Dibikeun dramatis sosial béda antara bagéan beda tina populasi nagara ieu, kuring bakal coba teu ka generalize, jeung pikeun nyaritakeun ngan ngeunaan naon nyanghareupan sorangan. Jadi naon silaturahim, asih jeung nikah jeung urang nagara ieu. Konsensus Umum nyaéta: nyieun babaturan jeung Mexicans leuwih gampang ti jeung Éropa. Loba babaturan mah nu hirup di Éropa, dibandingkeun jeung silaturahim aya ngepung tina benteng. Waktu éta bakal nyokot pisan: jalma nu distrustful jeung horéam hayu kana pribadi mah hirup jeung strangers. Ogé ngaharepkeun sababaraha upacara, salaku di Royal court. Datang: minuhan kolot, wajib dinners jeung kulawarga, kulawarga kunjungan. Sagalana bakal nice jeung rileks, sabab eta mah teu ditarima. Tapi anjeun bakal ngarasa betah, milih garpu pikeun lauk di antara countless alat. Aya teu cukup betah, biasa di Rusia. Ayeuna, dina Mexico, aya dua: upacara jeung betah komunikasi, nu diajarkeun dina palajaran kahiji, anjeun bakal kudu ngomong sok jeung dina urutan.

Jeung anjeun, characteristically, ogé alus. Komo lamun hal indit parah, anjeun kudu ngadagoan nepi ka man nanyakeun standar patarosan sadaya jalma ieu nu nangkeup eta jeung cium, ngan mangka anjeun sabenerna bisa diajak ngobrol ngeunaan nyeri. Sumber sejen budaya shock kissing di pasamoan. Hello dieu kudu ngan nyium dina macana.

Jeung sakabéh eta

Kaasup boss, kolega karya jeung dosen di Universitas. Mun anjeun geus nyerah dua puluh urang salila dahar beurang jeung Méksiko kulawarga, fokus. No, teu ngawula ka salaku hiji musabab. Hal utama pikeun tetep di pikiran ieu upacara, nu urang teu mawa nu mana wae hartina, keur unggal Méksiko pohara penting. Jeung lamun di satengahing Dating anjeun mean batur bakal poho, manéhna bakal inget. Jeung ngabejaan batur -jeung urang. A kulawarga di Mexico deukeut pisan. Lamun anjeun ninggalkeun, anjeun kudu ngomong wilujeung komo jeung jalma jeung saha anjeun geus teu disilihtukeurkeun kecap sadaya peuting. Ulah poho nangkeup eta jeung ngomong. Lamun anjeun sapuk papanggih dina hiji poé nu tangtu jeung jam, eta hartina euweuh. Teu kanyataan yen pasamoan nu bakal kajadian. Kawentar American Latin maniac dibikeun gumantung kana kaayaan nu saperti isukan, minggu hareup, meureun, atawa kungsi, sampurna dicirikeun Méksiko masarakat. Jadi poé saméméh dijadwalkeun pasamoan kudu nanya, kuring bakal meunangkeun ka nempo anjeun. Jalma di Mexico nu resep gaul jeung open, tapi di dieu kang hal. loba janji dijieun sacara otomatis. Basa kuring diulik Cina, urang éta warned nu teu méré ambulan janji ka Cina. Kanyataan yén maranéhanana anu kadéngé: hiji skill Penting, nu latihan di Mexico nyaéta élmu ngarti implication kecap diucapkeun. Biasana harti anu nyumput dina loba ornate desain. Nu kahiji waktu éta pisan pikaresepeun nu no salah motong ti nu taktak, tapi saterusna eta bisa ngabalukarkeun masalah. Méksiko mental eliminates directness sorangan, komo nu garing panolakan dina response paménta anjeun bakal ngahurungkeun kana hiji ayat téks dicitak. Ieu utamana bener dina bisnis surelek, sajaba nu biasa hatur nuhun sateuacanna, di ahir téks hartina saperti frasa barang salaku sarua sikep alamiah dina kahirupan sapopoé. Salila tilu bulan kuring nelepon jalma beda jeung nanya jalma anu saméméhna ieu ditugaskeun mah nomer telepon. Jadi, ayeuna kuring ka yén éta téh teu cukup pikeun nyebutkeun: kuring bisa ménta Anjeun ni mat a, sir. Eta bakal nice lamun bakal eureun nyoba nelepon nomer ieu salaku eta ngabalukarkeun kahariwang kuring. Lamun ménta hiji Méksiko, nya éta gampang pikeun nyieun babaturan di nagara-na, manéhna teu ragu pikeun jawab dina satuju. Tapi sanggeus sababaraha waktu anu bakal netelakeun, jenis babaturan ngobrol ngeunaan. Real deukeut jeung dipercaya silaturahim nyaéta ngembang saeutik demi saeutik. Kahiji, anjeun nempo, sarta sanggeus bari anjeun jadi (babaturan, PAL) nu hartina anjeun ngahontal tingkat kahiji. Mangka anjeun bisa tumuwuh nepi ka nu geus dicirikeun anjeun salaku babaturan. Dina silaturahim jalu nyaéta tingkat nu pangluhurna, nyaeta, adi. Ieu babaturan sok bisa diitung dina ramo, tapi maranehna indit ka Mexico bener patut. Babaturan nyata nu di handap Kuring meunang ku sorangan. Palajaran kahiji dina journalism, kuring papanggih a classmate, urang disilihtukeurkeun nomer telepon jeung manéhna ngondang kuring ka pihak dina hiji suburb of Mexico city. Aya, di turn, tétéla jadi babaturan pangdeukeutna nya.

