A bikang shopper disebut polisi sanggeus manggihan yén manusa ieu di handap nya kira-kira Westchester Commons Target store. Di hiji titik, manéhna ngomong, man nunda ponsel di hiji karinjang di lantai jeung kadorong ka arah nya, nurutkeun laporan ku Richmond Kali-Dispatch.»Manéhna geura-giru noticed a karinjang balanja di lantai deukeut nya jeung telepon dina eta kaméra telepon ieu nyanghareup nepi di hiji nu katempo usaha pikeun nyokot poto nepi rok nya,»laporan polisi ceuk.

Manéhna nangtung lima suku sabelas inci jangkung jeung kira dua ratus kilo, nurutkeun polisi.

Manéhna geus graying buuk jeung ieu maké khaki kolor jeung T-shirt blue ceuk nu»St

Mary sacara College»dina eta. Polisi dileupaskeun poto tina kasangka ka umum dina ngaharepkeun yén identitas-na bisa jadi kapanggih, nurutkeun BPS News. Pulisi nu nanyakeun saha jeung informasi pikeun nelepon Chesterfield pulisi di — atawa Kajahatan Solvers di

About