Mexicans geus salah sahiji anu pang metot bobogohan ritual di dunya. Non-Méksiko wanting ka tanggal hiji Méksiko kudu ngarti karakteristik Méksiko bobogohan gaya jeung kalungguhan lalaki jeung awewe ulin di bobogohan ritual. Di handap ieu sababaraha informasi nu bisa mantuan anjeun lamun anjeun keur bobogohan jeung Méksiko. Sacara umum, éta lalaki anu nyokot alpukah lamun milih pasangan. Awewe teu dipiharep pikeun nyokot move kahiji, komo dina milih pasangan menari. Di Méksiko budaya, nu awewe peran ngadagoan nepi ka lalaki ngajak ka indit kaluar.

Méksiko lalaki nu dipiharep jadi layeut jeung sopan santun dina mangsa pacaran periode. Hal leutik saperti letting wanoja asup ka hiji tempat kahiji atawa muka panto mobil keur dirina masih latihan di Méksiko masarakat. Sedengkeun lalaki biasana dont ngalakukeun ieu chivalric tindakan, maranehna mangtaun titik tambahan lamun maranehna ngalakukeun. Salah sahiji nu paling umum lila téh serenade, di mana hiji lalaki mana anu kaluar ka wanoja sacara imah peuting jeung mariachi atawa gitaris jeung serenades nya. Guy mangka sings ka na poténsi pasangan sacara jandela nepi ka wanoja nu asalna kaluar.

Wanoja moal datang kaluar lamun manéhna doesnt kawas nu bodo

Hiji kulawarga anu teu kawas suitor komo bisa maledog cai di manéhna cik manéhna jauh. Ngan kawas Amerika, Méksiko lalaki nu dipiharep méré awewe kembang, teddy biruang, chocolates, jeung nu séjénna presents meunang hate maranéhanana. Sanajan kitu, kudu ati lamun anjeun geus nyokot hiji wanoja kaluar ka dinner. Dina Mexico, éta lalaki anu mayar bil, komo lamun wanoja nu insists dina mayar. Nyandak nya kaluar keur dinner jeung nanyakeun nya mayar satengah bil nyaéta pasti hiji no-no. Biasana, hiji Méksiko wanoja karasaeun ngaapresiasi jeung dipikacinta lamun nya suitor hayang nyaho mana manéhna bade atawa naon manéhna nu ngalakonan sadaya waktu. Di Amérika jeung nu séjénna Western budaya, bobogohan teu kaasup informing ngeunaan unggal séjén kagiatan.

Méksiko awewe anu kalolobaan konservatif

Maranéhanana teu ngidinan kamajuan seksual salila kahiji sababaraha minggu atawa komo bulan bobogohan. Loba awewe teu kalibet dina sex tanpa ngabogaan komitmen serius. A man resiko keur dump lamun manéhna tekenan awéwé awal dina hubungan. Deui, ieu husus nahan bener keur jalma di propinsi jeung keur ngora inexperienced jeung awewe

About