Sered tur teundeun ikon ka Imah icon di browser toolbar, jeung teras klik Sumuhun dina jandéla pop-up. Ku jalan kitu, di basisir deukeut Acapulco, tapi teu saperti nu tricked kaluar, bathed dina ampir kabéh piyama — sabab éta téh sopan pikeun mintonkeun awak anjeun ie, dina badag wujudna t-shirt jeung losin), sabab taya wisata, wisatawan istirahat di Cancun, mi bae kajadian jadi hiji-hijina aya nu mandi no jas. Sakola di kota (urang geus kaliwat ampir ngaliwatan puseur mobil ka Kidul, terus nepi ka basisir ka kenca, lamun dina peta — sedih tetempoan, sakali anjeun mimitian pikeun ngahargaan naon Motherland nu méré. Sadaya katresna nu kahiji nanya ka man: jeung anjeun geus nikah. Jeung nu kadua upami teu nikah) — ngaran anjeun. Naivety full — jeung kuring bakal nitah hiji lalaki nikah anu geus kawin jeung geus barudak sapuluh. Tapi lamun katresna jeung tiiseun di GB, mangka GB salaku nikah teu diakuan jeung kabeh sarua ka tiiseun bakal ngagantung — dina perang saperti dina perang) Hello, kuring kudu nasehat Anjeun, upami Anjeun hirup di Mexico. Kuring papanggih a pisan nice manusa ti Mexico city, tapi rumor ngeunaan Mexico ngan scares kuring. Mangga email kuring, kuring gé ngadagoan, Irina anyar balik ti Sarikat papanggih jeung aya jeung man a Méksiko jeung ieu bagja jeung sanggeus hal ieu dina urang teu hayang lalajo. milik ieu pisan jegud, geus dua hotél di Sarikat, kuring mikir Tamu kawas nu kudu leuwih babaturan pikeun meunangkeun ditahan, sarta manggihan jeung lingkunganana pikeun milih hiji santun, kabéh gumantung kana jalma kumaha pinter atawa bodo anjeun bisa mikir Amerika kabéh pohara nyakola. Noah anjeun masih teu bisa poho naon anu maranéhanana emosional. a saeutik ngeunaan anjeun ieu ngan sial jeung maranéhanana ngan bulak beuheung jeung pak eta pisan bergengsi geus bodas pamajikan nu kawas hiji mobil mahal. Good tuah percaya yén éta jadi kuring ti Ukraina kabogoh mah Méksiko, urang sunda. Manéhna ngubaran awewe. urang lalaki boga kualitas saperti. Mexicans éta pisan attentive jeung miara. Jeung di bed ngan seuneu, nungguan hiji proposal jeung pasti satuju. Kuring geus a guy ti Acapulco. Dina karakter jeung temperament-urang sarupa pisan. Ieu pisan pert jeung senang. Ulah skimp-dibikeun hadiah jeung drove restoran. Lucu pisan, sanajan kuring jangkung jeung manéhna sacara leutik. Bédana dina umur — taun. Tapi manéhna geus kitu sigana mah nempo manéhna jeung geus hayang). Pisan menawan jeung emosional. Awalna mah ieu dipigawé, hiji hal ka kuring yén kuring teu sorangan hiji-hijina. Manéhna ngomong yén manéhna nikah. Cerai. Nyaéta putra, tapi putra teu ti pamajikan Jeung saterusna basa kuring indit ka imah, eta tétéla nu di sajajar jeung kuring, manéhna tanggal jeung gadis sejen (kira-kira nu manéhna ka kuring yén manéhna geus leuwih tiis nya jeung maranehna peupeus luhur) Enya, keur sakabeh éta, manéhna hamil jeung manéhna terang ngeunaan eta jeung terus keur kuring pikeun nyokot nya nepi mangka. Mah ngomong jeung nona (Chile). Manehna ngomong yen eta meunang tiis jeung némbongkeun ampir euweuh perhatian. Kuring ka manéhna sagalana. Manéhna apologized jeung ngomong yén manéhna hayang ngabejaan ka kuring, ngan bingung dina kahirupan mah, ménta hampura, nyebutkeun kumaha kuring teu kawas manéhna jeung sajabana. Tapi kuring teu mintonkeun. Jeung hal metot nyaeta kuring meunang papanggih manéhna