Teu unggal Slavia awewe lucky dina kahirupan pribadi nya di imah, tapi ieu lain hartosna yén anjeun kudu diuk deui jeung cope jeung katiisan. Sabab anjeun sok bisa manggihan hiji cara pikeun jadi happy, tapi anjeun kudu nyieun hiji usaha pikeun ngalakukeun hal eta. A leyuran alus bakal mertimbangkeun kamungkinan ngayakeun runtuyan rapat jeung lalaki nu hirup di luar negeri. Di Éropa jeung Britania Raya, loba wawakil kuat sex impian tina nikah wanoja anu kasampak kawas hiji Slavia penampilan. Maranéhanana nilai teu ngan data luar, tapi ogé kajembaran, kahadean jeung thrift, kamampuh pikeun minuhan waktu katuhu momen pikeun nyerah salaki anjeun, nyerah karir anjeun. Eta leuwih gampang pikeun papanggih a man pikeun hubungan serius dina hiji loka anu nawarkeun layanan ieu. Lamun anjeun nyieun hiji alus portopolio dina hiji sumberdaya jeung patalimarga luhur, anjeun bisa ngatur serius pasamoan jeung lalaki beunghar. Tapi perhatian maranéhanana anu fokus kana anjeun, anjeun kudu nuturkeun perhatian angkét. Aya sababaraha aturan nu bisa mantuan anjeun mikat Éropa lalaki.

Maranéhanana kudu kualitas alus, preferably tanpa retouching, terus panganten lalaki bisa diajar. Anjeun kudu manggihan poto di mana anjeun aya bagja jeung mesem, sababaraha di antarana kudu di tumuwuh full. Poto ngawula ka rupa-rupa tujuan pikeun nyingkahan rarasaan nu anjeun keur saukur dipake atawa reureuh sadaya buleud taun. Maranéhanana kudu mintonkeun sisi nu beda-beda hirup anjeun. Ku muatkeun poto dina swimsuit atawa komo leuwih tanpa eta, eta leuwih hade nyerah, kitu ogé serius pasamoan jeung lalaki asing anu teu katempo. Tangtu, baris aya loba talatah, tapi kalobaannana bakal jadi jorang. Leuwih ti éta, anjeun moal hormat kanyataan yén Éropa teu nawarkeun nikah. Keur serius pasamoan jeung lalaki nu masih lumangsung, anjeun kudu nulis hiji saeutik saeutik ngeunaan diri anjeun. Kuring kudu nyebutkeun yén anjeun hiji jalma positif anu teu sieun kasusah. Anjeun kudu nulis ngeunaan karesep anjeun, profesi, pakasaban, sarta Hobi. Téks kudu jadi istiméwa jeung gampang nulis, preferably murni dina basa inggris. Mun anjeun geus papanggih jeung lalaki beunghar pikeun hubungan serius, eta pohara penting pikeun bisa ngajaga komunikasi. Ieu téh perlu pikeun mintonkeun hiji calon salaki anu geus ngimpi sorangan — eta sorangan pasangan hirup — pikeun nyieun hiji kulawarga, jeung teu ngan di mancanagara, pikeun mintonkeun kawarganagaraan, jeung aya geus hiji hal anu bakal mungkas nepi. Urang kudu nyoba dibere nyaho jalmi urang ngobrol ka leuwih alus, jadi anjeun kudu jadi kabetot dina maranéhanana qualities moral, teu ukuran kantong.

Patarosan saperti nu kacida perlu

maranehna inappropriate, jadi eta teu hade pikeun ménta eta. Lamun poténsial babaturan dimimitian mintonkeun panghasilan maranéhanana, anjeun kudu warned, sagampil beunghar Éropa kungsi kalakuanana kawas ieu. Pikeun ngamimitian hubungan jeung Éropa, ulah gagabah, sabab mindeng lalaki ti luar nagari anu akal, praktis jeung rencana maranéhanana jeung kahirupan pikeun taun datang. Pikeun alesan ieu, perlu pikeun jadi serius jeung akal dina hubungan hiji jalma anu teu sagawayah. Hal anu penting pikeun inget yen beunghar lalaki anu pohara curiga. Maranéhanana teu hayang jadi ridiculed, ngarah patarosan sadaya inpo nu.

Kusabab kitu anjeun teu kudu ngabohong ka nu ngagem»topeng»

Sooner atawa saterusna, ieu kabéh bakal sumebar sooner atawa saterusna, dina sabalikna, urang kudu méré gambaran yén anjeun hiji jalma rido anu sensitip ka gelar tangtu. Tapi éta ogé sia teu bade jauh teuing, ngan salaku manusa bisa mikir yén manéhna téh kurang ajar jeung siap pikeun muka kahiji datang. Hal ieu teu disarankeun pikeun ngawangun hiji beusi lady jeung féminis dina dirina sorangan. Di Éropa, aya cukup awewe saperti, eta leuwih alus mintonkeun diri modest, amis, lembut, feminin. A man karasaeun kawas hiji ksatria anu kudu meunang jantung tina nona éndah.

Teu luput kasempetan ieu sarta jadi tempted ka nalukkeun eta

Lamun anjeun hayang kawin a man ti Éropa, anjeun kudu diajar ngeunaan méntalitas jalma ka saha manéhna milik. Ieu bakal nyalametkeun anjeun tina relentless léngkah jeung pernyataan. Contona, lamun anjeun nulis sateuacanna dina basa yunani atawa spanyol, Anjeun risiko jeung meunang respon anu bakal pituduh Anjeun dina susuratan jeung leuwih. Jeung swédia jeung jerman, tapi, trik nu teu hasil, jawaban jarang, sir, sabab anjeun mikir lengkah kahiji kudu maskulin. Manéhna ogé perlu nyaho leuwih ngeunaan tradisi jeung agama nu poténsial salaki téh komitmen. Paling dipikaresep, maranéhanana baris kudu ngarobah aqidah maranéhanana. Lamun ieu téh unacceptable pikeun anjeun, mangka kudu pilihan ngeunaan kabangsaan jeung agama nu panganten lalaki. Eta geus jadi idéal pikeun diajar hiji basa nu bisa anjeun nyarita ngeunaan salaki nu bakal datang anjeun, disebutkeun komunikasi sareng maranehna sanggeus nikah baris jadi hésé

About