Metot hubungan dina dicampur pertikahan, salaki hiji pamajikan Méksiko nya rusia.

Naon teu a rusia pamajikan. sahenteuna Mexicans jeung well-dipikawanoh macho jeung di dieu nu cukup ilahar beatings (utamana dina lapisan handap), kuring mikir, jeung rusia gadis teu kajadian — Mexicans ieu dina getih, maranehna geus kawas ieu, tapi awewe rusia sorangan teu méré ngalanggar ka rusia atuh nikah teu fashionable ayeuna ninggalkeun. Lamun perlu urang bakal ngatur hiji teunggeulan leuwih goreng ti nu Mexicans, spanyol kerah baris ngalakonan. Ieu téh lamun gitar beuheung istirahat Di Mexico loba rusia, hiji Méksiko, balik ngan upami anjeun hoyong pikeun méré lahir nepi ka coklat comment Anjeun, aya katerangan alus naha sababaraha Mexicans katresna narik leuwih) Asya anjeun comment confirms ngan kasampak di poto Polyakova jeung urang bisa satuju yen sagala Negro anu geulis, Pinter mindeng awon jeung bodas salaku Schwarzenegger, tapi Mexicans sagala geulis, lemah lembut I. roundnose, saterusna kuring manggihan eta dina lokal brothels ngan kuring cicing lila jeung kulawarga kaluar ti nagara. Di imah maranéhanana geus roaches, beurit, di pakarangan sababaraha loak-bitten mutts lima anak Pikeun lima belas taun di Amérika Sarikat, inggris ieu bieu savvy di Dieu aya rasisme, urang geus sex, tapi budaya maranéhanana dina kasangsaraan naha nu anjeun Hoyong robah ngarobah diri pikeun manusa, hirup sabab anjeun aya ngan di hiji tempat baé. jeung Mexico, tangtu, pinuh ku miskin bodo jalma anu kasampak disgusting jeung yén éta téh masih hirup salaku digambarkeun.

Jeung anjeun di rusia désa kungsi ieu

aya leuwih alus, Enya. sagalana beresih, jalma anu nyakola jeung sopan santun jeung teu nginum. Jeung manéhna dulur pilih jeung saha komunikasi jeung naon anu kudu nengetan. Contona, kuring cicing di a nice lingkungan jeung nu miskin mah boro kungsi meunang ningali ieu. Kuring teu mean nu di unggal nagara aya anu beunghar, jelema nyakola. Kudu kasampak full, sabab cream ngan di luhur ngambang. Di rusia kampung ieu aya lamun anjeun teu boga uteuk, urang boga Golden leungeun. Kabéh Sami hayang nyieun ibukota mana Wae nu drunkard bakal jadi loba smarter ti biasa Méksiko. Jadi néangan hiji rusia di Mexico, nikah hartina boga hirup babarengan tétéla anjeun geus teu katempo Golden leungeun goréng Mexicans. Lamun anjeun indit ka Méksiko heartland, anjeun bakal nempo jeung nagara miskin, nu hirup di imah dijieun tina lontar, daun, jeung nu jegud hirup di badag imah, tapi maranéhanana kabéh geus hiji hal anu unites eta — eta sacara budaya maranéhanana, maranéhanana geus teu poho basa karuhun maranéhanana jeung jeung leungeun maranéhna bisa hal atuh nu ngan lalajo jeung admire ieu, Sarta anjeun teu mamatahan us atawa mutuskeun pikeun urang anu nikah, anjeun ngawangun kahirupan anjeun punten, jeung urang loba jeung sorangan kasampak. Jeung can, lamun urang bener hayang kawin rusia, mangka urang jelas bakal teu néangan manéhna dina Mexico, Urang geus sakuliah nagara, meunang kawin, jeung pikeun jalma jeung intentionally, jigana teu salah ieu néangan hiji mate jiwa di Mexico, sagampil kahirupan ieu. Jeung lamun anjeun pribadi nu pikaresepeun ka Mexicans, mangka masalah anjeun, ieu lain hartosna yén everyone nyangka atawa kudu mikir kawas anjeun. Lena, kami sulfat ogé dihasilkeun, kuring cicing di Spa kota San Diego Soapy runtuyan ngeunaan pangeusi badag pondok teu reuwas kuring hayang pikeun meunangkeun aya, pikeun kaséhatan anjeun, tapi dina kageulisan teu kawas parobahan ngaran di Gonzalez sahenteuna Teu nempo mangpaat lalaki Mexicans ka rusia. Basa sunda karuhun ti Spanyol dibawa budaya nu beunghar jeung nu miskin sacara Umum teu comparable, komo warna kulit torek ti nu beunghar, sabab nu Spaniards, teu pribumi. Kuring nebak anjeun Elena purposely teu aya bewara, kumaha oge, pakasaban mah pikeun nyaritakeun bebeneran jeung anjeun bakal nungkulan. Indit ka Mexico teu maksudna pikeun jadi Méksiko, aya loba diasporas jeung cukup rusia nyigeung lamun kuring datang ka hirup di hiji nagara deungeun, tapi aya nganggur nyentak nya. sacara Umum, saperti hatred hiji nagara deungeun jeung deungeun budaya asalna ti pisan kagagalan jeung henteu mampuh pikeun ngawujudkeun diri di mana wae nagara deungeun, sareng di na. Sakabeh Bangsa, sakabeh nagara di sorangan alus ogé jelema hirup aya. Mexico, Rusia, jeung Ukraina (teu bisa nyebutkeun ngeunaan nagara imah) — nagara éndah. Ku jalan kitu, Mexico jeung Rusia boga budaya umum masalah, sabab duanana mangrupakeun nagara jeung economies di transisi, jadi keur kuring teu béda gedé. Jeung bener, eta henteu masalah naon kabangsaan manusa (awéwé) brand ieu teu faktor decisive. Bener ceuk Elena — mana taya sahijieun pikeun Mexico pikeun salakina — jadi kahirupan ieu bade. I, contona, lamun kuring indit ka Nagara rencanana pikeun tetep aya, jeung kuring teu kungsi dipikir mah kukituna hirup di Mexico

About