha urang hormat.

Tapi urang ngaharepkeun nu sarua kasatiaan ti mitra urang

About