Dina kategori anyar Mah planet nanyakeun patarosan rusia-diomongkeun urang ti nagara nu beda-beda dunya. Dina édisi kadua Alina ti Moscow ngabejaan kumaha manéhna cicing di nagara burrito jeung hiji hat lega brimmed Mexico. Sugan dina kahirupan saméméhna mah ieu hiji Indian. Kumaha sejenna pikeun nerangkeun mah markisa pikeun Amérika Tengah jeung Kidul. Saprak budak leutik dipikaresep dina budaya jeung sajarah Amérika jeung salaku urang asing a hayang nempo sésa-sésa Indian kota firsthand, teu ti buku. Ku profesi kami penerjemah ti inggris, saha spanyol. Hiji poé kuring ditawarkeun a pakasaban minangka hiji pituduh tour di Mexico. Kuring indit ka hiji nagara deungeun dina kapercayaan full nu kuring bakal kawas. Taun kahiji, mangka sejen, nu katilu. Pamustunganana ngaku ka sorangan mah hayang cicing di dieu. Nu geulis frase dina basa spanyol ngeunaan travel. Hartina: Nyokot jalur, jeung teu rutin. Mana teu kamari mah ngaran téh Castro, jeung deui. Murag asih jeung nikah Méksiko. Ngaranna David Castro. Eta sacara basajan. Di Mexico kuat rasa nepotisme. Di Rusia, kulawarga kuat dasi, biasana antara baraya deukeut. Jeung di Mexico, kulawarga nyaéta sagalana: grandmothers, aunts, nephews, jeung cousins. Sakabeh riungan ngumpulkeun pikeun dinners, weekends jeung libur. Senang jeung sedih babarengan. Di dieu, nu kulawarga anu suci. (Mah planet saméméh mah wrote ngeunaan fitur Méksiko mental.) Di Méksiko kulawarga nu segregation tugas. Kuring masak jeung titik kanyamanan, nu salaki nu barisan mariem jeung mortir beurat. Jeung salaki kuring mah boh karya. Sacara Umum, Méksiko lalaki nu nyata. Cinta awewe geulis, dahar, ngajaga, paporit, timburu. Mexico nyaéta hiji kriminal nagara, éta bener. Tapi eta sadaya gumantung kana wewengkon. Tempat wisata nu oge dijaga. Dina wates ka Amérika Sarikat, tangtu, nyaéta bahaya. Kuring kriminal Mexico gusti nu maha luhur daya.

Hirup kitu oge dina Moscow cicing. Méksiko warta ngan leuwih alus teu kasampak. Urang hirup di Cancun, dina gated kompléks padumukan jeung kaamanan swasta jeung infrastruktur alus. Ieu téh hiji populér jeung safest bentuk perumahan. A saeutik di wates kota dimana aya bustle jeung noise ti lalu lintas jeung deukeut ka alam. Anyar pindah ka Mexico, leuwih jeung leuwih jalma. Meuli sipat, boga budak, meunang paspor. Jeung Mexicans di dieu oge: di Amérika Sarikat ngajalankeun utamana unsur kriminal. Tapi satengah abad ka tukang, Mexico ieu dua kali California, Arizona, Texas, new Mexico jeung nu séjénna Amérika Sarikat. Ayeuna aya loba Méksiko kulawarga. Jeung geus biasa warga anu boga baraya di dieu. Urang hoyong terus komunikasi dina spite tina kawijakan. Mexicans boga positif dangong pikeun rusia. Hormat Of Vladimir Putin. Maranéhanana admire manéhna. Warga biasa teuing, utamana satengah bikang. Nyebutkeun, di mana waé di dunya aya loba geulis sarta calakan awewe. Dina waktu nu sarua ngantebkeun kecap pinter. Naon masih mikir Mexicans ngeunaan Rusia jeung rusia maca di urang bahan poko. Kumaha pikeun nyaritakeun hiji pituduh alus ti tukang obat. Alus nyaho kumaha nampilkeun sorangan, komunikasi jeung wisatawan, gairah ngeunaan karya urang. Dina pamadegan mah, nu profési a guide, teu hiji profési, tapi pagawean, a gaya hirup, hiji dorongan spiritual. Lamun geus ngarasa, bakal gede pituduh. Pituduh ieu teu super nguntungkeun. Tapi kuring geus cukup. Karya keur kuring mah sakadar hiji cara earning, tapi ogé hiji kasempetan pikeun meunangkeun émosi positif. Naon anu anjeun bisa meuli keur ratus pesos di Mexico. Dua tiket ka pilem. Botol saayana. MB Internet mobile. Nu nyeuseuh mobil di layanan. Lima menit paguneman telepon jeung Moscow. Dinner pikeun hiji di sababaraha murah cafe. A burrito anu disusun pikeun wisatawan. Ieu teu palasik Méksiko plato. Plato utama tacos: jagong tortilla, nu dibungkus kira-kira daging, bawang, tomat. Jeung panas saos cabe. Naon urang dipaké pikeun nelepon Méksiko sinetron, di dieu disebut telenovela. A loba di antarana. Kuring teu lalajo. Jeung modern runtuyan kawas Vikings teu dileungitkeun. Tilu hal utama anjeun kudu nyaho ngeunaan Mexico: stunning alam, tradisi baheula, sarua jeung rusia mental. Jeung tilu bad: nu Aztecs anu cannibals, Mexicans anu leuwih alus ti rusia ulin maén bal, jeung lamun hiji Méksiko nyebutkeun (Ayeuna, ngadagoan hiji menit) eta hartina kungsi. (stereotypes ngeunaan nagara jeung urang anak, dikumpulkeun Mah Planet.). Hal ieu dipercaya nu di Mexico popular maot. Ieu téh teu jadi. Ieu ngan ngeunaan perayaan Poé nu paéh, nu ieu ngeusi lambang tangkorak jeung skeletons. National peringatan ngahargaan ka nu undur di dunya baraya sejenna. Kulawarga alus libur. Tangkorak ngagambarkeun nu mawa hinaan dangong Mexicans ka maot. Ku kituna maranéhanana ngomong teu sieun nya jeung yén manéhna kungsi bakal bisa misah mates jiwa. Di Rusia urang nyoba nganjang unggal taun. Kawas usum panas jeung gugur awal.

Aya longing

Cukup waktu pikeun ngarasakeun Imah. (Pikeun diajar naon lima hal nu leungit rusia tempo surat al-baqarah mancanagara, dina artikel Mah Planet.) Lamun anjeun nunda Méksiko sun di Rusia, eta bakal jadi Mexico. Parobahan penampilan Rusia, mental, arsitéktur, alam. Rusia téh éndah salaku éta téh. Kuring jiga hirup boh di dinya jeung di dieu. Hirup di nagara sejen nyieun kabiasaan anyar. Kuring jadi leuwih toleran jeung calmer. Diajar narima pikeun jalma anu maranehna. Murag asih jeung alam. Tapi aku masih sarua Alina Sagittarius, ngan ayeuna de Castro

About