Ieu carita téh kawas Méksiko runtuyan. Aya loba aktor, aya hiji segitilu asih, kitu ogé notorious nyulik, pereproshivka sakabeh nagara. Eta sadaya anu dimimitian jeung leungit di Moscow Méksiko fan Francisco Mats. Geus ngiles ti radar sanggeus maranéhanana papanggih di hiji bar jeung ngalamun sulfat ogé dihasilkeun, jeung babarengan maranéhanana diawaskeun Piala dunya cocog Peru Denmark. Babaturan urang Francisco Mata teh geus kaluar saprak saptu, wrote dina kaca-na dina Facebook babaturan Méksiko Amanda. Urang teu nyaho manéhna indit ka wanoja nu ku ngaran Alat. Saprak harita na telepon off jeung lamun urang usaha kontak ieu awewe, manéhna teu ngidinan urang pikeun ngobrol jeung diblokir sambungan. Urang terang aya nu aneh, sabab nu pamungkas waktu we ngomong jeung manéhna, manéhna pisan embarrassed komo ceurik. Urang geus banding ka kadutaan. Anggota kulawarga Francisco dipaké rébuan cara pikeun manggihan eta. Jeung manéhna di Moscow datang babaturanana, maranéhanana ngahubungi pulisi. Lamun saha manggih kaluar ngeunaan eta, mangga nginpokeun urang. Amanda urang ngirim tulisan ngeunaan leungit Francisco, mesem brunette anu datang ka Rusia ka surak pikeun tim maranéhanana di Piala dunya, sumebar gancang sakuliah Jaringan.

batur geus ditulis Alex Lopez. Jeung pamajikan nu kahiji pikeun ngawujudkeun éta hal téh salah, sabab manéhna teu ngabales telepon. Teu lila sanggeus publikasi Amanda ngeunaan hal ieu geus aktip nulis jeung Méksiko media. Reporter dilacak turun awéwé, ti nu asalna kabéh fuss, sarta manéhna dibawa vérsi nya naon anu lumangsung. Ieu nasty carita, nyaritakeun ngeunaan Alat. Kabeneran aya nu kuring ngabohong abang, Francisco Nicolas. Sakuduna mah diayakeun hiji lalaki ngora dina panjara, fed manéhna ubar jeung ieu rampok.

Tapi ieu teu jadi

Nurutkeun awéwé, manéhna papanggih Francisco di bar, di mana maranéhanana diawaskeun pertandingan Peru Denmark. Aya ogé lanceukna Méksiko. Nicholas ditawarkeun pikeun pindah ka nu sejen lembaga, urang nampik, emut Alat. Saterusna manéhna nyokot ti Francisco sadaya duit tunai jeung kartu kiridit. Jeung urang Francisco jeung isro ka kuring. Francisco kenca apartemen mah, ngomong yén manéhna boga pamajikan, tapi ngajaga eta babarengan ngan hiji nak. Saprak harita, urang dikaitkeun ka lanceukna Nicholas dina telepon. Kuring nanya naha lamun Francisco teu hayang balik di mana waé, emut Alat. Ceuk manéhna teu hariwang, jeung abdi gé ngirim manéhna imah dina taksi. Tapi, kabéh media nulis, lamun kuring cicing turun telepon. Sanajan eta sacara lanceukna mah dipeungpeuk lamun kuring hayang nelepon jeung nyebutkeun yén Francisco poho mah paspor kipas. Sugan Nicholas behaved alatan kanyataan yén Francisco nikah. Pakampungan nyebutkeun yen Francisco ieu nya aman jeung sora, nu adi of fan komo teu hayang jawaban na telepon. Kuring remen meunangkeun kuring hiji apology resmi, nyebutkeun Alat. Manéhna unfairly misrepresented kuring di dua nagara. Ayeuna Francisco geus geus ditinggalkeun kuring. Lanceukna nyandak taksi. Kuring dijieun yakin maranéhanana papanggih. Informasi nu Francisco Mata ieu dikonfirmasi dina Embassy of Mexico di Rusia dina kaca-na dina Twitter. Kadutaan staf dilongok manéhna manéhna katuhu sadaya jeung kaséhatan, ceuk laporan. Éta kumaha euy anjeunna ayeuna dina raraga pribadi jeung isu kahirupan

About