Jadi, nu gampang jawaban anu sarua jeung anu di mana wae séjén di Kulon nagara — dina sagala kota gede, ngan pindah ka klub nu mana wae nu kasampak bagian jeung ménta kira-kira.

Lamun teu di parade usum, ngan néangan alternatif gaya hirup hotél sarta resorts. A agén perjalanan bisa mantuan, teuing — teu kabéh hotél nu kuduna mah alternatif gaya hirup tapi tinimbang maranehna geus»diadopsi»ku masarakat alatan maranéhanana ditampa atawa alatan ngan ngabogaan massa kritis gay urang tinggal hususna musim (kawas salila conventions, naha nu mangrupa kuring dibawa nepi). Kota kawas Puerto Vallarta, Cancún, Mexico City, Acapulco, Guadalajara, Cabo San Lucas, maranéhanana kabéh geus thriving gay masarakat. Lamun anjeun meunang aya, ménta staf hotel pikeun lokal gay klub jeung adegan — sababaraha kota geus husus wisata majalah atawa pamphlets jeung LGBTQ friendly-usaha nu bisa jadi teu kaluar (atawa bisa jadi, gumantung kana tempat) tapi bisa jadi dibere kana paménta.

Have fun jeung aman

About