Aya di kulon bagian ti Amérika Sarikat, New Mexico nyaéta hiji nagara jeung boh pribumi tradisi ogé néangan maju ekonomi. Salian ti loba professional jeung bisnis kasempetan, New Mexico oge nawiskeun kabeungharan budaya jeung khasanah sajarah nu ngajadikeun Taneuh ieu of Enchantment salah sahiji foremost pilihan pikeun romantis adventures. Minuhan Énergi Barons Salah sahiji séktor paling penting New Mexico sacara ékonomi énergi. Ieu téh sabab tanah nagara beunghar bakar fosil jeung énérgi alternatif daya. San Juan Citarum Gas Wewengkon panggedena widang dibuktikeun cadangan gas alam di Amérika Sarikat New Mexico ogé ngandung batubara utama deposit di sudut kalér-kuloneun Nagara.

Loba of New Mexico sacara geologically-aktif Rocky Gunung wewengkon nahan panas bumi daya potensi, jeung kantong tina Kaayaan nu cocog pikeun tumuwuhna daya angin. New Mexico sacara kidul deserts tawaran Nagara paling kentel solar daya poténsial. Jadi, upami anjeun hoyong pikeun minuhan lalaki richest di nagara, kasampak kaluar pikeun minyak barons, jegud industrialists jeung pausahaan executives pausahaan énergi di konvénsi puseur, usaha konferensi atawa hotél méwah kota utama kawas Albuquerque jeung Santa Fe. Di wewengkon puseur kota ogé distrik bisnis puseur ieu kota anu kabeungkeut jadi buzzing jeung suksés professional jeung pangusaha patali jeung sektor énergi. Dibere nyaho pamaréntah Federal guys belanja pamaréntah utama supir New Mexico ékonomi.

Dina pamaréntah féderal dollar spent

dina New Mexico keur unggal dollar tina bagi hasil pajeg dikumpulkeun ti nagara.

Ieu laju mulang leuwih luhur ti nu mana wae nu state séjén di Uni

Pamaréntah féderal ogé utama dunungan di New Mexico nyadiakeun leuwih ti saparapat tina kaayaan sacara jobs. Bari jeung guys gawe pamarentah bisa mawa imah jenis inflated paychecks nu perusahaan honchos ngalakukeun, maranéhanana di antarana digawé di luhur rungs mindeng miboga aksés ka sababaraha perks jeung statusna nu leuwih ti nyieun up for kawilang kurang jumlah nol di bulanan paycheck. Jadi, lamun anjeun keur wondering mana papanggih ieu guys, sababaraha gagasan bakal ngajajah kota kawas Santa Fe County imah ka New Mexico Tentara Nasional Hansip Markas ogé Rio Rancho di Sandoval county mana Hansip Nasional gudang senjata aya.

Salian ti Hansip Nasional, New Mexico has a New Mexico State Pertahanan Force

Séjén federal pamasangan antarana observatorium nasional jeung téknologi labs Los Alamos National Laboratory (LANL) jeung Sandia Laboratorium Nasional (SNL). SNL konduktor éléktronik jeung industri panalungtikan di Kirtland AFB, dina tenggara sisi Albuquerque. Ieu pamasangan ogé kaasup rudal jeung pesawat ruang angkasa nu ngabuktikeun grounds di White Sands. Lain federal agénsi saperti National Park Service, Amérika Sarikat Forest Service, jeung Amérika Sarikat Bureau of Land Management aya hiji bagian gede nagara urang désa pagawean basa. TIP: Millionaire Cocog geus loba single millionaire lalaki ti New Mexico néangan awewe ka tanggal jeung nikah. Lalaki di Seragam Salian ti kuat pagawé féderal, di New Mexico anjeun ogé nangtung kasempetan luhur nyieun kenalan aparat di militer, utamana Gaya Air. Kaayaan sarwa tilu basa angkatan udara (Kirtland Air Force Base, Holloman Air Force Base, jeung Mariem Air Force Base) uji range (White Sands Range Rudal) jeung an tentara ngabuktikeun taneuh jeung obahanana tentara range (Fort Bliss — McGregor-Rupa). Jeung sanajan militer paycheck bisa jadi teu comparable jeung leuwih dina perusahaan hirup, gaya hirup perks jeung nu kakuatan keur narik ati tina saragam bisa jadi sarua kuat titik tina atraksi. Jadi, make titik pikeun ngajaga sosial anjeun kalénder bébas pikeun para perwira’ fungsi jeung kajadian sosial nu bisa hosted dina rupa-rupa New Mexico Udara stasion ti waktu ka waktu jeung lamun anjeun geus boga untung, anjeun bisa jadi geus sababaraha ganteng aparat méré anjeun pausahaan

About