Silaturahim, Roman companion. San José del Cabo, Baja California Sur, Mexico Néangan: Bikang opat puluh opat — Kira Urang Contact Us Carita Kasuksésan Situs Séjénna Watesan Make Privasi Pernyataan Kawijakan Cookie Kaamanan Dating Loka Map Corporate Affiliates Cupid Media, Cupid Media Logo jeung Méksiko Cupid téh mérék dagang kadaptar ExCom Holdings Ngandung Ltd jeung dipaké ku idin ku Cupid Media Ngandung Ltd. Alatan Uni Éropa hukum privasi we kudu anjeun pikeun satuju pikeun urang Sarat Pamakéan jeung Privasi Pernyataan saméméh anjeun bisa neruskeun jeung anjeun Méksiko Cupid ngadaptar. Kami riang jeung tanpa vices, ngarasakeun karya mah jeung latihan, ngojay, cimerak, maca, diputer Jauh Ceurik, iinditan, antara séjén. Mah kawas mah lingkungan beberes jeung beresih. Ngalakukeun hal ogé. Gairah ngeunaan téknologi jeung maké efisien énergi. Nu gringos kudu kawas éta. Néangan husus awéwé. Tiis, bersih, jeung teu loba hubungan. Alus jalma empati ka arah batur. Pisan kaasih, kaasih, pinter. Anjeun bisa komunikasi salaku sawawa. Daék jeung bisa indit ka nganjang lamun teu di Merida. Eta kudu jadi ipis, teu beurat. Kaula teu néangan hiji model tapi batur anu urang sehat jeung di bentuk alus. Kapribadian riang, mesem, extroverted jalma. Anjeun bisa ngarasakeun moment tenang di imah dicampurkeun jeung alam, pasar jeung jalan lalampahan ngaliwatan Mexico. Kontak, Steve deal Enol, di Google email lokasi. I am a pajeulit gentleman USA A. anu hirup di Merida. Kuring méré loba perhatian jeung kasih sayang. Kuring ngaharepkeun nu hal anu sarua di mulang. Sawawa nyaho yén real hubungan merlukeun gawé, waktu, kajujuran, komitmen jeung amanah. Atraksi kudu balik leuwih fisik. Bagikeun pikiran, perasaan, ekspektasi jeung poto. Hi, aku tilu puluh-dua jeung hiji satengah taun heubeul. Kuring teu boga tambahan jeung geus pernah ngalaman, teu ngaroko, teu nginum jeung jelas kuring geus kungsi komo usaha ubar. Kami single, kuring teu boga anak atawa pets, kuring latihan silat saprak jadi kuring geus nepi tingkat master. Kuring satia, n Pantun. I am a professional. Kuring gawe hiji pakasaban jeung kuring geus usaha, jadi kuring teu runtah waktu. Mah kawas pikeun nyieun perhiasan, baju, jeung alat kawas laptop jeung telepon sél. Kuring geus papanggih sababaraha awewe dina dieu saméméh. Tapi kuring keur néangan harta bener. Dupi anjeun ieu awewe. Hello. I m a nice guy ti California, jeung kuring geus tilu puluh lima taun. Kapentingan mah aya: travel, bursa budaya, filsafat, basa (nyarita tilu basa), ulin olahraga, ngajaga cageur kahirupan sosial, jeung boga loba fun jeung babaturan. Kaula dina pakansi dina D. F. Pikeun ngan sababaraha poé. Kuring hoyong diajar ngeunaan budaya Méksiko, buka menari, sarta tangtu, papanggih metot jeung awewe geulis.) Kuring asa ka ngadangu ti anjeun. Kuring pindah ka Nuevo Laredo geura-giru. Meunang susun leutik. Kuring gé jadi gawe di Laredo Texas. Tapi hirup di Mexico. Kaula ningali pikeun manggihan wanoja alus pikeun ngubaran kawas ratu jeung jadi pamajikan mah. Kuring mah dimimitian kulawarga taun ieu. Kuring geus megatkeun eta anu pangalusna jeung paling teu nyaman cara pikeun ngalakukeun hal eta. Eta bakal hirup di Mexico jeung gawe di Amérika Sarikat. Kuring bakal mastikeun rambut anjeun jeung paku anjeun siap. Kuring bakal meunangkeun anjeun hiji telepon ti Amérika Sarikat. Nu boga telepon internasional. Bakal aya dahareun dina kulkas Amerika Serikat jeung Mexico. Anjeun bakal kudu baju ti Amerika Serikat jeung Mexico. Kuring boga mobil sorangan mah. Ieu hiji koran ku Doge de. Kuring teu beunghar tapi anjeun gé jadi ratu ka kuring cinta ka tari.

