Ngaran Full — Amérika Méksiko Sarikat

Tapi aya pengecualian aturan

Leuwih ti éta, pribumi urang nagara ieu leuwih resep gambar nu teu dulur bakal nyambung jeung Mexico. Gambar nu dipaké pikeun ningali dina loba skétsa struck ku sagala aturan Méksiko tato, bisa boga kaduga harti.

Naha Anjeun nyaho

Gambar nu disebut gula tangkorak diterapkeun dina ngahargaan tina libur Poé Mati. Nerapkeun jenis ieu tattoo dianggap upeti ka paéh atawa paéh. Ogé tangkorak jeung ngabalukarkeun maranéhanana anu ngalaman rugi. Ku alatan éta, tato tina gula tangkorak bisa nunjukkeun kahayang pikeun mayar upeti ka jalma anu maot, tapi tetep dina hate leuwih dipikacinta salawasna. Acuk kembang, pinuh ku kontradiktif nilai. Contona, maranéhanana mindeng milih layeut gadis. Tapi, maranehna jeung nu séjénna bermakna talatah: kembang Ieu bisa dipaké salaku unsur utama nu tato, atawa bisa teu narik perhatian, as part of wangunanna. Pakarang nu mana wae nu asalna patali jeung agrési jeung masculinity.

Tapi, teu jadi jelas

Jenis ieu tattoo kasampak alus boh dina lalaki sarta rapuh katresna. Kanyataan yen tato jeung gambar a revolver bisa boga sababaraha nilai. Contona, salah sahiji anu pang populer timer kapercayaan, minat, mischievous dangong pikeun mahluk hirup. Lalaki anu megatkeun pikeun nyieun jenis ieu gambar bagian ti image-na, mindeng nekenkeun anak originalitas, nu ngungudag picilakaeun lampah. Tattoo dina hiji ilaharna Méksiko gaya, kuring megatkeun pikeun rendang alatan karesep jeung budaya nagara ieu. Dina leungeun mah aya tangkorak, dina mémori tina almarhum akina. Manéhna bener pahlawan, manusa pantes hormat. Deukeut tangkorak nyaéta ragam hias tina acuk nekenkeun naon man cicing brightly. Oge, nurutkeun loba bangsa, kaasup Mexicans, kembang ieu mangrupakeun hiji cerminan memori. Mah gambar kuring bener kawas, jeung paling importantly, hal anu penting pikeun kuring. Najan kanyataan yén gaya ieu asalna rélatif anyar, popularitas-na anu agung. Tattoo gaya Chicano originate dina dunya kriminal of Mexico. Gambar saperti mindeng ngabalukarkeun frequenters tina jails. Saeutik demi saeutik kitu, gambar Chicano indit kaluar ka jalan. Gaya ieu ngabogaan sababaraha fitur teu nyaho. Tattooed dina Chicano gaya bisa kapanggih ogé gambar Yesus Kristus atawa nu virgin Mary. Hal ieu sabab gaya sorangan lahir di lingkungan tina personalities nu percaya, wishing pikeun meunangkeun pangrojong ti luhur. Najan kanyataan yén ayeuna prasasti dina tato, aya reuwas, nu di Mexico, maranéhanana dipaké dina gambar pikeun kahiji kalina. Pujangga jeung gaya Chicano valid aplikasi kaping, frasa, ngaran. Dina deui mah nembongkeun gadis nyumputkeun beungeut nya dina hiji sal. Dina éta pola ieu téh patali jeung Mexico, kuring diajar nu anyar. Jeung saterusna, kuring ngan liked sketsa nu. Manéhna sacara ketat, tapi pohara metot. Sagedengeun ti ngajalankeun abu nada, ngagunakeun duanana jelas jeung fuzzy garis dina waktu nu sarua kasampak pohara organik

About