Aku opat puluh-tilu Méksiko Wirausaha lalaki. Kuring gaul boh profesi (Guru basa inggris jeung International Administrator Bisnis (kuring ngajalankeun sorangan bisnis), alatan kanyataan I love pangajaran ogé. Kuring pohara spiritual manusa, kuring teu bisa. Hello, aku American jeung geus di Puerto Vallarta ampir lima taun. Kuring cicing di Marina Vallarta.

Kuring rada ngalamun jeung bakal ngarasakeun pausahaan a awewe keur fun, dining, jeung bobogohan. Kuring ngarasakeun sepi waktu aku basajan, miara jeung pamahaman manusa anu ngan perlu kabagjaan. Kuring lahir di Mexico jeung dibawa nepi di Nevada City of California, Amerika Serikat. Nyiapkeun pikeun retire di Mexico ti Kanada, néangan jangka panjang spanyol nona jeung rasa humor. Kami Lemes gampang diucapkeun bade, kawas ulin jeung nyanyi musik, kawas nu ker, sagara, sato, masak, kadaharan alus, film. Kuring ngan bisa ngomong umum qualities. Tapi kuring bisa ngagambarkeun diri di dua kecap. Perdamaian jeung asih. Biasana aya hiji nyebutkeun maranéhanana faults. Tapi kuring bisa nyebutkeun yen kami percaya diri jeung jujur. Hiji hal anu mawa hinaan dieu. Kuring sunda dipake, masak.

Man Christian

Serius ngeunaan Gusti. Am ditangtayungan tapi kaluar dina waktu nu sarua. Bakal cinta ka nepungan babaturan nu antukna bisa kamungkinan jadi pamajikan mah. Kuring nyarita béntés inggris jeung daék nampanan. Hi. Kami hiji jalma single néangan batur jeung dangong positif. nu diaku geus senang jeung ngarasakeun. I am a saeutik bit serius di awal tapi kuring nyaho jeung mangka anjeun bakal nyebutkeun. Kuring geus cicing di dalapan nagara béda di dunya jeung ngarasa pisan untung geus dipigawé jadi. I love Opera, alus pilem jeung buku. Impressionists nu seniman paporit mah, tapi kuring bakal kasampak di nanaon, kaasup Grayson. Sunda Hudang téh saratus bébas Méksiko loka dating di mana anjeun bisa nyieun babaturan atawa manggihan cinta sajati online. Miluan masarakat urang jeung papanggih rébuan ngalamun hate ti sagala rupa bagian tina Mexico. Pasamoan jelema jeung nyieun sambungan ngagunakeun layanan urang geus aman jeung gampang. Méakkeun teu leuwih ti lima menit pikeun tanda up jeung afterward anjeun pasti bakal ngarasakeun keur anggota urang online single masarakat. Ngan nambahkeun profil anjeun, search pikeun anggota séjén kawas anjeun néangan pikeun date, flirt, ngobrol, panggihan roman sarta seneng-seneng. Nunda jauh dompét anjeun, anjeun kungsi bakal mayar récéh a jadi a biasa anggota Sunda hudang saprak éta téh hiji layanan bébas. Anjeun tiasa milarian Méksiko iklan pribadi di sababaraha cara: anjeun bisa ngotéktak eta dumasar kana lokasi jeung umur anjeun bisa ngalakukeun hiji sungsi maju jeung pisan patokan husus (lokasi, umur, agama, suku, jsb.) atawa anjeun bisa kasampak nepi husus propil dumasar kana anggota sacara username. Cocog ciri Sunda hudang mantuan anjeun gampang manggihan anggota séjén ti Méksiko nu cocog nepi oge jeung. Di handap ieu aya anggota nu minuhan kriteria anjeun husus saperti keur naon anu anjeun keur néangan, jeung keur saha anjeun ogé papanggih patokan. Eta sacara dua arah cocog, jeung hiji cara gede pikeun gancang manggihan anggota nu anjeun bakal paling dipikaresep jadi teu cocog jeung

About