Smokie ngajalankeun di AVRO Studio di Walanda, TV-Program: Public penyiar Justin. tv — Komunitas live siaran jeung. Chris jeung nya Band ngajalankeun ‘Méksiko Gadis’ di Swasta Klub Musik dina Dortmund, Jerman dina bulan désémber. Jeung inget, di dieu urang anyar DVD CD. Eusi dipiboga ku Fox No ngalanggar hak cipta dimaksudkeun.

Hak cipta Bantahan Dina Bagian of the Copyright Act, sangu téh dijieun pikeun. Kuring ka eta dalapan jadi maranéhanana bisa datang di sakuliah. Sagalana anjeun kudu nyaho ngeunaan dating hiji Méksiko wanoja dina genep menit. PS Kumaha ulah anjeun resep nu anyar INTRO. Kumaha-ka nyokot-up girls jeung konci dina kantong anjeun: Nyaritakeun nya manéhna geus leungit konci pikeun jantung anjeun pikeun meunangkeun nomor télépon nya. Lalajo saméméhna. urang papanggih di nightclub dina Dec dua puluh salapan ngarasakeun video mah boga kabogoh ayeuna keur genep poé ka tukang anu teu datang deui dina dua poé ieu bakal dihapus nu gadis di video ieu. Smokie — Méksiko Gadis KARAOKE Instrumental Lirik Deui-vocal. Urang moal tetep anjeun nungguan. Remix hak Cipta bantahan. Kuring TEU sorangan lagu ieu, sareng gambar diulas di video. Sadaya hak milik anak boga rightful owner.

No hak cipta nu

About