Mexicans boga ngaran bad di Italia, alatan sexism di nagara maranéhanana.

Nyakola italia awewe biasana moal narima nu keur bossed kira-kira. Dina kaayaan normal anjeun bakal kudu diajar cara nungkulan kulawarga nya teuing. Italia kulawarga bisa jadi hayang weruh jeung judgmental, tangtu salah bisa generalize tapi disusun jadi dikritisi ku kolotna. Deui, gumantung kana tingkat atikan kulawarga nya, anjeun bisa jadi kakeunaan stereotypes (Amérika Kidul lalaki nu sadaya cheaters jeung chauvinists jsb.). Aya hiji hal anu pohara alus ngeunaan italia awewe, jeung nu yén maranéhanana nyaho kumaha kudu supportive. Deui, ieu téh murni generalisasi, tapi biasana Italians meunangkeun kana hubungan istilah lila, geus tulus skill pikeun badami jeung jadi hubungan condong ka digawe kaluar. Mangga teu nutupan nya di presents jeung teu nyangka nya ka ngarasakeun keur dirawat salaku hiji boneka.

Italia awewe hate nu

Maranehna awewe kuat jeung independent jeung nyangka sarua ti mitra maranéhanana, mandang naon anjeun bisa jadi geus kadéngé. Oge, sagala hal ieu ngeunaan Italians keur layeut nyaéta bit anu leuwih luhur. Teu dulur layeut leuwih di dieu, tapi pasti aya deal alus kahadean di jalan urang geus diangkat, jadi we condong kawas jenis lalaki (bringing kembang dina anniversaries jsb.) Anjeun bagikeun anjeun paling intim rahasia jeung search engine anjeun tanpa komo pamikiran: médis, financial jeung isu pribadi, sapanjang sareng sadaya poé ka poé hal nu nyieun anjeun, oge, anjeun.

Sakabéh nu inpo pribadi kudu swasta, tapi dina Google I

About