Kuring geus geus usaha dating online tapi kalolobaan lalaki di wewengkon mah dina loka condong jadi sanggeus ngan sex atawa ngan sederhana bobogohan. Kuring teu meunang kaluar pikeun papanggih lalaki loba salaku lolobana babaturan mah boga anak, jadi kuring teu boga saha indit kaluar jeung. Jadi mana bisa mah papanggih batur. Aku non-agama jadi garéja teu hiji. Kuring geus geus usaha dating online tapi kalolobaan lalaki di wewengkon mah dina loka condong jadi sanggeus ngan sex atawa ngan sederhana bobogohan. Kuring teu meunang kaluar pikeun papanggih lalaki loba salaku lolobana babaturan mah boga anak, jadi kuring teu boga saha indit kaluar jeung. Jadi mana bisa mah papanggih batur. Aku non-agama jadi garéja teu hiji pilihan boh. Hal sarupa kajadian ka guys. Anjeun meunangkeun dina hubungan serius jeung gadis anjeun leungit loba babaturan single, anjeun meunang karahaan, anjeun bisa jadi kurang kapercayaan waktu nu diperlukeun lila pikeun meunangkeun diwangun deui nepi. Bobogohan téh hésé utamana lamun anjeun keur néangan si leuwih ti saukur hookup. Kawas laju katresna, kuring pendekatan bobodoran katresna anu bakal hook nepi ka kuring téh low. Laju katresna anu bakal hook nepi ka kuring bobodoran leuwih kuring teu hayang ka jadi leuwih serius jeung sarua salaku low. Ti sudut pandang kuring teu aya hiji jawaban alus. Lamun anjeun rék kaluar jeung kudu niat manggihan hubungan serius, anjeun bakal kungsi manggihan eta. Kuring geus usaha jeung, dina sababaraha kasus, hasil papanggih katresna saukur ngeunaan madhab imaginable. Bar, online, basisir, karya, silih babaturan, dina hiji parahu, dina hiji pesawat jsb. jsb. Kaluar tina sagala rupa nu kuring ngan diurus boga sababaraha hubungan nu meunang serius jeung duanana kuring papanggih ngaliwatan babaturan silih. Kuring teu mikir nu hiji kabeneran boh. Sabab lamun urang papanggih di hiji bar, dina pesawat, dina parahu, di pantai, jsb. eta sacara ampir jenis random salaku ka naha atawa teu maranéhanana gé geus cukup di umum jeung anjeun, jadi nangtang atawa cocog cukup pikeun nyieun eta nanaon serius. Kawas lamun kuring walked nepi ka random gadis panas di jalan, kuring angka éta lengkep random salaku ka naha urang boga nanaon di umum sedengkeun jeung babaturan silih mah umumna geus sababaraha babarengan dipikaresep jeung anjeun, jadi odds indit nepi rada. Dasarna, urang acak dina sagala likelihood teu boga nanaon di umum jeung anjeun. Teu nu teu bisa sabab ngan ngeunaan everybody di hiji titik dina kahirupan maranéhanana geus isro ka bar jeung hooked nepi ka si anu. Ku kituna, di sawatara titik jalmi of impian anjeun ieu di hiji bar jeung anjeun bisa jadi geus papanggih eta di random. Tapi kajaba anjeun ngaliwatan loba jelema manggihan jalma nu di random bisa nyokot loba trial and error, anjeun meureun teu hayang ngalakukeun(salaku guy hiji aku OK jeung éta). Jadi, naon anu kudu dipigawé. Saran mah ngan ngalakukeun hal anjeun geus museurkeun jeung pastikeun anjeun cicing aktif. Antukna hal anu bakal digawe kaluar. Lamun anjeun ngalakukeun hal anjeun bogoh ka jalma nu papanggih ngalakonan eta hal meureun geus leuwih ilahar dina jeung anjeun ti si di random. Mah nasehat keur bade ka bar ieu teu balik jeung niat pasamoan si husus saukur rék boga fun sosialisasi jeung urang jeung ngan nyieun babaturan jeung rahayat. Ngaronjatkeun sosial anjeun bunderan luar bar upami anjeun manggihan sapuluh urang jeung hiji hal di umum jeung anjeun komo lamun maranehna geus katresna séjén maranéhanana meureun unggal nyaho ratusan guys di wewengkon atawa lamun maranehna geus tunggal, maranehna keur si pencét kota jeung. Upami anjeun geus hiji hal di umum jeung maranehna jeung maranehna boga hiji hal di umum jeung anjeun aya kasempetan alus anjeun meureun boga hiji hal di umum jeung maranéhanana babaturan guy.

Waktu nu diperlukeun lila waktu keur nyieun anjeun bunderan sosial sanggeus hubungan serius. Mah dimimitian bade kaluar deui jeung keur tunggal ieu dina Maret kuring kungsi henteu resep spring jeung kurangna kasuksésan jeung katresna jeung teu loba leuwih alus usum Panas. Ieu mah nu dimimitian ka mamang mah kungsi bisa meunangkeun hal pindah deui tapi ngan ayeuna kuring geus ngalakonan bener oge. Kuring teu mikir mah geus manggihan nanaon serius cukup can tapi kuring pasti balik deui dina kaulinan, geus meunang kayakinan mah balik deui sarta teu ngarasa jadi pegat deui. Eureun ningali, nu alus teuing hal di lifestyles datang lamun anjeun teu cacah dina eta. Oge, teu announcing anjeun geus ditangtukeun, tapi desperation téh unattractive di ladies, jadi kurangna kapercayaan, nu cenah leuwih optimis nuju ka posisi guys off. Coba pikeun mindahkeun maju dina hirup sorangan, ngalakukeun naon ngajadikeun anjeun bagja, jadi cozy kabawa ku sorangan jeung tumuwuh dina diri saméméhna ti ngusahakeun pikeun ngabagikeun sadaya anjeun bisa supply jeung hiji tambahan. Ayeuna teu teuing yakin kalawan cara anu pangalusna pikeun nyokot kuring kudu man a teu a youngster dina hiji manusa physique unggal manusa kudu boga hiji internal saeutik hiji di manehna, nikmat asih, playful, cara humor. ‘man physique’ naon kahayang téh hiji manusa physique. Kaula mah s teuing sarta anggap kuring geus man a physique. Cukup alus tambahan kawas Brad Pitt ti Gerard Butler tapi kuring tetep dina pikiran unggal boga awak manusa, jadi rido penampilan kudu henteu deui jadi khu, sambungan asih gairah trust admires leuwih fundamental. Anjeun teu kasampak denok jadi kuring kahayang anjeun rupa tuah pikeun mangsa nu bakal datang anjeun jeung asa anjeun manggihan kabagjaan Ngarugikeun ka minors, kekerasan atawa ancaman, pelecehan atawa invasi privasi, impersonation atawa misrepresentation, panipuan atawa phishing, Ngarugikeun ka minors, kekerasan atawa ancaman, pelecehan atawa invasi privasi, impersonation atawa misrepresentation, panipuan atawa phishing, Ngarugikeun ka minors, kekerasan atawa ancaman, pelecehan atawa invasi privasi, impersonation atawa misrepresentation, panipuan atawa phishing

About