deui teu for lila, tapi lalaki saperti kuring teu mikir nu lalaki, sanajan, jeung mah kawas ieu jadi jauh. Maranehna deceivers jeung liars. Kuring hirup di Mexico, ieu lalaki nikah. Ayeuna ulah hayang kawin ayakeun man ieu. Sanajan sobat kahirupan jeung Méksiko jeung troubles teu nyaho. Jeung barudak dipikacinta nya salaku sorangan. Dina Mexico, salaku nguap — jeung di mana lucky. Jeung nagara téh éndah. Dina balik ka Rusia, teu komo mikir. Papanggih Méksiko guy dina hiji loka Dating. Unggal poé sababaraha kali ngobrol dina Skype. Teu kaliwat ogé bulan manéhna mimiti nyarita, manéhna mikanyaah anjeun jeung hayang kawin. Kungsi nempo silih. Hayang datang sanggeus tilu bulan jeung putra nya, nungguan lamun manéhna bakal megatkeun. Jeung ka arah ahir taun ka nyokot orok mah putra ka manéhna. Percaya bakal narima salaku anak na. Nyebutkeun kaula hiji fit sampurna pikeun manéhna. Jenis, miara, tapi teu aya hiji jelema beunghar. Jadi kuring nyoba ngarti lamun manéhna bener mikanyaah ka kuring. Nya eta mungkin. kaéndahan basisir d’azur, Dear tamu, mangga nyadiakeun alamat surélék anjeun, kuring geus pohara alus babaturan Méksiko, hirup di Mexico city, lucu, meunang alus jeung néangan gadis pikeun hubungan serius, nice guy ngan disappears(kami nikah). Tamu. Teu mikir kaula goréng, tapi ngimpi mah hirup di Mexico. Méksiko macho oge, ieu mah kacida katarik dina watesan penampilan (sabenerna, kumaha sadaya Hispanics). Kuring ramping pirang jeung panon blue. Ulah anjeun mikir lamun kuring indit keur pakansi ka Mexico, aya naon mah chances serius kenalan jeung jeung saterusna nikah asli (teu leuwih handap tina kelas tengah tangtu). Kuring boga atikan leuwih luhur, abdi ngaraos pinter, well-maca, erudite. Nyaho kumaha masak, ngalakonan olahraga. Kuring keur ngora jeung alus-néangan. Ulah anjeun mikir yén bakal cukup. Naon atuh Mexicans ngahargaan di awewe. hi, aku Méksiko jeung kaula pembelajaran basa jeung ngahaja kapanggih ieu jeung kuring mikir yén aya jelema anu eta upami anjeun keur museurkeun email mah. Aku Méksiko, lamun hayang datang jeung hirup di Mexico kuring mantuan anjeun akomodasi, hidangan jeung transportasi lokal. Kami kabetot dina pangajaran nyarita rusia, I diajarkeun anjeun pikeun nyarita spanyol, jeung kuring hayang rusia suharto upami anjeun bisa. Kuring ngaharepkeun ieu teu kasep jeung anjeun geus di dieu di Mexico. good tuah nepi ka saterusna, ngirim email mah kuring anjeun poto kuring ti Guanajuato. Hello, kuring kudu nasehat Anjeun, upami Anjeun hirup di Mexico. Kuring papanggih a pisan nice manusa ti Mexico city, tapi rumor ngeunaan Mexico ngan scares kuring. Mangga email kuring Kuring gé ngadagoan, Pantun Irina, Irina. Ayeuna mah hirup di Mexico teuing, di mimiti ieu sieun balik ka imah) tapi ayeuna sadaya aya alusna, teu wawuh, Mexico city nyaéta hiji kota gedé, aya wewengkon bahaya nu eta leuwih hade teu meddle) sarta pohara éndah di kota jeung rusia jeung ukraina awewe di loba nagara psk karya, jadi nu ayeuna cap dina sadaya pikeun nganteurkeun.) hirup di moment di Mexico, jadi jauh kuring geus ngan datang di sakuliah pohara nyakola jeung dilakonan jalma, sorry yen anjeun gaduh pangalaman saperti an. Lilo mucunghul, pangarang, bakal nyaritakeun pribadi maranéhanana gambaran tina tempatna, ieu sapuluh taun ka tukang, tapi kuring mikir kaayaan tetep kira-kira sarua) pondok. dahsyat