Saméméh nikah — minuhan kulawarga, diajar ngeunaan jobs jeung perumahan, manggihan tingkat panghasilan jeung kelas sosial nu bakal datang salaki. Di Mexico éta téh penting pisan. Mikir ngeunaan status barudak nu bakal datang. Lamun cerai mindeng masalah transporting barudak lamun anak lahir di nikah ka hiji Méksiko, kuring nyokot eta luar Mexico mungkin ngan jeung ditulis idin ti bapana, sarta ieu idin maranéhanana méré téh teu salawasna. Ngabahas dina naon kapasitas anjeun hayang cicing di nagara — salaku wisata a, teu hiji imigran jeung bentuk FM salaku hiji imigran jeung dua bentuk FM atawa ngaharepkeun narima kawarganagaraan of Mexico. Aya instansi lamun sanggeus sababaraha taun nikah, pamajikan méré nepi anak dokumén FM salaki kuring, jeung pikeun taun manéhna poho nyieun eta. Ieu téh perlu pikeun ngaluarkeun kasus saperti. Dupi anjeun bade ka karya di Mexico. Lamun Enya, mangka anjeun kudu diajar basa sunda (lain ngan basa spanyol, tapi ogé basa inggris), masak anjeun sorangan jeung anjeun bisa jadi kudu mastikeun diplomas. Ulah anjeun hoyong pikeun diajar di Mexico. Pikeun learning, anjeun bisa jadi kudu an apostille hiji diploma, sertipikat, tarjamahan tina silabus anjeun University. Sedengkeun sadaya di sunda jeung pinuh ku roman ngeunaan hal saperti kitu, kuring mah teu mikir, tapi dina prakna, teu meunang ka luar nagri nagara — urang kudu ngurus karaharjaan maranéhanana sateuacanna. Hiji pisan suksés nikah boh spouses. Eta mah ngan ngabogaan kasaruaan tina temperament jeung karakter nasional, tapi ogé aya anu konstan novelty of parasaan jeung hubungan, naon boh mitra kudu. Nu béda dina budaya, adat istiadat, jalan kahirupan henteu ngan boga dampak negatif dina nikah, tapi, sabalikna, nguatkeun eta. Ieu hiji sarua Union, di mana kapamingpinan disalurkeun ka batur nu spouses, gumantung kana kaayaan nu tangtu jeung kaayaan husus. Aya euweuh sihungan. Nikah ieu bakal jadi suksés komo dina kasus lamun antara spouses aya teu loba rarasaan. Pikeun stabilitas nikah friendly kaasih, kapentingan umum jeung kurangna pondok leash. Ieu Alliance bakal béda leuwih atawa kurang bébas hubungan. Komo lamun salah sahiji spouses wani ngalakukeun kajahatan zinah, mangka kanyataan ieu ngan bakal mantuan manéhna ngabandingkeun, ngaku kasalahan-na: tangtu, anjeun sorangan salaki bakal jadi loba nu leuwih hade. Teu teuing penting pikeun stabilitas nikah bahan jeung sisi domestic hal. Nikah ieu tétéla ogé, lamun awéwé rada kolot ti pasangan-na. Astrologer sababaraha nagara Éropa nalungtik sual naha wawakil naon tanda Zodiak nu paling mindeng meunang cerai. Wanoja ti menit kahiji kudu make jelas ka salaki nu bakal datang nya yén manéhna téh museurkeun legality tina jabatanna jeung naon manéhna intends ka nu lalajo. Salaki kaperluan ngajelaskeun ka anjeun di hiji nagara deungeun, anjeun bener hayang jadi pamajikanana, tapi beda abuses kira-kira jadi loba nu anjeun salempang jeung sieun pikeun meunangkeun kana kasulitan nu mana wae nu bari anjeun, pastikeun yén anjeun jeung salaki anjeun bakal sukses, tapi anjeun kudu kapercayaan jeung nu bakal teu meunang dina kasulitan. Ti waktu ka waktu ieu masalah kudu datang deui mayar perhatian ka kumaha man meta. Analisis nunjukeun yen masalah utama timbul dina watesan kontak, teu expenditures karek istri. Frugality (komo sababaraha stinginess) teu saperti dahsyat cacad. Tapi wangenan kana kontak — disturbing tanda psikologis kekerasan. Hello hayang kawin Méksiko. Papanggih di Internét.

