Nyaho umur nu mana wae nu bisa jadi tugas daunting, jeung pasamoan opat puluh jalma sigana teu mungkin. Jutaan jalma anu neangan keur unggal séjén pikeun manggihan mate jiwa. Jeung sual di mana papanggih sanggeus opat puluh taun jadi pohara penting. Lamun anjeun aya hiji awewe atawa lalaki, mun anjeun bosen keur sorangan, lamun anjeun hayang ngobrol, cinta atawa ngan boga Dating online, mangka Bobogohan Klub leuwih ti opat puluh kahayang nu anjeun keur pilari. Hiji loka Dating pikeun jalma leuwih umur opat puluh téh tempat sampurna pikeun date, utamana lamun anjeun aya saeutik malu atawa teu nyaho kumaha papanggih di jalan, di hiji restoran atawa bar. Anjeun teu kudu runtah waktu desperately neangan hiji mate jiwa dina jalan rame. Dina hiji Bobogohan klub leuwih ti opat puluh taun heubeul, anjeun bisa papanggih an metot jalma, komo lamun teu ninggalkeun imah. Di dieu anjeun baris manggihan hiji database badag propil lalaki jeung awewe, di antara nu anjeun pasti bakal manggihan liked jalma. Paporit di geografis rasa kecap jeung deukeut ka interest, dina umur, dina kaayaan pikiran.

Dulur geus carita sorangan. Urang geus sadaya geus di sunda saeutikna sakali dina kahirupan urang, tapi hanjakalna teu sakabeh urang geus aya di sunda jeung jalma urang dipikacinta. Lamun Enya, mangka sagalana anu katarima béda. Maranéhanana henteu deui ngeunaan miara partying, menari, atawa nginum. Maranéhanana keur néangan jantung jalma nu sae pikeun ngarasakeun hirup. Hanjakalna, alatan kanyataan yén urang hirup di jaman modern téknologi, eta jadi beuki loba hésé pikeun minuhan batur. Teu sabab jalma di forties maranéhanana geus jadi leuwih wengkuan, tapi sabab ieu leuwih gampang pikeun diuk di hareup komputer atawa TV jeung ngeusian kakosongan a hartina produksi atawa hiburan hirup. Waktu nu diperlukeun kawani nungkulan sorangan jeung, euweuh urusan naon, coba pikeun manggihan mate jiwa anjeun. Urang website ieu husus dijieun pikeun mantuan jalma di umur kolot meunangkeun kasempetan kadua pikeun manggihan nu anyar cinta atawa babaturan anyar. Hirup téh unpredictable, jeung teu saurang bakal kungsi nyaho naon ngahurungkeun eta bakal mawa. Jadi lamun anjeun aya tunggal jeung anjeun leuwih ti opat puluh taun heubeul nu teu mean nu hirup anjeun leuwih — it saukur hartina Bab anyar dina kahirupan anjeun keur disusun pikeun nyiptakeun. Loba lalaki jeung awewe leuwih umur opat puluh pikeun sagala rupa alesan teu hayang ka kasampak keur satengah kadua dina umur ieu. Sababaraha sieun yen ieu bakal mangaruhan hubungan maranéhanana jeung barudak maranéhanana dina sababaraha cara, sabab sababaraha nu geus ngalakonan eta, batur kakara ngarasa aman jeung sieun gagal. Tapi maranehna kudu nanya ka diri patarosan penting — sabaraha nyawa mun kuring boga? Jeung aya ngan hiji jawaban.

Jadi teu runtah waktu jeung kudu sieun hirup

Anjeun nyokot hiji lengkah jeung sagalana hade. Urang leuwih umur opat puluh mah teu nyaho ti mana ngamimitian néangan pasangan anyar jeung mate jiwa. Tapi, lamun anjeun keur maca artikel, eta ngandung harti yén anjeun hiji atawa salah sahiji jalma anu geus manggihan hiji cara nu bisa dipercaya. Ayeuna kabéh geus maneh mun geus ngadaptar jeung nyieun profil di bandung»Bobogohan leuwih bandung»

About