Salaku bodas American, naon atuh nyaho ngeunaan dating hiji Méksiko gadis. Kuring geus kadéngé loba hal, tapi kuring teu yakin lamun maranéhanana geus sagala bener. Nilai rupa-rupa pisan ti kelas ka kelas, jadi, asumsina target anjeun keur bobogohan bakal jadi luhur tengah ka luhur kelas awéwé, di dieu aya sababaraha saran pikeun ngajaga di pikiran: — Lalaki sok mayar bil di restoran. Sanggeus sababaraha kaping éta ok pikeun nyebutkeun enya nya»Dinner dina anjeun tapi hayu atuh mayar kadaharan panungtup, és krim film ieu waktu»proposal. Sabenerna, lamun manéhna pronounces eta kecap, anjeun nyaho manéhna hiji panangtu. No sex dina kahiji, kadua atawa katilu date. Lamun Méksiko lalaki hayang hiji poé hookups, maranéhanana indit ka pantai papanggih sababaraha»gringas». Urang teu titimangsa pikeun sex. Sex dimimitian basa anjeun keur aya di hiji resmi hubungan. Dina sababaraha leuwih konservatif kalangan, sex teu datang kana muter nepi ka anjeun»ajeg»kabogoh. Konsep»nungguan nepi ka nikah»ieu isro. Anjeun tata krama di meja anu POHARA penting. Ulah nyieun noises bari dahar, nyapek jeung sungut anjeun ditutup, teu nyarita nepi ka anjeun ngelek, dahar slow. Anjeun nyaho akal sehat. Komo lamun anjeun geus hiji PhD jeung nyieun jutaan, lamun dahar kawas hiji teu boga pendidikan patani anjeun bakal kasusun loba di. Rapat nya kolot teu mean nu anjeun keur komitmen ka nanaon. Teu freak kaluar lamun manéhna hayang anjeun pikeun minuhan nya kolot, duduluran jeung atawa sesa kulawarga. Ieu lain hartosna manéhna hayang a kawinan.

Lamun anjeun tanggal hiji materialistis hiji, enya, manéhna bakal nyangka yén. Tapi keur lolobana nyakola awewe mah nyaho, ieu téh teu bener. Sabenerna, maranéhanana bisa boga kacenderungan ka bari anjeun, gumantung kana kulawarga maranéhanana dinamika. Sababaraha nyakola awewe asalna ti kulawarga di mana indung sok boga fungsi dulur sejenna kahiji. Lamun anjeun tanggal hiji jalma ti tradisional upbringing, manéhna bakal manggihan anjeun leuwih pendekatan saimbang dina ieu pisan refreshing. Gambar ieu: Dina salah sahiji kaping anjeun, anjeun masak dinner babarengan, anjeun boh diatur tabel, anjeun boh ngabersihan nepi mess, sarta anjeun rengse ku ngalakonan masakan.

Manéhna bakal CINTA nu

Umumna bener, nepi ka umur nu tangtu. Lamun anjeun tanggal saha kolot ti dua puluh-genep anu masih hirup jeung kolotna, alus tuah jeung nu.

Anjeun bakal bosen ka maot

Anjeun leuwih alus néangan independent jeung nyakola awewe, maranéhanana baris jadi loba nu leuwih fun. -«Anjeun bisa meuli kembang, anjeun kudu jadi kreatif, coba teuas, jeung ngalakukeun hal nice pikeun eta, anjeun kudu ngabales nya teks gancang, keur super corny bisa jadi teu bisa ditarima»No, no, no, no, no, sarta pikeun pamungkas hiji No. Utamana nu meuli kembang jeung jadi super corny NO mangga no. Saperti dina unggal séjén budaya, manéhna bakal ngilangkeun anjeun upami anjeun coba teuas teuing, manéhna bakal mikir anjeun geus kungsi miboga kabogoh a lamun anjeun aya corny, sarta manéhna bakal rada méakkeun duit anjeun ngabogaan fun ti dina paéh kembang rotting tempat (kembang nu mahal ku jalan, jeung anjeun ukur meuli eta keur funerals jeung kunjungan rumah sakit)

About