Usum panas ieu kuring indit ka nganjang, ayeuna perencanaan mah pindah ka Mexico jeung hayang nyieun aya hubungan. Mangga ngabejaan ka kuring mana pikeun ngamimitian jeung dokumén naon anjeun kudu nyiapkeun di handap di Rusia. Kuring bakal pisan syukur. Anna, ngan dina kasus, mawa anjeun diploma jeung nyiapkeun. Pikeun nikah di Mexico kudu ngan hiji paspor. Cinta anjeun kuring dua puluh lima taun. Paporit mah tina Puebla, dua puluh genep taun. Geus internasional diploma insinyur, gawe di istimewa di hiji pausahaan internasional gede. Dina bulan désémber taun ieu, bade we ka meunang kawin di Rusia, di Moscow Karaton. Tuluy we balik dina Mexico, aya geus keur Wed di Garéja Katolik. Urang bakal hirup misah ti kulawargana, paling dipikaresep urang bakal bisa dipaké babarengan pikeun migrasi (bahya of profesi). I diajar basa spanyol bari di Moscow, tuluy di Mexico (kuring hayang manggihan kursus).) Salaku mah ngarti nya, lamun urang ngadaptar nikah di Rusia, dina raraga yén nikah ieu valid di Mexico, hal anu cukup pikeun narjamahkeun kana basa spanyol bijil di tempat issuance. Ieu bener.) Bari kuring teu bener ngarti rupa wangun cicing di nagara. Naon nu prosedur pikeun ngumpulkeun jeung hak jeung kawajiban jeung FM jeung FM.) Naha asup kana a nikah kontrak jeung item naon kudu nulis resep jeung perawatan dina raraga pikeun nyegah ti masalah dina mangsa nu bakal datang.) Naon kabangsaan bakal anak, lamun urang geus di Mexico. Bisa anak di dewasa pikeun ngarobah kabangsaan rusia, jeung naha anjeun kudu eta.) Naha pikeun nangtayungan kapentingan mah, Konstitusi Féderasi rusia dina kasus (sambel dina kai) of cerai. Jeung saha bakal anak, eta bisa jadi dicokot (dina waktu) tanpa idin ti bapana.) Sajaba ti éta diploma, sertipikat dina basa spanyol naon dokumén naha kuring bisa dipake di Mexico, jeung eta leuwih hade ka ngalakukeun di Rusia saencan anjeun ninggalkeun.) Bareng jeung kawinan hadiah ti kulawarga mah kudu pindah kebat leuwih hal. Sajaba koper sabab masih mungkin pikeun ngalakukeun (prakték maranéhanana).) Mawa duit tunai leuwih alus, putting eta dina kartu Bank di euro atawa dollar. Kuring ngadéngé nu cooperates jeung panggedena Méksiko Bank. Yaroslav, poé alus oge, jeung serius latihan anjeun — well dipigawé jeung kudu) nempo naon nu bisa ngajawab jeung asa anggota séjén bakal mairan dina titik ieu). Dina raraga pikeun a nikah kadaptar dina Rusia, jadi valid mancanagara (di Mexico) urang kudu legalisasi surat nikah, nyaéta apostille.

All katuhu

Spanyol tarjamahan leuwih hade pikeun ngalakukeun babarengan jeung apostille jeung notarized.) Bentuk nyicingan, nu hartina narima lima taun kewarganegaraan (ie anjeun kudu upami anjeun rencanana dina meunangkeun Méksiko kewarganegaraan) jeung bentuk méré ngan kamungkinan tinggal samentara di Mexico (bisa manjangkeun), nyaeta jangka panjang non-imigran visa ngan idin pikeun cicing di nagara, tapi, teu entitle anjeun pikeun ménta permanén tinggal atawa kawarganagaraan, jeung teu bisa dirobah pikeun acquire hak saperti. Jumlah taun cicing ku urang asing di Mexico dina visa a, teu kaasup di transfer ka status nyicingan.) dina kontrak disebatkeun kaayaan sipat kaala salila nikah (hususna, narima salaku kado atawa ku pusaka).) upami anjeun gaduh hiji anak di Mexico, anjeunna janten hiji Méksiko warga. Anjeun kawarganagaraan jeung kawarganagaraan salaki anjeun dina kasus ieu teu masalah. Anjeun salaku warga nagara rusia Federation ogé bakal bisa nampa rusia kawarganagaraan pikeun anak anjeun, dina hal ieu, salaki anjeun kudu méré idin ditulis ka anak mangrupakeun akusisi ti kawarganagaraan Féderasi rusia. Anjeun bakal kudu kontak Konsulat hiji pernyataan. Bentuk aplikasi nempo website Embassy rusia di Mexico rusia kewarganegaraan pikeun anak perlu lamun anjeun rencana pikeun ngarambat jeung manéhna Rusia di mangsa nu bakal datang. Sanggeus pangakuan pikeun kawarganagaraan dina dasar Kaputusan di pangakuan pikeun kawarganagaraan of anak bakal ngaluarkeun misah paspor. Anak lahir di Mexico, Méksiko ku lahir jeung kudu boga Akte kalahiran nasional, -Lamun dituliskeun indung bapa Méksiko, ayeuna, ti moment ieu teu mungkin keur malire maranéhanana hak parental, leungit nu mungkin ngan ku kaputusan pangadilan pikeun semu pelanggaran hak-hak anak. Méksiko kabangsaan Hukum ngamungkinkeun kawarganagaraan dual, jeung ieu kudu underlined, ngayakinkeun kangjeng ibu anak pikeun idin pikeun ngadaptar of rusia kawarganagaraan.) mun anjeun teu panawaran pikeun rusia kawarganagaraan pikeun hiji anak lahir di Mexico, tuluy anak nu bakal bisa nuliskeun Féderasi rusia salaku warga asing, dina hiji visa. Jadi sadar yen sababaraha maskapai operator merlukeun check-in di bandara, ayana spousal idin pikeun travel minors anak. Dina kabutuhan granting idin pikeun anak anu disarankan ogé sateuacanna ka ascertain sarat nu sasuai airlines.) Konstitusi ngajaga sadaya warga Féderasi rusia. Patarosan anu bakal tetep anak, jeung kumaha eta bisa dicokot jauh — pisan kompléks jeung jawaban gumantung ka sababaraha faktor

About