Coba nulis ngeunaan pangalaman anjeun jeung teu di dieu pikeun nulis artikel séjén. Nempo kadéngé jeung naon kuring teu nulis. Urang flew dina bulan désémber sarta dina Maret pikeun lima bulan. Penting pikeun bulan agustus. Cancun mangrupa tempat idéal pikeun wintering. Suhu peuting dua puluh-lima, tilu puluh poé, nu laut. Pohara geulis laut jeung keusik, jeung keusik dina panonpoé teu panas. Gelap hiburan, loba obyek wisata, nu kawilang mahal (cukup dua). Cancun — resort jeung menawan kota. Utama pusat wisata ti laut Karibia. Populasi kira-kira genep ratus, kota ieu teu leutik, tapi teu unggal madhab kuring hayang nganjang. Imah dina utama carita. Kota ngabogaan dua wewengkon: pikeun satempat jeung wisatawan eta km nepangan sapanjang laut — ampir sakabéh wisatawan nu hirup jeung pindah aya. Urang hirup lima belas menit ti puseur kota, gede lingkungan (deukeut cafe, jeung Mall balanja). Biasana urang ngajalankeun opat puluh menit ka basisir, sadaya pantai di hotel zona. Visa ampir teu diperlukeun, dikaluarkeun e-visa — saukur dina Embassy website, eusian kaluar bentuk jeung print. Ieu téh visa tapi saméméh miang anjeun kudu mariksa jeung maskapai lamun eta ngarojong e-visa (teu kabéh rute). Pamanggih anu bisa ngapung sadaya pausahaan tina daptar. Visa entitles anjeun pikeun hirup nepi ka poé, mangka anjeun bisa nyieun hiji miang ti nagara jeung ngapung deui dina keur nu lian poé — kaayaan ideal. Ijin tinggal bisa kadaptar, jeung seemed teu hese ngaliwatan dimimitian bisnis, lamun anjeun hoyong, anjeun bisa ngalakukeun. Jeung ijin tinggal bisa anjeun pigawé bisnis nu sabenerna, pikeun meuli mobil bike pikeun muka hiji akun Bank, meunangkeun diskon dina sababaraha hiburan. Penerbangan jalma salah jalan. Ieu néangan ngaliwatan jeung meuli dina hiji visa Schengen anu diperlukeun dina Frankfurt urang diliwatan paspor kontrol, tapi dina Ukraina urang ogé questioned dina expense kaamanan finansial ka sadaya dadakan urang di Éropa teu. Lamun cangkok ngaliwatan USA, anjeun bisa jadi kudu visa a, anjeun kudu ati-ati. Ti bandara poé murah beus jeung peuting taksi ngan dua puluh urang. Leumpang kira-kira kota loba beus. urang Ka basisir urang meunangkeun cangkok. Taksi di tengah, nepi ka basisir opat. Karéta di dieu aya teu dimekarkeun. Urang disewa ngaliwatan on-deui peuting, dua puluh lima poé. Hotél di opat puluh, deukeut basisir. Jangka panjang perumahan: bulan kapanggih dina tilu poé (hiji-kamar apartemén, pohara leutik), ieu teu gampang — désémber-hottest mangsa (datang), puncak — Christmas (désémber). Néangan: — ditanya ngeunaan diskon dina website pikeun lokal (meunang eta ti dealer wisata) down the jalan pikeun néangan prasasti, tapi jarang ngabales. Nyaho basa inggris sahenteuna dina pisan desirable perumahan can paling hese, nu diperlukeun komunikasi. Jeung Jan geus kapanggih alus teuing akomodasi keur bulan susun, jeung aula badag jeung hiji leutik pakarangan (jadi kungsi diuk dina eta). Mesin cuci anu langka. Laundry kira-kira. Paréntah ka settle. Perumahan pikeun nyewa — bulan. sabulan ku laut. Imah nu meuli: nu hiji gede imah atawa apartemen. Mobil: meuli dipaké dina Ukraina sarua dua puluh. Scooter atawa minicar: meuli salapan. Urang expense pikeun dua bulan. Waragad tanpa kategori: bisnis, zakat. Grafik kahiji jeung kadua grafik: keur bulan désémber, nyandak jangka panjang perumahan: nu Kadua grafik pikeun poé tanpa panyumputan (bulan). Katilu jadwal poé kahiji nyewa jangka panjang akomodasi (peuting), aya penerbangan jeung kareta ka Kiev dua. Naon anu kaasup: sadaya nu anjeun kudu pikeun kahirupan. Naon nu sejenna: (kartu SIM tri GB), kahiji dina datar (utensils parabot keur sare sadaya nu hirup lila produk: rempah, uyah.), libur, hadiah, sababaraha hal, hiji nganjang ka pulo bike, show illusionists. lokal ngan nyaho spanyol. Sababaraha urang nyarita sahenteuna hiji medium basa inggris. Sakapeung, lokal nyaho kecap dasar di basa inggris. Tapi urang geus di dieu hiji bulan, jeung tanpa pangaweruh tina basa bisa hirup, komo mindeng fun, tapi kuring ngajarkeun hiji jam sapoé. Ayeuna dijieun hiji order dina restoran jeung Wi-Fi dihasilkeun no spanyol. Sagalana handap USA (iwal Brazil) — sadaya spanyol-diomongkeun, jadi kuring mutuskeun yén diajar basa sunda di dieu bakal jadi metot jeung dipake. Sanajan rencana mah teu kaasup. Bakal nulis ngeunaan eta misah. Anjeun bisa pindah ka tari (jeung teu nyaho basa sunda), Tinju, dina korsi goyang. Pikeun diajar kumaha carana tari salsa. Anjeun komo bisa spanyol jeung tutor pikeun diajar Film nu aya dina basa di bioskop. Buku dina basa inggris — pikeun meuli ngan ngaliwatan Internet. Jeung ogé: helikopter rides, ngojay jeung dolphins (jenis), ngojay jeung hiu, snorkeling, neuleum, museum, parahu, nguseup, skis jet, trampolines, ngan ngajalankeun, spearfishing, ténis, maén bal, voli, baskét, Golf jeung mini Golf, kitesurfing, Windsurfing, surfing, surfing jeung motor, nu gede rollers. Pantai éndah (kira sapuluh ngan beda), Pulo sabudeureunana (saterusna pikeun anjeun bike pikeun nyewa), di kota sabudeureunana (tempat gede jeung sajarah), piramida (Maya, jeung ruruntuhan nu beda-beda), gede taman hiburan (high Park, dina kahirupan saperti teu katingali). Ngeunaan komunikasi wrote — jeung lokal spanyol ngan. Wisatawan utamana datang pikeun saminggu, saperti urang saeutik. Asing di Umum anu teu jauh. Urang papanggih jeung nu guys from Wikivoyage — sabab paling mindeng komunikasi.