Jeung jadi bergegas

Hal sejen mah tatangga. Manéhna drove kuring Institute sababaraha kali saminggu di paménta nyonya mah disewa susun. Urang dilakukeun hiji paguneman basajan jeung manggihan yén ulikan di sarua dosen. Jadi sanggeus sababaraha bulan manéhna nétélakeun kuring ngeunaan pulitik of Colombia jeung mantuan nyiapkeun pikeun ujian. Kuring sakali leungit kenop ka imah, nu dina waktu ieu kosong, jeung disebut manéhna jeung menta ka lulus peuting jeung manéhna. Eta tétéla yén babaturan mah tetep di Institute ahir, tapi manéhna warned ngeunaan masalah mah indungna. Salaku hasilna, urang spent gede peuting ningali hiji Opera sabun jeung dahar steak. Ieu scary pikeun nelepon intercom jeung ngomong: ku jalan kitu, dina kasus séjén, lamun anjeun datang ka nganjang, anjeun, di pangalusna, nu ditawarkeun kaca cai. Teu nyangka yén babaturan bisa meunang nanaon aya di fridge nu, masak jeung baris nempatkeun anjeun dina piring. Jeung gede pihak anu mindeng diayakeun di gaya, nu sacara harfiah ngandung harti dina gaya bisnis, tapi dina kanyataanana dahar naon manéhna dibawa. Nu boga bisa nyadiakeun ngondang sababaraha badag pakét of crisps, jeung sagalana sejenna kudu ngurus sorangan. Mexicans sunda pikeun nyalametkeun. Kualitas ieu manifested dina cara nu beda, utamana dina hubungan. Lamun hiji Méksiko earns ogé, manéhna geus siap pikeun ngalawan pikeun unggal penny tunggal (ie pikeun unggal tilu rubles) dina sayur nangtung, meuli murah jeung kualitas goréng hal sadaya taun, tapi dina libur mah pasti bakal balik ka lima béntang hotel. Ieu utamana annoyed batur sakamar mah ti Australia, anu saméméh lebaran geus maréntahkeun kabogoh pikeun milih hiji hotel. Dina awal hubungan manéhna ka manéhna nu mayar kanggo eta mah teu perlu, sabab manéhna karasaeun cukup independent jeung unggal perencanaan hiji lalampahan balik kana hiji string of skandal. Sarupa tabungan dipintonkeun di sadaya babaturan nyoba nelepon kana telepon imah, ka ngeusian bengsin keur ratus rubles (patut tilu liter béngsin), teu jadi tempted ka méakkeun loba suluh. Lain mahiwal moment budaya Méksiko: lamun nu diondang ulang, anjeun bakal kudu mayar pikeun naon nu bakal order. Tapi keur gathering leutik, aturan ieu teu panawaran. Contona, lamun kuring indit ka nginum kopi jeung batur ti babaturan mah, ieu mah diolah jeung pelesir. Tapi parasaan hipu Mexicans jeung kapaksa katresna kaluar dina Umum makmur nagara cicing di dieu pikeun tinggal permanén. Nu paling bagian teu wawuh katresna dina bulan hirup di dieu, dipisahkeun ti lalaki ngora dina Skype. Loba di antarana ditinggalkeun lila-ngadeg hubungan demi ujug-ujug encountered Mexicans. Anjeun bisa jadi nanya naha. Jadi loba care jeung perhatian salaku katresna méré di Amérika Latin, sabab teu meunang ampir di mana waé nu sejenna. Maranéhanana ngiringan ka imah, sok tetep dina leungeun, komo muhrim, sok bakal muka panto pikeun anjeun. Di jalan anjeun bakal ningali loba pasangan anu leumpang panangan di panangan, jeung kissing. Mexico masih tataman ka kolot upbringing dina watesan peran lalaki dina hubungan. Ieu ngandung harti