Umur rata-rata hiji nagara anggota déwan nasional, tapi nu teu eureun folks ieu ti ngajalankeun pikeun kantor

Hiji bungsu ieu kapilih di, komo nu pangkolotna téh ngan

Minuhan tilu belas bungsu nagara anggota dprd di nagara, sajauh urang bisa nyaritakeun. KOREKSI: Ieu tulisan geus diropéa pikeun ngagambarkeun yen AJ Edgecombe sacara akina, teu bapana, a sénator state jeung ieu saméméhna a state wawakil

About