Has Méksiko Maya leutik, teu jangkung, — cm, no beuheung, beuteung atawa nu sejenna perlu beurat, jeung jeung basajan beungeut. Dina agénsi travel ngomong yén pisan kudu inggris diomongkeun panungtun jeung sellers wisata — rusia wisatawan teu nyaho komo basa inggris. ‘Sareng maranehna sababaraha masalah,’ sakumaha nu ayeuna urang ceuk, seller travel. Tapi leuwih hade teu boga hiji visa wisata jeung gawe. Lamun pulisi manggihan anjeun di karya — jadi ngadéportasi. Anjeun bisa earn ngeunaan hiji rebu, upami hade oge. Saeutik ladenan kualitas luhur: manicures, pedicures, lukisan katresna kakurangan. Gemblengna, nu lokal teu dibédakeun ku karajinan jeung kualitas sakuliah. Anjeun bisa indit ka pagawean jeung hirup. Jeung sabenerna, nurutkeun mah jeung teu ngan tayangan, teu pisan lokal calakan jeung teu persis keras kerja, rusia téh loba dina rencana ieu punjul. Jeung naha ‘urang’ nu poorer (nurutkeun GDP). Rusia (Rusia jeung Ukrainians) ngan genius. Asakan lokal kuring teu resep. Produk anu cukup standar. A saeutik leuwih buah jeung sayuran téh teu wawuh. Sacara tradisional, no sereal. Aya teu loba cereals, séréal jeung komo jeung susu éta goréng. Anjeun datang dina jeung mikir yén sadaya Mexicans iwal chip jeung snacks, inuman Cola — euweuh di sadaya. Cafe (kawas makan) nu fed tepung pinuh, tapi kuring teu ngaraos bagja. Jaringan pizzeria ti sapuluh apiece dua. Kopi. Restoran boga tiis, tapi teu loba. TOP dinner di restoran: spanyol asakan, Éropa jeung India. Restoran nu lolobana hawa-conditioned — penting (di India urang geus ngan hiji cafe). Geus teu ngalaman, tapi nu pasti leuwih mahal ti Rusia atawa Ukraina. Urut lima puluh urang Alus saeutik, tapi lamun aya — leuwih mahal. Salaku sakabeh Mexico geus loba leuwih bahaya ti Ukraina atawa Rusia. Tapi salaku Cancun pisan travel — ka dieu, ieu mastikeun diawaskeun, mindeng indit patrol jeung pakarang mesin. Babaturan pikeun taun jeung teu kungsi kapanggih. Jeung urang boga hiji jandela imah usaha Ngarampog hiji wanoja dina poé kahiji, jadi we ngingetkeun. Tetep ka jadwal sarua: meunangkeun up di: dalapan isuk-isuk, ulah push-UP, balik pikeun ngajalankeun (nyiapkeun pikeun satengah marathon), ngadangukeun audiobooks, jeung dahar Sasarap, jam gawé. Ngaliwatan poé, balik wae atawa ka basisir lamun ayeuna poé basisir, dahar beurang balik, lamun teu indit ka pagawean di hiji kafé deukeutna. Peuting maca, digawe, diajar spanyol (kira hiji jam sapoé). Kuring indit ka saré di hiji jam. Hirup, ngarasakeun cuaca, digawe, diajar basa spanyol, diajar basa sunda, diajar nulis artikel ayeuna, maca, ngaji. Nu kafé téh biasana (rata-rata). Dina eatery, jeung Internet.

Mungkin

Di dieu mungkin cicing, tapi kuring teu kudu nyieun pilihan. Sanggeus mastered spanyol, ngan anjeun gé jadi kawas anjeun. Aya hal anu kudu dipigawé, gede cuaca, di bandara. Mun anjeun ujug-ujug hayang kalibet dina bisnis pariwisata di dieu tempat sampurna

About