sadaya Katolik, di mana bae, di unggal juru, di leuweung, sawah, ka unggal madhab crucifixion, saméméh nu batur téh kabeungkeut pikeun solat. sabab aya cerai di sadaya, aborsi nyaéta sarua detolyubivye komo poorest. dugaan saimbangna dina babandingan salaki. ka istri, sabab salaki. macho jeung murtad, umbar di sagalana nu gerakna). katresna pasti nikah virgins jadi ditarima) bener slutty, kawas Ksenia Sobchak. Di disko, di mana urang anu sakali katresna drowned gelas eusi alkohol cocktails jeung nulis catetan paporit salaki.) Leah Papanggih Méksiko guy dina hiji loka Dating. Unggal poe, sababaraha kali ngobrol dina Skype. Teu kaliwat ogé bulan manéhna mimiti nyarita, manéhna mikanyaah anjeun jeung hayang kawin. Kungsi nempo silih. Hayang datang sanggeus tilu bulan jeung putra nya, nungguan lamun manéhna bakal megatkeun. Jeung ka arah ahir taun ka nyokot orok mah putra ka manéhna. Percaya bakal narima salaku anak na. Nyebutkeun kaula hiji fit sampurna pikeun manéhna. Jenis, miara, tapi teu aya hiji jelema beunghar. Jadi kuring nyoba ngarti lamun manéhna bener mikanyaah ka kuring. Nya eta mungkin. Baraya sadaya. Ogé papanggih jalma ngora dina loka jeung karakter lima taun leuwih kolot, ayeuna manéhna ngan hirup di Sarikat babarengan. Patarosan: no, hal ieu teu hirup.) Gombal, maranéhanana geus megat, no hiji prays nu mana wae nu crucifixion, aya nu beda-beda lalaki jeung jenis, jeung lucu, jeung lemah lembut jeung kasar, saperti dina nagara séjén nu mana wae. Kuring bogoh ka nagara ieu, iklim, jalma kawas kuring. Hayang kawin Méksiko kuring hirup di California. Aya loba Mexicans. Ngumbara low kelas jeung maranéhanana ogé. Jeung hiji Méksiko (ucing. ieu diadopsi ku hiji beunghar bodas) papanggih. Sanajan diangkat béda, tapi tétéla alam nyandak up. Maranehna pisan amorous jeung napel. Tapi sok aya katresna séjén neuteup. Teu salah jeung ucing. Kuring papanggih, jeung sesa, paling anu lempeng ti Mexico taya tata krama, miskin. Dina Mexico, poorer urang hirup.

Upami anjeun keur néangan rusia standar teu handap tengah kelas, kuring ngan ukur bisa hayang anjeun tuah, tapi asa PTS.

saeutik

Kuring mikir, salaku rusia kelas tengah hirup, hirup Mexicans pangluhurna kelas. Nikah Méksiko awewe popping nepi pisan awal, mangka maranéhanana geus a bunch of kids. Aborsi di Mexico (kapanggih kaluar ti tatangga nya Méksiko, nu di Dorm urang cicing babarengan) ngan dipigawé dina kasus PISAN ekstrim, kawas lamun anjeun dulur nu diperkosa, salaku nagara pohara agama jeung ngalawan aborsi. Jadi upami anjeun hoyong, kahiji mikir ngaliwatan. Balik, kasampak kira-kira, jeung teu ngan jeung wisatawan, tapi dina biasa jalan. Kuring mikir anjeun teu hayang balik. PS Anggota maranéhanana geus leutik. Upami anjeun hoyong nikah Méksiko, sabab anjeun teu tempo maranehna. Eta teu macho, tapi salaku aturan, stunted, swarthy, daék digawé pikeun pennies. Geulis liar, ribut, sok pinuh ku barudak teu sok pisan bersih). hirup PISAN nu KIRANG. Urang di as ngan bisa dipaké salaku cleaners, drivers taksi, jeung katresna-Méksiko awewe di checkout di toko. Dasarna ampir kabéh of Mexico hirup dina trotro jeung kacang jeung sangu. naha anjeun kudu eta. Jeung atikan anjeun maranéhanana teu paduli, dear pangarang, sabab nyakola kuring geus teu katempo) Enya, maranéhna anu alus, tapi ulah poho yén laju kajahatan di antarana pisan luhur

About