yén lolobana waktu manéhna ngajadikeun kaputusan jeung nyokot alpukah nu. Kareta sababaraha waktu di Mexico, jeung saterusna dilongok Éropa, kuring noticed nu Méksiko lalaki, dibandingkeun jeung Éropa, kacenderungan nu kuat Patriarchy. Nganjang heula ieu mah nyanghareupan sisi séjén lapisan ieu hirup. Ieu mah dengekeun a station radio di mana aya hiji concerted pariwara sosial, nelepon dina awewe teu sabar kekerasan lalaki, jeung ka telepon hotline atawa kontak polisi. Gadis sacara salaki, anu diawaskeun leuwih order di imah mah kulawarga host, ngéléhkeun nya jeung teu diidinkeun pikeun karya. Leuwih ti éta, salaku mah terangna, manéhna dipandu ku kanyataan yén manéhna téh hiji lalaki, sarta digawé di kulawarga lamun manéhna bisa. Jeung lamun anjeun damel manéhna teu hayang, jeung duit di imah no, eta lain hartosna yén pamajikan diidinan indit kaluar ti imah. Dina basa urang disebut, nyaeta seksual diskriminasi. Jadi lamun batur dina Mexico disebut macho, ieu kecap boga konotasi beda ti rasa biasa. Machismo anu ngan sisi sabalikna tina kanyataan yen di Mexico prinsip sarua gender: gender kuat ngidinan sorangan pikeun nanaon. Sejen sisi négatif ka hubungan nu maranéhanana bisa lepas waktu anu pohara lila, tapi kungsi ka ahir nikah. Pikeun mastikeun anjeun pilihan, Mexicans geus babarengan salila sapuluh taun jeung hirup babarengan leuwih mindeng sanggeus kawinan. Tapi ieu lain hartosna yén sanggeus kitu jero pamariksaan poténsial salaki hubungan teu bakal mungkas dina cerai. Nikah Mexicans kira-kira tilu puluh taun ka hareup. Kuring boga babaturan leuwih anu masih teu nikah jeung utamana teu mikir ngeunaan eta. Budak, teuing, sanggeus tilu puluh taun, mindeng deukeut ka K. maranéhanana hirup rencana ngajelaskeun kanyataan nu méré loba waktu karir jeung nyimpen meuli imahna. Sajaba ti éta, barudak ti tilu taun heubeul kudu indit ka tk, jeung di hal nu ilahar pikeun manéhna mayar loba duit. Aya bébas kebon pikeun ibu ibu tunggal, tapi nyoba nyingkahan kolotna. Paling Méksiko sakola ogé mayar, aya lembaga nagara, tapi maranehna boga unenviable reputasi, jadi keur kulawarga kelas tengah ngeunaan eta komo. Sistem pendidikan di Mexico cukup tangguh sanggeus tk boga ujian pikeun pindah ka kelas kahiji. Kelas di sakola jeung kindergartens ngawitan tabuh tujuh isuk-isuk, jeung poé ieu, terus panawaran. Ku alatan éta, penampilan kulawarga di dieu nyimpen pohara béda, loba nu leuwih gede kawajiban. Mah carita ngeunaan nu di rusia sakola dasar, kolot bisa nulis guru catetan jadi anak anjeun datang ka katilu pangajaran, ngabalukarkeun universal reueus di Mexico skip sakola teu aya alesan. Dina hiji sisi, ieu watek slowness penting dina nyieun kaputusan hirup sabab reuwas. Di sisi séjén, unggal lengkah anu leuwih alus mikir kaluar. Lamun anjeun meunang dipaké ka nu pace hirup di dieu, ka settle di Mexico bakal gampang. Méksiko jalan hirup jeung kavling tina pihak jeung kamampuh pikeun ngarasakeun hirup, naon bae ieu, jeung nu dina sagala umur, di ahir tétéla jadi pohara menarik, jeung silaturahim jeung rahayat ieu nagara nu lila jeung kuat

About