Narima carita jeung poto ti klien urang sok gede ganjaran pikeun Elena sacara Model staf, anu digawé tirelessly dina ngajaga urang bobogohan loka aman pikeun tulus lalaki jeung awewe néangan hubungan nyata. Online dating jeung rusia katresna bisa jadi endah mun anjeun milih katuhu website jeung boga hiji dangong kabuka pikeun nohonan batur anyar. Max ti Mexico ieu ngan pikeun dua poé dina Elena sacara Model loka dating lamun manéhna narima hiji EOI (ekspresi dipikaresep) ti geulis rusia gadis ngaranna Anastasia. Manéhna teu bisa percaya kumaha sampurna ieu nya propil jeung instan murag asih jeung nya alluring abu panon. Lamun manéhna diondang nya miluan manéhna keur video chat dina Skype, manéhna bagja pikeun ngalakukeun hal eta. Tanggal kahiji kungsi ka ahir gancang tapi maranéhanana usaha pikeun ngatur pasamoan sejen pikeun nempo silih beungeut-ka-beungeut, lamun komo online. Pikeun hiji alesan atawa nu lian teu bisa nyieun eta kajadian pikeun sawatara waktu tapi saterusna, salaku takdir nu bakal mibanda eta, a badai salju di rusia nona sacara city méré asih anyar kaduga bantuan. Anastasia geus cicing di imah jeung teu indit ka pagawean, jadi maranéhanana megatkeun pikeun pindah dina layar maranéhanana jeung réngsé nepi ngawangkong pikeun sakabeh poé, meureun kira-kira genep jam.

Dina bulan kurang ti hiji Max ieu perencanaan nganjang anyar-na babaturan ti Rusia. Pasangan dijadwalkeun maranéhanana vacations dina waktu nu sarua, jeung online sweethearts bisa méakkeun waktu babarengan di Moscow. Max nyebutkeun yén manéhna meureun geus aya di sunda saméméh datang ka Moscow, tapi pribadi waktu spent babarengan dikonfirmasi parasaan-na. Manéhna dibuka nepi ka rusia sweetheart, anu ogé ieu rasa nu sarua. The young man diondang na lady ka nganjang manéhna di Mexico. Sanggeus Anastasia sacara datangna, maranéhanana henteu kungsi parted deui. Kawinan dilaksanakeun dina hiji éndah basisir di Cancun, nu panganten awewe sacara impian. Nasehat ti pasangan ngora nyaéta pikeun nyandak kabisat iman jeung balik pikeun naon anjeun geus sok ngimpi ngeunaan. Maranehna jeung dilakukeun ku maranehna pisan happy. Kaula bungah nu aya bagja carita ngeunaan pasamoan batur online. Babaturan mah geus papanggih silih online jeung ayeuna maranehna babarengan salila dua taun. Ieu téh bener endah pisan nu ayeuna, di era teknologi informasi, urang geus sagala sumber sadia pikeun meunangkeun acquainted jeung saha nu ti mana waé. Naon leres pisan hebat pisan nyaeta urang bisa digolongkeun asih, nyieun hubungan jeung ngarobah kahirupan urang sagemblengna. Loba pasangan papanggih silih ngaliwatan Internet sarta saterusna maranéhanana mutuskeun pikeun meunang nikah. Adi kuring papanggih pamajikanana online, jadi kuring teu ngarti ieu pasangan nikah.

Wishing eta kuat cinta jeung barudak séhat

Kuring boga babaturan anu kapanggih salakina online. Ayeuna maranehna babarengan jeung bagja pisan sabab maranehna geus nice orok. Jigana éta téh tiis lamun urang ngalamun bisa manggihan silih ngaliwatan Internet.

Sadaya jalma nu pohara riweuh ayeuna

Maranéhanana teu boga waktu pikeun maranéhanana hirup pribadi.

Internet mantuan eta di jerona

About