Jarak of Mexico jeung saperti suksés nagara salaku USA, teu balik unnoticed.

Paling mindeng emigrating lalaki, jeung geus jelas: man a kudu nyadiakeun keur kulawargana, jadi breadwinner. Tapi lamun di imah kasempetan pikeun upah santun teu, mangka naha teu coba tuah anjeun di mancanagara. Ngan istri maranéhanana teu ngahurungkeun kana puitis royalti, nungguan maranéhanana pikaresepeun kulawarga hearth jeung sulaman dina leungeun nya. Méksiko meunang full: maranéhanana kudu ngalakukeun jeung awewe sacara standar di masak, ngumbah jeung beberesih, jeung ngangkat anak atas nama boh kolot, jeung ngalakonan sagala nu beurat lalaki housework. Tapi lamun karir salakina bakal indit teu jadi suksés salaku rencanana, atawa pa megatkeun poho ngeunaan Méksiko kulawarga awéwé boga, sajaba sagalana sejenna, jeung bebas pikeun nyadiakeun barudak maranéhanana. Ku kituna di Mexico modern pikeun manggihan pakasaban hiji awewe teu jadi gampang, ku kituna mindeng wajib pikeun nyokot nu mana wae nu pilihan mungkin. Sanggeus gawé teuas awewe anu manggihan diri dina kaayaan hésé alatan anu hijrah jeung poho ngeunaan eta lalaki bisa datang babarengan, tenang deukeut TV, ngobrol dina telepon jeung barudak anu ogé indit ka USA dina pilarian kahirupan leuwih alus. Silih bantuan, care jeung ngarojong mantuan pikeun salamet maranéhanana anu nyanghareupan kasusah sarua. Di wewengkon wates boy nyoba meuntas wates illegally babarengan jeung séjén migran. Sabab nu predominance of populasi bikang Méksiko awewe jadi kurang sensitip jeung romantis individu. Kasar bebeneran hirup geus ngarah ka kanyataan yén lolobana katresna pre rencana pilihan pangalusna tina earnings.

Kulawarga dasi jeung rumah tangga ceased jadi menarik

Awewe ngora hayang boga atikan leuwih luhur jeung mimitian bisnis sorangan. Photograph ieu, dicokot ti panto toko kado, nyaéta gadis bade ka klinik antenatal, di jalan San Pablo

About