Komo kahiji jeung rada ampir sarua kenalan jeung Rio dibawa loba kejutan jeung kejutan. Leuwih akurat, sababaraha hal anu cukup diprediksi jeung alam: Sumuhun, Brazilians cinta pantai, Enya, maranéhanana bisa dibayangkeun hirup tanpa football, jeung maranéhanana cinta ka tari nepi ka subuh. Tapi di dieu nyaéta panggih tina konsep»sensual Brazilian wanoja»jeung teu kurang»sensual Brazilian man», nu saméméh kuring ngan pinuh anjog di dieu, dina kawentar pantai Rio. Tapi aya loba omongan ayeuna, kuring teu hayang balik nu mana wae nu leuwih alus jeung lalajo Brazilian beauties jeung beauties). Hayu urang ngamimitian jeung katresna. Hal ieu ngajadikeun Brazilian wanoja»sensual»jeung, tangtu,»a panyajak ngimpi». Panon. Kulit.

Sakumaha nu tétéla, nu asli bentuk melengkung.

Sok komo teuing

it nyebar dina pendekatan ka basisir, jeung di sisi séjén, jigana wae eta kajadian. Tapi basisir bisnis teu loba leuwih alus, sanajan di sisi séjén, anu ceuk curvy bentuk ieu goréng). Salaku hiji hal pikaresepeun, aya loba poto jeung alesan yén urang geus di Rio, jeung sabab teu dulur bisa ngahargaan ieu perhatian ka jalma. Tapi, jujur diomongkeun diantarana, kuring geus kungsi katempo saperti kadar lemak. Jeung oge nu kieu teu mawa lila ngadagoan) perancis fries, burger, sandwiches jeung sabenerna, nu paling umum jeung affordable dahareun jalan di Brazil.

Hirup di tempat katuhu

Tapi sababaraha milih yogurt jeung limun). Tapi naon anu anjeun nyebutkeun, olahraga leuwih kuat gender? Jeung hasilna katempo komo ku mata taranjang. Kanyataanna, pangalaman ngadatangan paling kawentar basisir di Rio tetep saeutik dicampurkeun, tapi hiji hal anu kacida tangtu. Urang kudu indit ayeuna. Jeung lamun teu»témbongkeun», mangka, tangtu,»nempo». Jeung di dieu di Rio, pintonan bakal jadi teu lasut, eta bakal salawasna aya

About