Méakkeun waktu jeung putra mah. Jeung pausahaan pinter canggih awewe ngarasakeun hirup jeung.

Putra mah

Kulawarga jeung bisnis mah berkah. Tapi kaula néangan ratu jeung saha kuring bisa ngarasakeun hirup iinditan tari atawa ngan ngarasakeun hiji soré ningali pilem bari masak, kuring bakal ngadatangan Mexico di Los Cabos wewengkon ti bulan Maret nepi — jeung abdi cinta pikeun manggihan batur who wants pikeun rampak kaluar, nuduhkeun ka kuring kira-kira, jeung ngarasakeun basisir pakansi dina kuring. Ngadegkeun jeung dongeng musisi fotografer traveler dijieun jadi dina jalan satapak tapi ogé enjoys hal finer dina kahirupan. MANGGA BACA SACARA SAKSAMA JEUNG TUNTAS. Kuring BENER MEAN NU di HANDAP ieu: Hi Ladies, abdi calakan, gairah, ambisius, JUJUR, ngumbara ka loba tempat di dunya jeung nu anyar geus pindah ka hiji kota saeutik di Mexico disebut Santa Ana. Teu yakin naon kuring mikir eta can jadi pohara anyar di dieu, tapi maranéhanana ngomong Angeles bahaya jadi kuring drove katuhu ngaliwatan nepi ka pananjung ieu tempat tapi meureun bakal balik ka Mexico City pamustunganana pikeun cuaca colder. Kuring geus loba hobi jeung sok tetep riweuh. Cinta sato, lembang, ngajalankeun, jeung keur luar di alam, atawa ku sorangan dipake dina hal di imah. Geus gotten bosen ngalanglang kota gede tapi bisa ngalakukeun eta jeung jalmi katuhu. Lolobana mah karya ti komputer mah tapi kudu balik deui ka sarikat aya kalana keur bisnis. Jadi, lokasi teu deal gedé pikeun kuring. Urang bisa diajak ngobrol ngeunaan musik, film, jeung sagalana sejenna saterusna. Kami pisan aktif, calakan sarta jenis. Kuring boga rasa kuat of humor. Kuring keur diri padamelan keur hiji panulis finansial ogé ngatur sorangan investasi. Kuring rencana dina meuli imah deukeut tempat kuring keur ayeuna, deukeut gunung di Colorado. Sakali anu dipigawé, kuring keur perencanaan kana iinditan a deal gede di sakuliah dunya jeung hayang jadi jeung batur nu diperlukeun keur indit jeung. Hey, kuring Jason aku American ti California mah spanyol teu pohara alus kuring ngan nyarita basa inggris di momen. Kuring boga pakasaban alus jeung keur independent kami ogé pohara jangkung Ayeuna kaula hirup deui jeung mudik ti Los Angeles ka Guadalajara. Kuring ngadéngé nu Méksiko katresna nu loba nicer mangka awewe American jadi meureun ieu téh hiji waktu nu sae pikeun kuring jadi tunggal jeung nepungan batur nice. Oge, kuring teu lahir di kuring lahir di tapi keur sababaraha alesan eta moal ngantep kuring ngarobah date. I am a hardworking, tanggung jawab sarta komitmen, ngarasakeun kadaharan alus jeung pausahaan, gairah, lembut, asih jeung kaasih, satia, jujur jeung langsung, ibadah, friendly jeung telepon kaluar, pangecér, nu pohara alus rasa humor, kuring ngajak anjeun ka nyaho jeung nulis Suksés jeung percaya diri eksekutif. Geus opat condos di Mexico. Kuring geus pohara alus finances, tambahan mobil, nu kuat nu bakal datang. Kuring geus digawé pohara teuas, sarta ayeuna éta waktu keur kuring pikeun manggihan sunda mah. Kuring boga hiji putri dua puluh tujuh jeung loba nadya jeung sadulur

About