Ieu nagara téh asalna American, spanyol jeung Karibia budaya. Loba jalma gaul Mexico jeung keusik konéng imah, éndah pantai, saayana, incendiary discos. Ieu téh hiji pisan geulis sarta metot nagara, wewengkon nu loba pisan alami jeung bersejarah atraksi. Nagara ieu geus pohara sajarah kuna, nu teu acan pinuh dipikaharti. Tapi sadar tina kanyataan yén Mexico maén pisan pentingna signifikan pikeun perkembangan dunya urang, meta salaku»lawu peradaban». Hieroglyphics Maya, kuat pirus gelombang, pantai bodas, Mexico.

Tapi hatur nuhun ka diréktori Mexico bisa ditempo di real time online. Multiple kaméra jeung anu dipasang di bagian nu beda-beda nagara, ngagambarkeun kajadian kajadian di Mexico online. Jeung bantuan maranéhanana, anjeun bakal nempo jalan, taman, di pantai, di kantor, toko, pasar swalayan sarta sacara Umum pikeun meunang ide kumaha pikeun ngalaksanakeun kahirupan anjeun jeung hirup gawe Mexicans.

Manggihan Mexico jeung diréktori

About