Mexico nyaéta hiji nagara nu perenahna di Kidul Amérika Kalér, antara Pasifik jeung samudra Atlantik. Ti Kalér, Mexico wates jeung Amérika Sarikat Amérika. Ti Kidul jeung Nagara Belize and Guatemala.

Populasi leuwih Mexico juta urang, kurang leuwih populasi hirup di kota.

Basa utama ti nagara spanyol

Ibukota Mexico, éndah Mexico city, jeung populasi salapan juta urang. Warga utamana Katolik, tapi aya di Mexico jeung Protestan, jeung Baptists, komo Ortodoks (sababaraha rébu urang). Map of Mexico anjeun bakal papanggih kavling tina tempat anu endah jeung atraksi. Arkéologis monumen tina Maya, museum, kota kuna, nu legendaris gunung seuneuan jeung pagunungan, walungan jeung situ, jeung deserts, glorious pantai, jeung pulo-Pulo. Nu pang populerna di wewengkon wisata of Mexico resort Cancun dina Riviera Maya tina Yucatan Peninsula, Acapulco dina basisir Kulon, nagara urang ibukota Mexico city jeung, tangtu, loba situs arkéologis of Chichen Itza. Urang maca ngeunaan paling metot jeung mahiwal tempat di Mexico nu bakal transformasi pangaweruh anjeun ngeunaan ieu endah pisan nagara. Mexico nyaéta hiji Paradise pikeun rekreasi jeung pariwisata. Alam éndah, pantai endah pisan, rupa-rupa landscapes, endah sajarah jeung budaya Mexico taunan katarik ieu nagara jutaan wisatawan. Anjeun bisa milih hiji basisir liburan di salah sahiji resorts jeung nyokot dina sajarah Maya di salah sahiji loba excursions. Dina Mexico, gede klub jeung kahirupan peuting.

Ekstrim petualangan kawentar taman Xcaret

Tapi upami anjeun hoyong privasi jeung roman terjun ka dunya romantis soré, sunsets jeung sunrises di basisir, dunya xuping flamingos. Parasaan bener lahir di Mexico, mindeng tetep pikeun hirup. Kawinan di Mexico bakal jadi inget keur anak unik roman jeung novelty. Hiji pakansi kulawarga jeung barudak bakal ninggalkeun langgeng kenangan endah poé spent di ieu nagara magis

About