Leuwih ti éta, penyediaan jasa Internet di Mexico dimonopoli jeung dibagi, Allah nyaram, antara nu tilu pausahaan, kitu ogé asalna Internet via dedicated line, jeung pikeun nu sarua, di mana asalna sinyal televisi (sistem sarupa di Amérika Sarikat) salaku hasil tina ieu dua faktor anu inflated biaya layanan Internet (dina ngabandingkeun jeung rusia) jeung teu kualitas alus pisan. Tétéla hasilna parna retardation Méksiko pangusaha. Lamun anjeun nyarita spanyol, anjeun bisa leumpang kira-kira Méksiko loka, jeung jelas nempo ieu. Contona, nu creepy kaayaan teu dewasa tina industri ieu bakal mawa deui loka jeung beus kota di Guadalajara: Di nagara ieu, ampir euweuh anu mustahil pikeun manggihan di Internet. Hiji-hijina hal anu disimpen urang jeung kumaha bae berorientasi dina Guadalajara ieu e, di mana, ku cara, nu teu tanda alus bagian ti lembaga. Eta jigana nu ngan advanced pangusaha geus diajar make Internet jeung komo sakali ceuk eta ngeunaan diri anjeun. Enya, keur di ieu kota, kuring sacara serius dengki Hawks, nu boga éndah awon pilihan pikeun kuring geus teu katempo dina kahirupan, kumaha oge, nyaéta salah sahiji loka pangalusna di nagara. Ogé populér Bulletin Papan anu maranehna boga Di Umum, lamun anjeun boga pangaweruh tina basa spanyol jeung sabar pikeun digawe sareng Mexicans, anjeun aman bisa néwak pasar Méksiko sabab éta kosong. Dina pangalaman abdi mah, nu greatest popularitas enjoys eta, karya anjeunna salaku Bulletin Papan jeung ka loka Dating, jsb. jsb. Jigana eta mah nu popularitas aya bakal make rupa nu beda-beda ngajual, ngajual tiket, susunan taksi (teu ngan éta, teu sakabeh taksi boga website a, jadi teu sakabeh nu sejenna mangrupakeun bentuk susunan ladenan di imah, ieu dina kalolobaan kasus anjeun kudu nelepon), replenishment tina telepon sélulér kasaimbangan (aya ieu hiji website jeung layanan ieu, tapi ieu téh jadi miskin nu ngajalankeun kawas salaku palacuran, jeung teu hiji hal anu mangpaat) Jeung komo positif dina Méksiko Internet, ampir unggal produk dijual di toko, boga anak sorangan kaca dina jaringan sosial, leuwih ti éta, komo beus geus sorangan Twitter jeung Facebook kaca.

About