Dina Guadalajara, urang bakal kasampak di olahraga di judi Mexicans -«gulat». Unggal tarung pisan spektakuler, puluhan jumps, cengkraman, climbs, flips jeung komo unsur hawa kaulinan akrobat. Di dieu aya diidinan sagalana — kick, kick, sirah, awak jeung komo pelvis.

Ukrania Anna bakal ngajarkeun urang aya sireum, spiders jeung komo Kalajengking. Mexicans teu kawas urang dina loba cara — maranéhanana dahar kaktus jeung abdi bogoh dahareun lada, maranéhanana geus sok santai jeung teu puguh a, jeung éta ngan di Mexico sakali dina sakabeh nagara rejoices pati, devoting dirina utama libur poé Mati. Urang bakal balik ka tatangga nagara digawekeun babarengan jeung Mexicans pikeun jadi full anggota nasional ieu madness — lamun sakabeh nagara robah warna ka warna kana hiji program karnaval jeung atribut utama lebaran anu surem — tangkorak. Di Mexico city kami anu anyar kakara saminggu ka tukang, tapi ngan ayeuna mah urang ngawitan deui ka nyebarkeun video ngeunaan sagala naon anu lumangsung jeung urang nu anyar. Video bakal dipasang dina discord, janten teu hakim mastikeun keur mimiti lalampahan urang. Urang ayeuna di Guadalajara, Mexico, tapi bakal geura-giru bisa ninggalkeun Mexico jeung pos ka Guatemala. Ningali mangrupa tuluyan tina lalampahan urang di Mexico. Sok nice pikeun meunangkeun koméntar ti anjeun.

Jeung hatur nuhun pikeun langganan anjeun

About